Dün ben yazdım, cevap verdi hatta 1 dakka içinde falan şaşırdım çok az konuştuk, ama çok konuşmadık o yoğundu falan baya yazmadı hatta bende yazmayınca konuşmak istemedi sanıp rahatsız ettiysem kusura bakma gibisinden bir mesaj yazdım, sonra saat biraz geç olmuştu cevap verdi işte müsait değilmiş falan önemli değil iyi geceler dedi. Bende kendimi açıkladım şöyle sandım pardon falan diye o da kötü bişey demedi ama saat geç olunca iyi geceelr deyip uyudum.
Bugün sizce günaydın diye ya da gün içinde ben mi yazsam? Ben yazmasam o yazar mı? Sonuçta daha ilk defa konuşmuştuk sadece isim olarak birbirimizi tanıyorduk.
Bugün de işim var diye ben erken kalktım baya ne yapayım? Bir akıl verin ahhsywjshs
Bugün sizce günaydın diye ya da gün içinde ben mi yazsam? Ben yazmasam o yazar mı? Sonuçta daha ilk defa konuşmuştuk sadece isim olarak birbirimizi tanıyorduk.
Bugün de işim var diye ben erken kalktım baya ne yapayım? Bir akıl verin ahhsywjshs
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Konusmadan pat iyi geceler dediyse zorlama birdaha mesaj atarsan biraz yuzsuzluk olur birak o atsin
Özelden yazarmısub Bir şey konuşacam
Yok ya biraz konuştuk ama sonra işi var diye yazmadı şimdi detay girmiycem, yazmadı diye ben rahatsız ettim sandım pardon gibisinden mesaj attım. Sonra cevap yazdı ama saat geçti işte söyledi önemli değil falan dedi. Sonra bende şöyle konuşmak istemiyorsun sandığım için ikinci mesajı yazmıştım dedim, zaten yanlış anlaşılmaktan korkuyordum kız olarak falan o da kötü bişey demedi zaten arkadaşça yazdığını düşünüyorum ki öyle yazdım shehsue
Ama saat cidden geçti ve sporcu o bende ama onun bu aralar daha yoğun geç olunca iyi geceler deyip uyuduk.
@drjinekolog2864 burdan yazabilirsin
Biraz bekle sabah hemen atarsan mesaji bu ani beklemis sanki der gun icinde at
Hmm teşekkürler, günaydın yazmak daha doğal ya ondan sordum. Zaten büyük ihtimal sabah illa antrenmana falan gider çocuk yoğun ya of ayahsyjsshhd
@Mka35 cinsellikle ilgili bırdan aramam
Sormam
@drjinekolog2864 cinselikle ilgili senle konusmak istedigimi nerden cikardin baska kapiya kanka
O kaslad kolay gelismiyor😂😂😂 oglen arasi gunun nasil geciyorda gayet guzel bence
Sadece soracaklarım vardı şansımı denedim
Yazma konuşmak isterse kendisi yazar
Ya yazmazsa ya aushyeieeue, kuzenim de ilk sen yazdın sonuçta seni tanımıyor o yüzden ilk başlarda sen yaz konu aç zaten istemezse anlarsın kısa cevap verir falan belli olur dedi
Hep sen yazarsan bıkar bence ondanda olumlu bir hareket alman gerekiyor istersen bu günde yaz biraz sohbet et ama birdaha ki sefer o yazmasan yazma
Sen gereken den fazla yazmışsın zaten
Yok onda sorun yok zaten. Şimdi konuşmaya devam etmek istiyorum tabiki bugün ben mi günaydın yazsam ya da gün içinde o yazar mı acaba?
Ondan bekle
İstwmiyor seni de kırmak istemiyor
İstemese hiç cevap vermeyip geçmez miydi?
Sürekli sen yazma o da yazsın böyle şeyleri arada
Yazma o yazsin
O yazar