AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Eger o kisi ile anlasiyorsan evlenebilirsin sonucta herkes romeo juliet olarak evlenmiyor ama o kisiye bisey hissetmiyorsan o baska
Degil ruhuna gonlune iyi gelen sevecegin kisiyle evlen
Evlenmeden önce sevemiyorsan evlendikten sonra sevmeyi beklemeyin.
Evlenmek neden bir tabu haline geldi ki? Sevmiyorsam niye evleniyim? Mecbur muyum?
Toplum baskısı işte. o olmasa nasıl çocuk yapacaksın? çocuk istiyorsan tabi.
Çocuk sahibi olmak şart mı? Eğer çok istiyorsan evlat edine bilirsin mesela. Sevmediğin birinin çocuğunu da sevemezsin ki? Hem ayrıca bir çocuğun hayatını güzelleşturmek, ona mutlu olma şansı tanımak varken niye olmayan bir dölün hayalini kurasın ki?
Yazdıkların çok mantıklı ama henüz 20 yaşındaymışsın, biraz daha büyüyünce insanlar çok toplum baskısına maruz kalmaya başlıyor. diğer kadınlar sana ezik gözüyle bakıyor. Sürekli laf sokuyorlar. Bir de yaşliliğini falan da düşünmeye başlıyorsun. yine umarım düşüncelerin değişmez.
İnşAllah değişmez.
Bu olamaz ya sonra sevmezsen evlilik çok önemli birşey
Sevmediğim biriyle flört bile kalamam değil bir hayat birleştirmek.
Bu sebepten dolayı bir çok boşanan insan olduğunu düşünüyorum.
nasıl keşke sevdiğim meslek diyorsanız keşke sevdiğim kişi diyeceksiniz, mantıklı değil
Sevmek ile aşık olmak farklı, sevebilirsiniz ama aşık olamazsın
Bilemem ama sevgi bence alışınca zamanla olabilen bir şey
Evlilik zaten mantıksız gelirken bunu mantıklı bulamam
Hayir evlendim 3 yil oldu hala sevemiyorum o yuzden sevmeden evlenmeyin.
Sevipte evlenen evlenince mutsuz olma ihtimali var, evlenip iyi ki evlenmişim diyip mutlu olma ihtimali var. Tam tersi mutsuz ol ma ihtimali;Benim burda merak ettiğim evlilikten beklenti? Siz bu durumda karşının parası için evlendiğini ya da aile baskısından sıkılıp evlenme ihtimali, ya da yaşım geçiyor ihtimali, siz bu ihtimaller içerisinden birinden dolayı evlendiniz. Yoksa bizimle paylaşmak istediğiniz bi konu var mı?
Aptallik olur hemde buyukk aptallik hecccoo
Sevdik de noldu bi de böyle deneyelim
Tam bir saçmalık. Sonradan sevmezsen ne olacak?
Eskiler hep böyle evleniyormuş, olabilir yani
aynen
Görücü usulünde genelde öyle oluyor
Çok zor başlangıçta sevmen lazım
Hayır asla önce seversin sonra hayatına alırsın
Büyük kumar ya sevemezsen
Sonradan sevilmez mantiklı değil.
Çok riskli bir hamle olur.
imkansız, saçma, gereksiz
Sonradan pişman olmak vardır.
Hayır. Mantıklı değil.
Mantıklı değil, bunu yapan hata yapar bence.
Hayır tabikide. Kendine gel
Evet evlenirim. Bişiy olmaz.Çok kasıyorsunuz
para varsa işin ucunda mantıklı
Hayır hiç mantıklı değil
Bana hata gibi geliyor hiç o yola girmem.
Değil. Kumar oynamak gibi.
Kumar oynamak gibi birşey.
Hayır kesinlikle evlenmem
Mantık evliliğinde mantık aramak D:
İstisnalar olabilir ama bence hayır.
Evlendiği insanında hakkına giriyo
Büyük cesaret gerektirir.
Öyle taksit taksit olmaz. Mantıksızca.
Mantık dışı hareket bu.
Kesinlikle mantık dışı🙄
Mantılı %100 yapacağım şey zaten
Hayır böyle düşünce ile olmaz.
en büyük hata..
boşa geçen zaman..
Mantıksız hareketin daniskasıdır
Çok riskli bir kumar olur sadece.
var mı böyle bi kafa
Evlendim hoşlantı vardı aşk yoktu
mutlumusun şimdi?
Mutlu olmaz mı? Sonuçta vasıfsız biri, bu yorum yazan kadın "eşinde para " var. Gerisi önemli değil😂
ben yine günahını almadan soriyim 😂bende bazı kızlardan hoşlandigim şans verebilecegim kızlar oldu bilmiorum
@11TaçsızKral bence insanlara önyargılı davranma ben iki üniversite mezunu biriyim vasıfsız biri olsaydım yıllardır kendi paramı kendim kazanmazdım yeri geldi hem okudu hem çalıştım eşimde sandığın kadar zengin değil normal bir devlet memuru kadar maas alıyor kaldı ki paraya önem verseydim altın isterdim her gelin gibi :)
@ertu5234tr evet mutluyum çünkü ben eşimin zekasını sevdim ahlakını sevdim aşka gelince 30 yaşındayım ve aşk lise yıllarında oluyordu belli bir yaştan sonra mantık devreye giriyor
bende öyle düşünüyorum liseli yıllarda diyordum buna sırılsıklam aşığım falan şimdi bisy yok ahlaki iyi olsun Allah korkusu olsun saygılı olsun gerisi halledilir
Ben ironi yaptım. Sizi kırdıysam affola, herkezin kendi hayatı;Benim "haddime" değil. Yazdıklarım kesinlikle düşüncelerimi ifade etmiyor. Eşinizle sağlıklı huzurlu nice yıllara dileklerimi iletiyorum.
@ertu5234tr ilk aylarda çok zor geldi evliliğin ilk ayları herkese zor gelir zaten ama şimdi iyiki diyorum tabi hoşlantı vardı flört evremiz vardı bunlar olmasa asla evlenmezdm ki ben biraz daha tanımak istedim eşim evlilik için çok ısrar etti birde kader kavramına çok inanıyorum
kaç ay sevgili /nişanli kaldiniz?
@11TaçsızKral teşekkür ederim bil mukabele
@ertu5234tr eşime kalsa 6 ay olmadan evlenecektik çünkü en zor zamanında yanında oldum trafik kazası geçirdi atladım gece yarısı arabaya hastaneye refakatçisi oldum 10 ay sonra evlendik
Allah bozmasın. iyi evlenmişsiniz aslında uzatmamak gerek en güzelini yapmissiniz beklemeye gerek yok. kaç yıl oldu? çocuk var mı?
@ertu5234tr bir yıl oldu çocuk yolda :)
@ertu5234tr ben cocuk da 2 sene istemiyordum evlilik otursun diye ama eşim yaşımız geçiyor dedi 😂
kiskandim vallaha 😊Allah analı babalı büyütsün. inşallah bende yakın zamanda hayırlı eş bulurum dua et 😊
adam haklı
@ertu5234tr birsey söyleyeyim mi tamamen kısmet işi benim iş yerimde arkadaşlarm hepsi evlilik için can atıyordu tüm çeyizleri hazırdı ben bana çok uzak diyordum üf uğrasamam modundaydm hepsinden önce evlendim 🤭 tabi eşimi onlar övdü üç senedir bir kez kafasını kaldırmadı evlenecek insan çok sanslı gibisinden
@ertu5234tr şu an hamileyim ve gerçekten ne dua ettiysem herkese tuttu rabbim sana bir ömür geçirebilecek tatlı dilli bir eş nasip etsin 🙏
amin abla. umarım yakın zamanda olur Son bir yıl çok şey yaşadımki artık sevgili olmadan direk tanışıp huyu bana uyuyorsa direk evlenirim modundayim flörte falan gerek yok modundayim
O ne biçim. Mantık ya
Ya sevemezse hiç bir zaman
Hayır
mantıksız
duyduğum en saçma şey
Hiç mantıklı değil
mantıklı değil
hayır
Mantıklı degil
Hayır değil.
Mantıklı değil bence
Hayur