Arkadaslar merhaba,
Eski sevgilimle yaklasık 5 ay önce ayrıldık ayrılma sebebi bendim diyebilirim. Ayrılık olduktan sonra eski sevgilim mesaj atmaya devam ediyordu ben de sebebi sorunca sadece arkadasız dedi. Ben de onunla arkadas kalmayacagımı söyledim ve saygı duyuyorum diyip anında sildi. Bir insan nasıl bu kadar kolay numara silebiliyor onu da anlamıyorum. Ben de çok sinirlendim veonun numarasını silip engelledim. Engeli 4.5 ay sonra kaldırdım ve hiç bişi yokmus gibi istek atmış. Bunun sebebi ne olabilir sizce yani pişman olan insan mesaj atar konusur ya da bu kadar beklemez. Ben kabul etmedim tabi. Yine bişi yazmadı. Onca yaşanan seden sonra bir insan merhaba bile demez mi ya nasılsın demez mi? erkekler bu kadar duygusuz mu bazılarınız?
Eski sevgilimle yaklasık 5 ay önce ayrıldık ayrılma sebebi bendim diyebilirim. Ayrılık olduktan sonra eski sevgilim mesaj atmaya devam ediyordu ben de sebebi sorunca sadece arkadasız dedi. Ben de onunla arkadas kalmayacagımı söyledim ve saygı duyuyorum diyip anında sildi. Bir insan nasıl bu kadar kolay numara silebiliyor onu da anlamıyorum. Ben de çok sinirlendim veonun numarasını silip engelledim. Engeli 4.5 ay sonra kaldırdım ve hiç bişi yokmus gibi istek atmış. Bunun sebebi ne olabilir sizce yani pişman olan insan mesaj atar konusur ya da bu kadar beklemez. Ben kabul etmedim tabi. Yine bişi yazmadı. Onca yaşanan seden sonra bir insan merhaba bile demez mi ya nasılsın demez mi? erkekler bu kadar duygusuz mu bazılarınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
O da bir sey mi? Eskisinden ben ayrildim adam bana kendi ayrilmis tavrındaydi😂 Bi de arkadaslik diyorlar ya cildiriyorum
ya arkadasız dedi ayrılalı 2 hafta olmadan nasıl bir yüzsüzlük duygular ucuyor mu bir anda. Bu erkeklerin beyni nasıl calısıyor ya
Canım senin başkasiyla olma ihtimalinden kuduruyordur. Senle muhabbeti kesmeyecek ki haber alsin.
Bosver koşsun pesinden.
istegini reddettikten sonra da yazmadı yazar mı sizce bir yazsa haddini bildircem de
Yazar bence 😂 sabret sakın taviz verme
La bu hikayedeki suçlu sen degil misin
Suclu degil hanımefendi bitme sebebi diyeli hakettiği şeyi yaptım rest cektim elin kızlarını ekliyordu sürekli
Bu durumda benim de bırakmam gerekiyor
sizinki de mi ekliyor benimki anormal ekliyordu arka arkaya bir de bana samimi gelmeyen davranısları vardı resti cektim aramız bozuldu sonra da ayrıldık zaten
Yok eksisinden cok artisi oldugu icin sadece kavga ediyorum. Anormal şekilde degil ben de az once soru açmıştım benim sorunum begenme dedigim halde karı fotolarini begenmesi..
işte o da cok itici bir davranıs cok yakın arkadaslarını begenmesi neyse de her önüne geleni like yapıyorsa sıkıntı
Herkesi degil. Bazi kişilerin bazi fotolarini begeniyor ama ben uyuz oluyorum
dengede tutmak lazım kıskanclıgı ama fazla da yüz verme tabiki
Bazen benim de canıma tak ediyor ayrılalım diyorum ama yok su an o cesaret
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!