Bu adam bu çok pişmanım dediği olayı bu ayrılıkta tekrarlar mı?

Uzun yıllık ve ailelere yedek tanışılan, her zaman evlilik düşünen bir ilişki var. Çocuk çok alttan almasına rağmen, kızın kaprislerinden dolayı çocuk onu bir terk ediyor. 3 ay sonrasında çocuk çok pişman oluyor geri dönmek istiyor kıza. Orada birisi ile cinsellik olarak görüşmüş çocuk. Ama saklamıyor, kız yakalamıyor bunu çocuk itiraf ediyor. Çok pişmanım ben, evim ol, ailem ol, eşim ol, çocuklarımin annesi ol, eski hatalar düşmeyelim, seni hiç unutmadım, çok seviyorum diyor. Ve kız gerçekten çocuğun gözü Doğu pişmanlığa görüyor yani laf olsun diye demiyor çocuk, davranışları da pişman olduğunu doğrular şekilde. Yani ciddi ciddi, çok pişman bu adam bu belli kızın ailesine falan da çok mahcup, hepsini tekrar takip ediyor, kızin ailesinin nasil olduğunu vs merak ediyor, yine evlilik planları yapıyor.
Bundan 1 ay önce yine kavgalar yaşanıyor, kızın kaprisleri tekrarlıyor, gereksiz kavgacılığı tekrarlıyor, kız hatasının farkında bu kez, ama adam bir türlü düzelmiyorsun, ben aile olalım mücadelesi veriyorum senin derdin neler diyor yine gidiyor. Bu arada bu ayrılık da kızın profiline falan bakıyor yani uzaktan uzağa kızı takipte. Bu adam o kıza gerçekten çok pişmanım dediği şeyi tekrarlar mı?
Bu adam bu çok pişmanım dediği olayı bu ayrılıkta tekrarlar mı?