Benim burcum boğa sevdiğim kişinin burcu kova hiçbir olmaz diyor sizce doğru mu bazı zor evet diyor bazıları hayır diyor sizce ne olur bana kısa bilgiler yazabilir misiniz rica etsem burçlar doğru mudur ve kova burcu erkeği boğa burcu kadını ilişkisi yaşayan var mı yükselen burcum ikizler
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Burçlara bu kadar takmayın seviyorsan evlenirsin tabiki
Teşekkür ederim cevabın için
Rica ederim
Annemle babam yalnız benim babam boga annem kova 86 dan beri evliler oluyo yani ama zor oluyo şimdi iyiler ama yaşlılığın verdiği olgunluktan sanırım yoksa çocukluğum onların kavgaları ile geçti bende boga burcuyum kova ile anlasacagimi hiç sanmam ayrica boğa ysan ikizler den ve aslandan da koşarak kaçıcan bunlarda kendi tecrubelerim
Yükselenim ikizler anneyle baba kavgaları sanırım herhalde olur
E senin ışte olur o zaman Allah mesud etsin
Teşekkür ederim
Kova burcu erkeğiyim boğayla selamlaşmam bile teşekkürler ^^
Neden bu kadar önyargılısın
boğayla anlaşamıyorum hiç sohbeti muhabbeti uyan bir boğa tanımadım hiç
Karşına iyi biri çıkmamış demekki ama ben KORKUYORUM kova burcu ile sevgili olmayız diye
kovayla aşk yaşarsan kimseye ihtiyaç duymazsın herşeyin olur etrafında pervane olur ama güvenini sarsarsan ve onu çok BOĞARSAN öyle bırakır seni gözü yaşlı. dikkatli olmak lazım biz çok severiz bazen belli etmeyiz ama sahipleniriz sürekli gelişiriz geliştirmeye odaklıyız meraklıyız o yüzden bir kova varsa karşında aklı öne koycaksın ^^
Çok çok teşekkür ederim bu cevabı kova burcuna alması benim için daha iyi oldu teşekkürler korkum biraz dindi
eyw ne demek ^^
O kadar doğru ki 1 senedir kova burcu sevgilim var ben boğayım eskiden çok boğardım onu çok sıkılmıştı benden, bende böyle olmaz diyip kendimi baştan yarattım kıskançlıklarımı dindirdim güvendiğimi hissetirdim akılcı davrandım duygusal değil değiştin dedi ama kopamadı teşekkürler seven seviyor ve seven sevdiği için ya değişir ya da değişir başka çaresi yok biter yoksa SIFLNLNPHPNŞKPH
Mayıs 5 doğumluyum bende boğayım ve burçlara inanıyorum. Çok garanticidir. Acele etmez sezgileri güçlüdür ve tabiki yemeye içmeye bayılır ikizleri bilmiyorum ama
Evlenir neden evlenmesin
Çoğu kişi öyle diyor da o yüzden sordum
Bı bitmediniz be nedir bu burc saçmalıkları hayatınızı zehir ediorsunuz boş bilgilerle
Çok haklısın ama inslanr işte
Lennn. sen açtın konusu inslari suclama serseri seni (◠‿◕)
Aynı mevzuya ben de takılmıştım gerçeklik paylarını öğrenmek istiyorum bir yerden sonra sinir bozuyor :/
Abi burçlara inanıyor musunuz ya
Arkadaşlarım yüzden herşeyi kafama takıyorum buna taktım
Burçlar gerçek değil
Teşekkür ederim içim rahatladı
Burç diyorlar awk