Tanımadığı bir sürü kızla takipleşen sevgili fikirlerinizi lütfen belirtin?

Eski sevgilimle sorunumuz instagramdı hesabında tanımadığı açık saçık kız ekliydi kendisinin fotoğrafını da beğeniyordu bende ilişkinin başında söyledim hoşlanmıyorum sonradan ilişki devam edince yeniden gündeme geldi gt için vs senin istemediğin kızları teker teker bulayım mı yani diye cevaplar verdi ilişkide böyle şeyler sorun edilmemeli ben sana güveniyorum bakmıyorum falan dedi ama takip ettiği insanlar normal değil bu olayda beni ciddiye almadı sonradan tekrar açıldı bu konu rahatsız edici kız profilleri yine söyledim uğraşamam çıkarmakla kaç yıllık hesabım o benim tanımadığım erkekler de ekli dedi ama hala kız eklemeye devam ediyordu gt yapıyordu uğraşamam yeni hesap açmaya da vs diye yaklaştı storylerine her yeri açık kızlar bakıyordu dediğimi asla ciddiye almadı 1 2 kız çıkarsa susucaktım ama gönlümü dahi yapmadı ödün vermedi bende olay çıkardım ayrıldık şimdi ise kendimi suçlu hissediyorum araya birileri girdi ama ben kabul edip barışmadım benim bu dediğimi bile yapmadı laflarımı ezip geçmek istemedim o ödün vermezken ben neden kabul edim ki rahatsız olduğum şeyi diye düşündüm görüşleriniz neler
Tanımadığı bir sürü kızla takipleşen sevgili fikirlerinizi lütfen belirtin?