Çok hevesliydim erken hazırlandım işim olmasına rağmen çıktım, kız arkadaşıyla beraber, çıkmış arkadaşından yakasını kurtaramamıs, telefon ettim 5, defa açmadı haber de, vermedi gelmicem diye, şu an öfkeden ne, yapacağımı bilmiyorum, ayıp değil mi ya, bide, özür, bile dilemedi pes artık
Güncellemeler
+1 yıl
özür de dilemedi, demek ki şimdi ona eziyet etme zamanım gelmiş
Kız arkadaşimla, dersane, çıkışı buluşmak için sözleştik , arkadasından, yakasını kurtaramadığı için beni ekti?
valla konusma reis Büyük yazsın görüldü felan at bir iki defa sonra yazsın biraz özür mözür diler belki sonra bas engeli gitsin zararın neresinden dönersen kar demek ki gamsız biri bunla mı ugrasacan
Yani öyle tabi haklısın, okulda derse, girdim o kadar, yoruldum, bi de üstüne, bunun saçmalıklarını çekiyorum. 2021 deyiz daha arkadasına sevgilim var demeye korkuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Silin hayatınızdan, ciddiyim...
Ben, öyle, şeylere, gelemiyorum yaşla, da ilgili tahammül yok
Bu yaşta ne dershanesi hocam (evet buna takıldım)
KPSS, dersanesine, gidiyor, ben, değil o gidiyor, ben atanmısım zaten
Boşluk tuşu (space ye) basman yeterli. Virgül koyma
Tamam sakin ol 😂😂😂
Sakinim beybisi
Onu ben yapmıyorum tatlış klavye otomatik virgül koyuyor
Ayarla. İlerde arıza çıkarır :))
Yok ya ne olacak sanki
Sana özel doğru yazarım 😁😂
Peki
Bana özel... 🚬
Teşekkür ederim
Rica ederim 😊
Gizli kullancıydın sanki açmışsın😋
Açmak istedim
Arkadaşı bilmiyommu seni
Biliyor
E söyleyip gelseymis yanina nasıl ekememis bence bu bi bahane kanka
Kimse, bizi beraber, görmüyor , kızın ailesi, tutucu biraz
ya öyle de yaptığı sey çok saçma degil mi sence de ayıp yani
Düsmanın olsa haber verirsin
Kanka, bilmiyorum sadece, kudurmak üzreyim sinirden, hiç olmazsa telefonu açarsın, müsait değilim dersin, allah, kahretsin öyle insanları
valla konusma reis
Büyük yazsın görüldü felan at bir iki defa sonra yazsın biraz özür mözür diler belki sonra bas engeli gitsin zararın neresinden dönersen kar demek ki gamsız biri bunla mı ugrasacan
Yani öyle tabi haklısın, okulda derse, girdim o kadar, yoruldum, bi de üstüne, bunun saçmalıklarını çekiyorum. 2021 deyiz daha arkadasına sevgilim var demeye korkuyor
Bu kız sana değer vermiyor yoksa niye söylemesin ki kızlar sevgili olmayıp hoslandıklarını bile anlatırlar
Kendi kaybeder , ben istesem başkasını da bulurum aldatmak istemiyorum sadece
s. ikişcekmisiniz ;)
NSMAKXMDKSKXMSKSZ
Yok mk sadece, oturacaktık