Uzun yıllık ve ailelere yedek tanışılan, her zaman evlilik düşünen bir ilişki var. Çocuk çok alttan almasına rağmen, kızın kaprislerinden dolayı çocuk onu bir terk ediyor. 3 ay sonrasında çocuk çok pişman oluyor geri dönmek istiyor kıza. Orada birisi ile cinsellik olarak görüşmüş çocuk. Ama saklamıyor, kız yakalamıyor bunu çocuk itiraf ediyor. Çok pişmanım ben, evim ol, ailem ol, eşim ol, çocuklarımin annesi ol, eski hatalar düşmeyelim, seni hiç unutmadım, çok seviyorum diyor. Ve kız gerçekten çocuğun gözü Doğu pişmanlığa görüyor yani laf olsun diye demiyor çocuk, davranışları da pişman olduğunu doğrular şekilde. Yani ciddi ciddi, çok pişman bu adam bu belli kızın ailesine falan da çok mahcup, hepsini tekrar takip ediyor, kızin ailesinin nasil olduğunu vs merak ediyor, yine evlilik planları yapıyor.
Bundan 1 ay önce yine kavgalar yaşanıyor, kızın kaprisleri tekrarlıyor, gereksiz kavgacılığı tekrarlıyor, kız hatasının farkında bu kez, ama adam bir türlü düzelmiyorsun, ben aile olalım mücadelesi veriyorum senin derdin neler diyor yine gidiyor. Bu arada bu ayrılık da kızın profiline falan bakıyor yani uzaktan uzağa kızı takipte. Bu adam o kıza gerçekten çok pişmanım dediği şeyi tekrarlar mı?
Bundan 1 ay önce yine kavgalar yaşanıyor, kızın kaprisleri tekrarlıyor, gereksiz kavgacılığı tekrarlıyor, kız hatasının farkında bu kez, ama adam bir türlü düzelmiyorsun, ben aile olalım mücadelesi veriyorum senin derdin neler diyor yine gidiyor. Bu arada bu ayrılık da kızın profiline falan bakıyor yani uzaktan uzağa kızı takipte. Bu adam o kıza gerçekten çok pişmanım dediği şeyi tekrarlar mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Benimde sevgilim var ve bana biraz daha trip atmaya devam ederse eskisi gibi davranmayacağım bazı kızlar böyle trip atmayı seviyor
Sorum bu degildi
Sorunun cevabı dediğimde saklı o kız şu yaptıklarını tekrarlamasın kız tartışmasa çok iyi bir hayat sürecekler ;)
Sorumu okumamışsın demek ki cünkü sorum da zaten bir buçuk ay önce yine tartışmalardan dolayı çocuğun terk ettiği yazıyor yani şu an iletişimleri yok ki kız tekrarlamiyorsa da cocuk bunu gorsun.
O zaman iletişim sağlayın kız özür dilerse bir yeri kesilmez ölmez , özür dilerse affedebilir
Dilememiş olsa zaten soru sormaz buraya diledi Hem de özür dilediğime dair bir sürü mesaj attı hangi sahte hesaptan yazdıysam hepsini engelledi çocuk unutmadiginA dair snap atti dedigim gibi, ama hangi sahte hesaptan yazdıysam hepsini engelledi.
Tekrar seveceğinden korkuyor çocuk , eyer siz yaşadığı yeri biliyorsanız onu bulun ve içtenlikle konuşun sizi sevmişse bu nedendende terketmişse bunu anlatarak düzeltebilir ama baya zaman alır
Beni yazdigim her fake hesaptan engelledi ama normalde kendi hesabi herkesten gelen mesaj isteklerine kapaliydi eminim simdi herkesten gelen mesaj isteklerine acmis. 🤨 kafam iyice karisti.
Benimkinide yaktınız şimdiye kadar 4 kişiyi barıştırdım sizinki gibisini görmedim 😂
Yok evine gitme gibi işler yapmam birincisi çocuk emrivakilerden hiç hoşlanmıyor daha önceki bir kavga da bunu yaptım, lütfen bunu bir daha yapma dedi hiç hoşuna gitmedi daha da kötü olmuştu her şey o yüzden bunu tekrarlamam ikincisi de ayıp gercekten.
O zaman bir kere daha fake hesaptan yazın ama bu sefer engelleme dur değil lütfen buluşup konubilirmiyiz diye uzun uzun anlatın hissetiklerinizi inanın bana engellese bile yazdığınız 50 sayfalık bile olsa okur
Size şu kadar söyleyeyim dün zaten Ben söylediğim gibi psikoloğun önerileri ile güzel uzun uzun ılımlı mesajlar attım ona fakat sanıyorum çok abandım zorladım diye engelledi engellese bile dediğiniz gibi göz ucuyla orada ne yazdığına bakmıştır.. şayet engelledi işte büyük ihtimalle Tahminimce zorladım üste dedim diye engelledi Çünkü baskı yaptım sanirım. Çocuğun zaten beni sevdiğine eminim Emin olmasam bu kadar uğraş vermem Sadece hani bin kere inanırsınız ama 1001. de yine bir şeyler bohça kar ve artık inanmaya korkarsınız ya aynı fevrilikler olacak diye onu yaşıyor bence... kafami su karıştırdı daha önce kendisinin hesabi herkes den gelen mesaj isteklerine kapalıydı dün benim fake hesapları engelledikten sonra herkesden gelen mesaj isteklerini Kendi hesabıni acmis... daha önceki Hatta hikayeden falan bahsetmiştim şu an bu durumlara adamın aklı bende mi sizce yani bu hareketlenmeleri olumlu veya olumsuz, beni sevmiyor olsa yapmaz sanmıyorum.
Ona daha çok yazmam ulaşmaya çalışmam için mi yapıyor bunları yani sevmeyen insan hiçbir şey yapmaz ki... bu hareketleri beni biraz süründürmek için mi
Erkeklerin süründürme huyu yoktur kızlara benzetmeyin erkekler sevdiği kızı süründürmek istemez kırgın o size öyle olmadığınızı kanıtlamanız lazım inşallah silmemiştir ben kendi sevgilime bir gün yazmasam benden soğur mesela
Bir hata bir kere yapılır iki kere yapılır 3 kere yapılır inanırsınız ama 1000 kere yapılırsa artık düzelmeyeceğine inanmaya başlarsınız haliyle bu da düzenleyeceğine olan korkuyu oluşturur. Bence biraz yani burnumun sürtmesi peşinde koşmam amacı çünkü dediğiniz gibi sanırım kanıtlamamı bekliyor. Bugün sabah da hastaneye gittim Hastaneden geldim Biraz canım sıkkındı ona şöyle yazdim "Uygun oldugun zaman arar misin senden bunu rica ediyorum. Tekrardan çok özür diliyorum ben. Hastaneden geldik canım gerçekten çok sıkkın yanımda ol lütfen." Bunu dedim
İnşallah size döner ☺️ umarım aynı hatayı tekrarlamazsınız
size dönmeyecek olsaydı Bir önceki yazdığım saate hesaptan direkt engellemez miydi neden ne var diye cevap versin ki ya da benim attığım hikayeyi sahte hesaptan izleme peşine düşer mıydı ya da engelledikten sonra dün sahte hesapları kendi hesabını herkesten gelen mesaj isteklerine açar mıydı?
Bu adamın bu hareketlenmeleri ve hareketlerinden aklının bende olduğunu sevdiğini çıkartabilir miyiz Siz bir erkeksiniz
Size birşey soracağım neler için tartışıyordunuz yani ona ne için kızıyordunuz?
Ya cok sacma seyler yok o kiz arkadasina niye begeni attin, yok beni niye gec aradin, hemen niye acmadin vs vs oyle bos muhabbetleri buyuttumki
Anladım bence düzelebilir çözüm odaklı olmanız lazım kızların çoğu sorun odaklıdır erkeklerde çözüm odaklı kızları severler
Ya evet zaten sonra kendime cok dedim cocuk musun kendine gel kizim dedim. Cok fark ettim sormayin diyorum ya bir psikologdan bile destek aldim.. sizce fake hesaplari paso engelleyip sonra kendi hesabini herkesten gelen mesaj isteklerine acmasinda alakam var mi
Oladabilir olmayadabilir ama siz hâla yazıyorsanız yüksek ihtimalle o nedenden açmıştır ☺️
Şöyle söyleyeyim adamın herkes den gelen mesaj isteklerini hesabı kapalıydı %100 eminim buna... Hatta ben fake hesaptan onun iş hesabi var o hesaba yazmadan önce kendi hesabına yazmayı denedim... bana mesaj attığımda uyarı verdi zaten herkesden gelen mesaj isteklerine izin vermiyor diye kendi hesabı... O yüzden ben gidip zaten onun iş hesabına yazdım... yazdığımı sahte hesapları engelledikten sonra iş hesabından, kendi şahsi hesabıni herkesten gelen mesaj isteklerine açmış.
Yani Zaten bu hareketlenmeleri bile bir ilgi ve sevginin söz konusu olduğunu gösteriyor bence.. çünkü sevgisizlik nettir ve sessizdir bir hareket olmaz... Yani bilmiyorum aklının bende olduğunu düşünüyorum bu hareketleri onu gösteriyor Öyle değil mi
? Degil mi
Size bir örnek vereyim mi ben olsam sevdiğim kız için herşeyi yapardım onun yapmaması süründürmeye çalışması tuhaf
Benim icin onca yaptigina ragmen benim tavirlarim sorundu zaten...
Benim icin zaten o cok caba harcadi ama benim surekli kavgaciligim her seyden tartisma aramam vs sorundu.. ben size sordugum sorunun cevabini israrla alamiyorum ama.. mesaj isteklerini bu sebeple acmis olabilir mi? Yazacak arayacak midir?
Sizin sevgilinizin instasının ismini öğrenebilir miyim? Merak etmeyin birşey yapmayacağım
Neden soruyorsunuz anlamadim ne amacla?
Ve yine soruma cevap vermemissiniz 😅 madem cevap vermeyecek ne alaka yaziyorsunuz
Hiç merak ettim söylemeseniz de olur
Bilmem arayabilir
Whatsapp engelimi acmis🤔
İyi sizin adiniza sevindim umarım barışırsınız
Engeli acmasi bi adim mi yazacak mi
Olabilir
Tekrarlamamasını sağlamak senin elinde ve çok kolay