Bir anda ayrılan kız geri döner mi?

Ben ona neredeyse 4 senemi verdim. Her gün onu daha çok sevdim. Onu dışarıda görüp hoşlanmıştım ve 1 sene boyunca arayıp bulup bir şekilde tanışıp ilişkiye başladık. Onun da beni sevdiğini biliyordum. Son 5 aydır ufak tefek tartışmalarımızı ben kavga etmemek için kim haklı olursa olsun kapatmak istiyordum o ise tartışmak. Aramızda son zamanlarda hiçbir sorun yokken, çok güzel anlaşıyorken bir anda ara verdi ve 2 hafta sonra da benden ayrıldı. Yalnız olmak daha iyi gelmiş ona öyle söylüyor. Psikoloğa da gidiyor ve muhtemelen psikolog ona unutturacak ve yalnız kalmaya alıştıracak.(siz ne düşünürsünüz psikoloğa ayrılmak için giden kızın durumu ne olur açıklar mısınız?). Bunca geçirilen zaman, kurulan hayallerimiz ve yaşadığımız güzel anılar vardı. Onun da bana çok hataları oldu ama ben ondan bir gün dahi ayrı kalmadım hep kalbime bastım onu üzmedim. Kavgalarda konuyu kapatmak istemem de üzülmemek içindi. Çok mu şey istedim arkadaşlar? Yaptığım hareket çok mu ağır Allah aşkına? Bana hep kendini haklı görüyorsun diyordu. Keşke bana yaptıkları karşısında ona nasıl davrandığımı onu hemen nasıl affettiğimi bir kere dahi görseymiş. Sizce bu kız pişman olup geri döner mi?
Bir anda ayrılan kız geri döner mi?