Erkek arkadaşımla kiraladığımız evde içtim?

Güzel giden bir ilişkim var. 1 senedir beraberiz. 2 gün önce kiralık bir ev tuttuk bir gece beraber geçirelim istedik. ( İlk kez böyle bir şey yapıyoruz ) Neyse ben içmek istiyordum zaten tadını merak ediyordum çünkü o da bunu biliyordu o yüzden önceden alışveriş falan yapmıştı her şeyi ben gelmeden evde hazırlamıştı. Ben sanırım biraz içtim ona yakınlaştığımı hatırlıyorum işte kucağına falan atladigimi hatırlıyorum. Onun da bana şu an kafan biraz gidik ne yaptığın farkında değilsin deyip beni tüm gece kolunda yatirdigini hatırlıyorum olanlar bu kadar bunlardan eminim. Benim o geceki kendim ile aslında alakam yok normalde sevgilime sarılmak dışında hiç yaklaşmam. 1 yıldır da zaten aramızda hicbir şey yaşanmadı çünkü ben istemiyorum. O gece de bu konuşma ve olanlardan eminim. O gece de sadece kucağına atladım sonra kolunda uyuyakaldım zaten. Benim sorum erkek arkadaşım o gece istemiş midir? İstese de neden hiçbir şey yapmadı? Sadece sarılıp beni koluna yatırdı? Bu arada gece öpme bile olmadığından eminim. Çünkü yarı ayıktım.
Erkek arkadaşımla kiraladığımız evde içtim?