'Hanımcı olmak' onun sözünden çıkmayıp, bir dediğini ikiletmemek demek değildir. Adam değer veriyorsa yardımcı olmak, ilgilenmek zor da gelmez. Anlaşıyorlarsa ne âlâ... Evlenirim de hanımcı demek falan hoş değil ayrıca dedirtmem bile 😏 Sevgisini, saygısını eksik etmesin işleri ben hallederim. Yani accık yardımcı olabilir, ☺zor olanlara zor olanlara😯
Ya ben napayım maçoluğunu evde güreşecek miyiz?😄 dışarıda dayılığını kime yapıyorsa yapsın. Ya da yok kimseye de yapmasın zamanı gelince yapar, onun dışında normal bir olsun yeter.
Onlar hanımcı değil sadece eşlerine kıymet veriyorlar, maço dediğiniz erkeklerde kadına yardım etmenin erkekliğe sığmayacağını yakışmayacağını düşünüyorlar ve bu çok yanlış. Her dediğini yapmak yanlışlarını bile onaylamak korkmak ağzının içine bakmak o ne derse içinize sinmese bile yapmak ahmaklıktır. Ama kadınına değer vermek onu incitmemek saçının teline kıyamamak işlerde elinden geldiğince yardımcı olmak çok güzeldir.. Peygamber efendimiz ev işlerinde süpürmeye yardım edermiş ona layık ümmet olalım mutlu evliliklerimiz hayırlı yetişen neslimiz olsun🌹
Ya ben şimdi benden korkan ben ne dersem tamam karıcim diyecek evde bir otorite kuramayacak kendi düşünceleri fikirleri olmayan bir eş istemiyorum ama aynı zamanda Maço üzerime bağırıp çağıracak bana erkeklik taslayacak birinide istemiyorum bunun ortasi yok mu?