Müstakbel görümce-gelin ilişkisi?

Herkese merhaba benim bir sorum olacaktı. Benim 4 yıllık bir ilişkim var. Ailelerle tanıştık erkek arkadaşımın ablası yani müstakbel görümcemle ilk zamanlar devamlı telefonla görüşürdük sonra beni üzen bir cümle kullandı ve bende her yerden engelledim 1 yıl görüşmedimdaha sonrasında erkek arkadaşıma benimle görüşmek istediğini özür dilemek istediğini söylemiş bende kendi adıma hatam olduysa özür dilerim ama neden aramıyorsun konularını ne sen kardeşine şikayet et ne de ben sevgilime şikayet edeyim anlayış bekliyorum senden diye söyledim. Geçen gün erkek arkadaşımın evine kalmaya geldi Görümcem de demiş ki hiç aramıyor sormuyor selam bile yollamıyor demiş. Kafasına böyle konuları çok takan birisi ve kendisi de arayıp sormuyor beni. Benim size sorum şu 3 gün sonra Görümcemin doğum günü arayıp kutlamayı düşünüyorum ama kesin laf sokmaya başlayacak hiç arayıp sormuyorsun selam göndermiyorsun diyecek ona öyle bir cevap vermek istiyorum ki tatlı tatlı olsun kısacası strateji yapmak istiyorum. Seninle az görüşmek istiyorum da diyemem. Benim aklıma gelen cevap şu oldu 'ablacım hani böyle konularla kendimizi yormayacaktık' cevabı aklıma geldi. Sizce nasıl bir cevap vermeliyim?
Müstakbel görümce-gelin ilişkisi?