Sevgilini/eşiniz aşırı kıskanç diye ayrılır mısınız?

Merhaba arkadaşlar. Evliyim ve bir çocuğumuz var. İlk başta eşim o kadar kıskanç değildi. Ama son altı aydır beni bitiriyor kıskançlığı ile. Olay şu. Eşim bir ameliyat geçirdi ve sonrasında biraz kilo aldı. Ondan sonra onu artık beğenmediğimi düşünüyor, özgüveni çökmüş durumda. Ben ne kadar rahatlamaya çalışsam bir işe yaramıyor. Psikologla görüştük ama pek bir faydası yok. Eşimle alişverişe ya da markete gidiyoruz. Sürekli gözlerimi kontrol ediyor acaba etraftaki kızlara bakıyor muyum diye. Her şeyime karışıyor bildiğiniz her şey! Alişveriş yapıyoruz kasaya gelince orada kız varsa mutlaka ama mutlaka başımı dönmeliyim ya da aşağıya indirmeliyim. Yürürken eğer karşıdan kız geliyorsa başımı indirmeliyim görmeyeyim diye. Her yerde kıskançlık krizi geçiriyor. En son bir konferansa gitmiştik beraber. Eşim beni davet etti. Ben onunla gittim konferansa. Yanımda oturuyordu. Konuşmacı bir kadın geldi konuşmaya. Ben onu takip ediyorum ona bakıyorum çünkü o konuşuyor. Bir ara eşim bana öyle bir baktı ki anladım yine kıskançlık krizi geçirmeye hazırlanıyor: Ben kalkıp çıktım. Oraba gidip oturdum. Konferans bitince geldi ve eve gittik. Bir şey demedi. Bu olay beni çok mutsuz ediyor. Kıskançlık hastası benimki. Oldukça hayatımı zehirliyor. Sizin için kıskançlık şeker midir zehir mi? Ben ayrılmayı düşünüyorum ama sonu nasıl olacak hiç bilemiyorum... :(