Bence hayat yalnızkende güzel ama, haberlere baktığımda insanlar özellikle 50 60 yaşlarında falan olduklarında adeta arabalarına sokak köşelerine evlenecek birini arıyorum diye ilan veriyor.
Ben bazen bu durumu düşünmüyor değilim acaba benim başımada gelir mi diye.
Ama biliyorsunuz evlenincede evliliğin devam edeceğinin ya da ölene kadar beraber yaşlanacağınızın garantiside yok.
Sizce neolacak bu durumda bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Ben bazen bu durumu düşünmüyor değilim acaba benim başımada gelir mi diye.
Ama biliyorsunuz evlenincede evliliğin devam edeceğinin ya da ölene kadar beraber yaşlanacağınızın garantiside yok.
Sizce neolacak bu durumda bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
valla ben bekarlıktan şaşmam. pes eden gitsin evlensin.
ben bu yoldan asla dönmem.
ben iradesiz miyim ki hemen bi karı için düşünmeden evlenim?
hem özgürlüğümü bi kadına değişmem. özgürlük önemli bişey.
hem bekarlıktaki kafa rahatlığını evlendikten sonra hayatta bulamam.
nerdeydin, ne yapıyodun, neden eve gelmiyosun, neden evde oturuyosun?
bu sorularla karşılaşmak istemem. yalnızlığa alıştım zaten.
yalnızlık hissinide televizyon açarak, dışarı çıkarak, arkadaşlarına giderek çözebilirsin.
hem bi süre sonra yalnızlığada alışıyo insan. hiç sıkıntı kalmıyo.
Aynen dostum yüzde yüz katılıyorum söylediklerine.
Bana sorarsan insanlar kendi seçimlerinden ve yaşamak istediklerinden ziyade toplumun dediklerine kulak asıyor. Ve sonra bu bir süre sonra psikolojilerine yer edinmiş bir takıntıya yol açıp bunalıma giriyorlar. Sonrada bu bunalım hastalanmaya kadar gidiyor. Ondan sonrada diyyorlar ki bakın işte yalnız kalanların halini görüyorsunuz. Evlilik hayır işidir keramettir gibi zırvalıklarla akıl karıştırmaya çalışıyorlar. Yalnız yaşamak bence insanın en büyük aşkıdır.
Bende alıştım neyseki ve hiç butür takıntılarım yok.
Ben insanların ne düşündüklerine yönelik analiz yapmak istemiştim.
Teşekkür ederim görüşün için.
yanlış anladın. evlenmeye karşı değilim. zina etmeye meyilli olanlar için evlilik hayırdır.
ama bu herkesin evlenmek zorunda olduğu anlamına gelmemeli.
evlenmeyip zinadan haramdan uzak durmakta her yiğidin harcı değildir.
evlenmeyip şehvetini yenen insan, iradesinin hakkını veren güçlü bi insandır.
Sen olaylara din açısından bakarsan, zaten dinde genç yaşta bile evlenin diyor. Ben hayatın gerçeklerini ele alarak bişeyler karalamıştım ama neyse. Herkesin allah gönlüne göre versin.
Yalnız yaşamak bence insanın en büyük aşkıdır.
kesinlikle çok doğru ve anlamlı bi söz. teşekkürler. saygılar.
Evlenemezsin kimse sana bakmaz. Bi ton para lazım çalışsan borç içinde yaşarsın namuslu kız yok aldatır kafana sıkar geberir gidersin.
Aynen dostum haklısın, şehir efsanesi sanırım ve insanlar fazlaca bunalım yaşayıp kafaya takıyor bu konuyu. Hayat yalnızken daha güzel.
Yalnız da mutlu olamazsın kendini kandırırsın. Gerçek aşkı yaşayan, parası sıkıntısı olmayan ve güzel bir hayatı olan bir sürü insanlar var hiç kıskanmıyor musun? En güzel duyguları yaşıyorlar bir partner olmadıktan sonra ne yaparsan yap o zevki tadamazsın.
Yalnızlıktan kastım benim evlilik yönünde. Zaten partner konusunda tutucu veya dinsel takıntılarım yok.
Ama hayatı sadece bir kişiye bağlı olarak sürdürmek pekte akıl karı gelmiyor bana. Kafama uygun birini bulursam severim sevişirim yoluma bakarım ama olayı bi tık ileriye götürüp evlenmem. Evlilik herşeyin büyüsünü bozuyor.
Evleneceksin ki haramdan korunasın.
Tamam hacı haklısın.
Katılmıyorum
Ben neolursa olsun yalnızlığın tadını çıkarmaya bakacağım ya. En iyisi kulak asmamak