Bu konuyu kızlara soruyorum...
Bazı erkekler neden sevgilisi olmasını ister ve bazen çevremize bakınca neden bazılarında hayatında olmuyor o kadar pek istemesine rağmen ayni zamanda tanışmış olsa bir kızla ani bir kararla erkeğe ilgisi düşer soğur ve gider.
Bazı erkekler neden sevgilisi olmasını ister ve bazen çevremize bakınca neden bazılarında hayatında olmuyor o kadar pek istemesine rağmen ayni zamanda tanışmış olsa bir kızla ani bir kararla erkeğe ilgisi düşer soğur ve gider.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Soruları bana tek tek bu yorumun altında sor ben de tek tek cevaplayayım. Cevaplarıma güveniyorum. Bugün şanslı günündesin!
Peki başlayalım o zaman.
1 Neden bazı erkeklerin sevgilisi olmuyor
2 Beden bazı kızlar bir iki hafta sonra bir anda soğumaya başlıyor
3 Bazı erkeklerde nevarda kızlar onlarla birlikte olmak ister
4Nasıl kız arkadaşım olur hiç olmamışsa bir Erkeğin
5 Çok mu az mı konuşan erkek ilgilidir
6 kızlar nasıl sohbetlerden hoşlanır nasıl etki grlir bir erkek
1 Doğru adım atmıyor olabilirler. Çok sebebi var bunun biraz detay gerekiyor.
2 Davranışlarında bir problem vardır. Ya da sıkıcılardır. Kimse kimseyle beraber sıkılmak istemez.
3 Bunun için kızın nasıl biri olabileceğini ve erkekte neyi gördüğünü tahmin edebiliyor olmalıyım. Ama genelde hepimiz kendi hayatımıza onay ararız. Mesela erkekler kendi annelerinin açıklarını kapatacak, annelerinden biraz daha iyi versiyonu olan bir kız ararlar.
4 Bir kızla 3 gün boyunca çok ilgili ol. 4. gün hiçbir şekilde mesaj atma arama. Ya da 2 güne 1 gün şeklinde yap. Evet, bu kadar kolay aşık oluyoruz:) Çok ilgiye alıştığımız insan birden bizi aramamaya başladığında hemen aşık oluveriyoruz. Erkekler için de böyle bu arada. Ama bizimle ilgilenirken uyuza benzediğini düşünüyoruz hepimiz, orası da ayrı tabii :)
5 Bazen kıza seni özledim, seni seviyorum, haftasonu bir plan mı yapsak gibi mesajlar atarsan ilgilendiğini anlar. Ama her an yazarsan cepte görür seni. Dediğim gibi, 3te 1, 2de 1 :)) Eğer kızın o sıralar fazla üstüne gittiğini düşünüyorsan birden mesajları aramaları tamamen kes, taaa ki o sana yazana kadar.
6 Kızlar da erkeklerde ne kadar çok mesajlaşırlarsa o kadar çok sıkıcılaşmaya başlarlar. Yüz yüzeyken ilginç ve onun da empati yapabileceği, fikrini danışabileceğin konular açabilirsin. İlk başta hikaye şeklinde bir şeyleri anlatırsın mesela. Sonra ona sen olsan napardın? diye sorarsın. Sonra onun dediği şeyde minik bir eleştiri yaparsın. Sonra kendininkini anlatırsın falan filan.. Ya da mesela, bu hayatta seni en çok ne üzdü? Diye de sorabilirsin.
Özel Mesaj gönderdim Size, lütfen okuyunuz...
Cani sikildigi icindir kesin
yok can sıkıntısı için olamaz ciddi düşünmeye başla derim saan