Erkek arkadaşımla yakın zamanda 1. yılımız dolacak. Hediye olarak braun mgk7220 tıraş makinesi almayı düşünüyorum. Kullandığı tıraş makinesi kırıktı o da almayı planlıyordu. Uygun bir hediye mi sizce? Bu makineyi kullananlar düşüncelerini yazabilirler mi?
traş makinesi iyi hediye ama Braun iyi olmayabilir. Bazı bıçakları çok iyi bazıları çabuk bozulan cinsten oluyor. O kadar para verip şansa bırakmak akıllıca değil. Philips öneririm
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Philips mg7220 ye bakmıştım ama braun daha çok aklıma yattı
Hayır sürekli kullandığı bir şey. Elindekinin başlığı kırıldığı için kendisi de bakıyordu zaten. Ondan önce ben almış olucam. Neden öyle düşünsün ayrıca 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
traş makinesi iyi hediye ama Braun iyi olmayabilir. Bazı bıçakları çok iyi bazıları çabuk bozulan cinsten oluyor. O kadar para verip şansa bırakmak akıllıca değil. Philips öneririm
Philips mg7220 ye bakmıştım ama braun daha çok aklıma yattı
siz bilirsiniz ben marka fanı değilim. Gördüğümü söylüyorum. Bu arada eğer çalışıyorsanız bu derece pahalı bir hediye alın bence. Fiyatı 600 kisür
Fiyatı önemli değil benim için. Sürekli kullanabileceği kaliteli bir şey olsun istiyorum sadece
Ben de eşime almıştım. Braun markasından çok memnun
Selam, bu kadar para verilmez bence ya powertech ürünlerine yönel.
Kaliteli bir şey olsun istiyorum parası önemli değil
Selam, kullananlar memnun değil ama araştır.
Memnun olanlar da var ama ben hep braun ürünlerini kullandığım için iyidir diye düşünmüştüm
jılet al koluna adını kazısın
Güldürdün
oo canımanam yazmıyor mu kolunda olmaz boyle erkek
Neyse dalga geçme de fikrini söyle
Uygun mu sence
yanı bana alınsa sevmezdım:d sen bakımsızsın bunu al kullan mı dıyorsun :D
Hayır sürekli kullandığı bir şey. Elindekinin başlığı kırıldığı için kendisi de bakıyordu zaten. Ondan önce ben almış olucam. Neden öyle düşünsün ayrıca 😄
pecereden aynı manzara gorunur ama bazıları baska gorur