Sevgili gençler, mor sümbüller, hanımeller, leylaklar, zambaklar, kokan tüm çiçekler hepinize selamlar, sevgiler. .. Kızlar, telefon numaralarını vermekte neden çok nazlanır, direnir? .. 10 seneden fazla aynı numarayı kullanırım, o kadar kız taciz etti yine numaramı değişmedim. Ne yaptım? (*) Gelen gizli çağrılara numaramı kapattım. (*) Rahatsız eden kızın numarasını engelledim/spamladım. Sonuç ne? No sıkıntı? No problem?
E kızların bunu yapmaya aklı yetmiyor mu? Niye diretiyorsunuz numara vermekte. Verince kötü kız, hafif meşrep mi oluyorsunuz?
tanımadığın birine elbette şıp diye numaranı vermessin ama tanıdığın güvendiğin kişiye neden numaranı vermeyesin? bide şu var şimdi yaşı küçük olursa numarasını tabiki vermez çünkü korkar bu naz değil. benimde yaşım küçük (yani 18 yaşından küçüğüm) ama arklardan başka sadece 1 kişiye numaramı verdim o da çok güvendiğim bi arkadaşım ama sanal ortamda olduğundan hemen veremedim bide telefonun benim olmaması durumu, sim kartının kapanması onu açtırmamız falan filan yani naz değil illaki bi sebebi vardır..
Kızların numarasını hir sürü erkek istiyor her isteyene verseydik numaramizi ohooo numaramız dağılmasın engellemekle fikan uğraşmayalım diye vermiyoruz
Tiple insan yargılayacak kız degikim ben banane senin tipinden koluma sevgili mi edicem koynuma koca mi arkadaşlarımı tipleriyle değil karakterleriyle seçerim karakterine asla sözüm yok sadece uymuyoruz uyuşamıyoruz çocukluk yapma
Yo görmedim tipim değilsin filan demedim ben sana durmadan uyuşmazlık yaşıyoruz sana da bunu bin kez söyledjm bizim aramızda bisey olduysa bizim aramızda olsun gelip burada çocuk gibi millete aktarma herşeyi şuraya yazma bırak bizimde bi özelimiz kalsın semih mehmet başkasının yalanlarına laf yaparken kendi yalanların ortaya çıktı
@Ayse0501 baskasina adimi yanlış söyledim diye kiz kafaya taktı. Hayır kendisine 1 yalanım. olmadı etmedi. Bir yanlışım olmadi etmedi. Ama hanfendi bunu idrak etmek istemiyor.
Ya begenmiyorsan konuşma allah allaaah ne senin benle derdin durmadan yok öyle yok böyle böyleyim var mı diyecegin salak saçma ınsanalrla ispikliyosun ben buyum saçma sapan bi insan için ddeğişmiyorum hoşuna gitmiyorum madem yazma konuşma bulaşma
İstediğine hiç de zorlanmadan veriyorlar. Zorlanıyorsa ya da vermiyorsa kafasında tam oturtmamıştır bir şeyleri. Halbuki alt tarafı numara yani değil mi
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
6
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben numaramı hemen herkese vermem. Güvenemem çünkü. Bazı kızlarada denk geldimi bilmiyorum. Sitede bana arkadaşlık isteği atan erkekler oluyo. Kafama göre ya kabul ediyorum isteği ya da reddediyorum. Hemen anında şunları yazıyo erkek -Selam 😊 - Numaranı alabilirmiyim😊 .. .. (başka birisi) -Merhaba 😊 -tel no versene😅 .. .. (Başka baska birisi ) -güzelim vodka içiyorum 🍺 bir şey eksik Ben:afiyet olsun. Ne eksik -fıstık yok ya. Gelsene Ben : ya bi s*ktir git. .. .. 😂sinirden gülüyorum yaneee!
Kızların olayı engellemek değil. Zaten ayrılmak istese ya da konuşmak istemiyor olsa zaten engeller. Olay basitlikte bitiyor. Zor yapıyo ki basit olduğu belli olmasın diye.
konu sadece vermek değil ki arkadaş ortamında numara dağıtan karaktersizler var en kötüsü kendini çok iyi kamufle eder sen aran bozulduktan sonra anlarsın öyle olduğunu. 😑 numara riskli bayağı.
Amacım bi şey yok art niyetli bi şey de yok Merak ettim sordum Bi daha zaten yorum yapmıycağımı söyledim Gereksiz abarttın yok problemli misin yok salça olma dedikodumu yapma filan. ki ben sana kırıcı bi şey demedim Rahatsız olduysan güzel bi dille söylersin Bundan sonra banane senden
Bilmiyoruk artik zaten oyle numarami herkese dagitan biri değilim beni alakadar etmez numarami ilk gunden isteyen birinden de hayir gelmez bi arkadsm vardi netten tanistik 1.5 yil sonra numarami verdim mesela