Aynı üniversitedeyiz Türkçesi çok çok az konuşabiliyor. Türkçesi yoksa Nasıl aynı üniversitesiniz diye sormayın o dişcilik fakültesinde okuyor İngilizce. Benimde İngilizcem çok süper değil biraz zorlanıyoruz. Hem dil hem ırk çok farklıyız bu ileride sorun olur mu? Ayrıca baya değişik Aile yapısı var Babası Üst düzey devlet adamlarından. Abileri vs Dubaide yaşıyor. Okul bitince evlenelim diye tutturuyor evlenirsek İrana sık sık gitmemiz gerektiğini söylüyor off kafam allak bullak yardımcı olun. Napayim sorun olur mu bunlar?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İran'da yaşayacaksanız zor. Mesela kafanda kesinlikle bir şal olmalı uzun ve kapalı kıyafetler tercih etmelisin. Tabii bunlar küçük bir kısmı, fazlası da var. Ama iranlılar Türkiye'ye geçince rahat takılıyorlar.
İranda yasamicaz ama sık sık gitmemiz gerekiyormuş. Ben gidersem illa şal takmam lazimmı turist olsam bile?
Evet takmalısın ama öyle tam kapanmana gerek yok saçın görünsede olur, hintliler gibi düşün.
Birde orada çok eşlilik var mı ? Biliyormusn Bana yok eskiden var flan diyip duruyor da.
Yok ben öyle bir şey görmedim. Dediği gibi eskidendir ama azda olsa yapanlar vardır tabii, bu biraz karakter meselesi.
Ayy süper oldu bunu cevaplaman demek doğru söylüyormuş ya 🤦🏻♀️
Gözlemlediğim kadarıyla kadınlara değer veriyorlar iranli erkekler. Hem orada evlenirsen eşinin soyadını almana gerek yok😄
İrandamı yaşıyorsun?
Hayır karışık benimki
İranla ilgili bilgilisn diye öyle düşündüm. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur ama iranli erkeklerinden korkuyorum sanki heran öldüruceklermis gibi. Birde acaba genel maddi açıdan nasıllar çoğunluk zengin halk mı?
Kadın cinayetleri Türkiye oranının altında. Çoğunun maddi durumu iyi. İyi olmasa bile eşlerinin her dediklerini yapıyorlar.
İranlılara gelin geliyorum ozaman. Tabi Ailesi kabul ederse :)
Seviyorsan ve onunla yapabileceğini düşünüyorsan evlen bence. Ülkesinde kalmayacağin için pek sorun olmaz.
İran da kati seriat var, ayrica mezhepleri de farkli onlarin
Evet değişikler ve şimdiden evlenelim diye tutturdu
Zenginmiş. Kaçırma bence. Boş ver Türkiyeyi falan. Cehennemin dibinde yaşanır onla
Öyle deme ya Ailesinin resimlerini gösterdi hepsinde boyum kadar silahlar. Babasının yanında 20 tane koruma kafayı yerim öyle insanların içinde
Vay korumalarında mı olucak ne güzel premsesler gibi yaşarsın jdndmdkd
bosver git paraya para deme. hayatini yasa. burda bir cacik yok
Kız dur nereye gidim çocuğa kalsa zaten bu yaz Dubaiye gidelim tatilde diyor. Ama gerçekten korkuyorum hafiften sinirli gibi korkmayalım diye belli etmiyor bunların içine bir girsem geri dönüşüm olmaz.
o zaman boşver. seni gider oralarda satar
Yok kız niye satsın paraları var zaten. Özel unide okuyor ayrı evi arabası bile var şu an İstanbul'da. Ben direkt alır zorla evlenir özgürlüğümü kısıtlar diye korkuyorum
cok yüksek. iran sonuçta... doğu ulkelerini bırakk. benimde basima geldi sayilir
Neee? Nsil geldi anlatirmisn
benimde unideyken Libyalı bir sevgilim oldu. coook deli sevdim onu. cok cok fazla hatta. 7-8 ay birlikteligimiz oldu. Ilk cinsel deneyimimi ( s eee KS) onunla yasadim diyebilirim. Fakat o bu iliskinin üniversiteden ulkemize dondugumuzde biteceğini soyluyordu bana. Bende ilk basta eglence gozuyle baktim takilir birakirim dedim. Ama olmadi, sevdim. Cok sevdim. Onu unutamıyorum ama bu uzuntuyu icimde yasıyorum mecburum. Ona evlenmek istediğimi ben söyledim. Senden hiç-bir maddi beklentim yok dedim. Bende calisirim dedim. Bunu deme sebebim benim bu sevgi lim de varlikliydi cok. Elektrik-elektronik magazalari vardi bunların ve surekli yurt disina gider iste firmalarla anlasma yapar ulkesine getirrirlerdi magazaya. Herneyse kabul etmedi farkli bir kültür ailem istemez dedi. Anladim cunku benimkilerde istemezdi.. Boyle iste. Kisacasi farklı kultur parada olsa cok zor. Ama dogu ulkesinde degil ornegin bir Rus bir Ingiliz olsa daha farklı olabilirdi
Biliyormusun başlarda ortak dili kullanmıyoruz flan diye Bende uzun sürmez sanıyordum kısa sürede ayrılırız diyordum. Ama ayrılmadık. İnşallah Bizim hikayemizde böyle olmaz. Bence ayrilmaliyim yoksa giderek baglanicam
babasının yaninda silah milah demisin bence dusun derim
Aynı kendimi hissettim 😏
Nasıl yani?
Az konuşabiliyorum türkce ilk turkce okumaya başladığım günlere döndürdü beni bu soru 🤦🏼♂️
Benimki okuyamıyor bile sadece çok az konuşabiliyor. Mesajlaşamiyoruz bile Türkçe ya.
Geçen kıyafet almış güle güle giy dedim. Diyor ki güle güle ne demek neden gülerek giyeyim olmuyor yani anlaşılmıyor
O benden daha kötü 🙄
Zaten nerde defolu var onlar sizle
Napayim ya