Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar iyi yorum yapan herkese teşekkür ederim. Elimde olmayan şeyler için beni haince yargılayan aşağıdaki iki insana da yazıklar olsun diyorum. Gerçi ne desem ve söylesem boş ama neyse...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence boş ver zaten bi kac cm anca uzarsin. 160 boy ideal bayan için cokta kısa degilsin. Sadece kardesin kıskançlık yapıp seni sinirlendirmeye çalışmış o kadar
Erkek mi kız mı kardeşin hem boyun uzun ki üzülmen gereken bir şey yok
Kız evet
Olsun üzülme boş yere hiç kafana takma benim de annem doktora git falan diyor abim de dalga geçiyor ama ben memnunum iyi bence
Senin boyun kaç ki
1.49
Sen de benim yaşadığım gibi şeyler yaşıyor musun ben artık dayanmıyorum çok canım acıyor
195 boyu olan biri olarak şunu diyeyim seni dişimin arasına kaçan Eti çıkarmak için kürdan olarak kullanırım kardeşin az bile demiş.
Ya ne diyorsun ben sana ne yaptım pislik 😞😞
Böyle şeyleri dert edenler sinir ediyor beni ben minyon tatlı kızları severim uzun sevmem mesela
Tabi tabi ondan böyle yazdın zaten
Uyuz olduğum için yazdım onu
E güzelmişsin zaten. Kardeşinin çocukluğuna ver 1.60 boy bir kız için cok normal bence. Kafana takma ki üzülmeyesin.
Üzülme kısa kızlar daha tatlı oluyor
Kısa boylu kızlar çok tatlı
Benim boy 1.92. Sen resmen cücesin ya.
Sen de deveesin o zaman a—mk malı
Doğru konuş. Ben sana hic küfür etmedim.
Etmiş kadar olmadın mı? Bir insanla dalga geçtiğinde eline ne geçiyor? Pislik.
Gercekler bunlar. Ben sana cuce dediysem Sende bana deve dedin. Şimdi küfrün ne gereği var.
Daha çok küfürü hak ediyorsun
Yanlış düşünüyorsun. tamam ben cuce dedim. Ama sende ona karşılık deve, boyu uzun aklı kısa, selvi boylu, gibi şeyler diye bilirdin. Küfür etmeye hakkın yok.
Senin bana demeye hakkın var ama yürü git ya
Ben küfür etmedim.
Bunları ellerim titreyerek ve ağlayarak yazıyorum. Etmiş kadar oldun. Ve lütfen insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçme olur mu çünkü bu uğurda intihar etmiş insanlar var. Sen ve senin gibilerin boş sözleri yüzünden.
Bak. Kalbini kırmak istemedim. Şimdi senden tüm kalbimle özür diliyorum. Beni affet. Niyetim seni üzmek değildi.
Hem benim boyum. 1.92 değil. 2.03 kadar. Çok uzun olduğum için bende sıkıntı çekiyorum.
Ben belki kendime kiz bulurum diye. Böyle yorumlar yazıyorum. Belki empati ve hoşlanti olur. Demiştim. Böyle olacağını tahmin etmemiştim.
Bir insanı kırdıktan sonra özür dilemenin anlamı yok bence. Döktüğüm onca göz yaşı özür dilemenle gitmeyecek. Sana ve kalbinin kötülüğüne bu hayatta başarılar diliyorum. Umarım 2 metre bir kadınla beraber olursunuz. Ben cüceler ülkesinde kendi hayatımda mutlu olacağım. Hoşçakal.
2 metre hiç kadin yok ki.
Var bir sürü. Siz çok uzunsunuz ya. Devler ülkende bulursun.
Zıpla
kız kardeşin mi...
Evet
küçük ama uzun... ergense normal böyle şeyler :)
Çok da ergen değil ya hep böyle
yaşlarınız kaç...