Sosyal medya fenomenine aşık oldum ama artık benimle konuşmuyor ne yapıcam?

Sosyal medyada kendisi fenomen kendisi aşık oldum nasıl anladın derseniz rüyamda gördüm hep onu düşünüyorum sürekli profilinde buluyorum kendimi önceden bu kadar önemsemezdim ona dm’den “❤️” attım ve o da kalbi beğendi bir anda bende oha gördün mü cevap vermezsin sanıyordum falan yazdım sonra ahaha öyle ya denk geldi gibi bir şey yazdı sonra konuşmamız ilerledi ve konuşmaya başladık biraz bende beni takip etsene falan dedim o da bizim ufaklıklar (takipçileri) sorarlar falan gibi bir şey yazdı ama takip edip resimlere bakıp tekrar çıkarım dedi bende tamam dedim onayladım sonra çıktı tabi ben her şeyi ss aldım arkadaşıma attım falan işte aslında havasına yapmıştım her şeyi sonra sevgilim olduğu için mesajları sildim ve takipten çıktım buluşacağım için sevgilimle daha sonra unutamadığımı ve aklıma geldiğini farkettim sürekli sevgilimden de ayrıldım. Şimdi ona yazıyorum yazıyorum bana cevap vermiyor artık sizce kırılmış mıdır onu takipten çıkarmama? Ne yapmalıyım ya? Çok aşığım aklımdan çıkmıyor😢😢😢
Sosyal medya fenomenine aşık oldum ama artık benimle konuşmuyor ne yapıcam?