Aşk İlişkileri Evli olanlar, mutlu musunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Mutlu musunuz evliliğinizde? Mantik evliliği yapan var mi aramizda? Güncellemeler+1 yıl Veya herhangi bir inat uğruna evlenen var mi aramızda? Evli olanlar, mutlu musunuz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ankara_beyii Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Her evli olan mutlu olmuyor yüzünü güldüren huzur veren biri olduktan sonra evliliğe gerek yok bence 1 0 Yorumla
İzmirgeceleri35 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evlilik herşeye rağmen güzel aşk meşk değilde. uyumlu olabilcegin insanı ara.. mantık derken böyle. mantik.. bir tek işi gücü olsun parasinolsjn demek değildir mantık.. 0 0 Yorumla
itirafavcisi Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Bekar olanlari nine kimse sormuyor? Hep evliler mutlu mutsuz olacsk:) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bekar olanlar bence çoğu evli olandan daha mutlu Yorumla itirafavcisi +1 yıl Şu devirde kimse mutlu değil Çünkü insanların mutluluk tatmin sınırı yok. Herkes uçuk yaşıyor Yorumla
ucankazmorton Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 35% +1 yıl 4 sey varsa evlilikte mutludurlarSevgi saygi sadakat seks 1 1 Yorumla infernoHeRo +1 yıl 4S kuralı yani Yorumla
aIperen Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 82% +1 yıl Günümüz koşullarında evli olmak ve mutlu olmak.İmkansız bile değil, olasılıksız. 0 0 Yorumla
cankall Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Merak ettim cevapları ama çok kişi yok olanlar da mutsuz 🤔 mantık evliliği nasıl oluyor? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İnan benden bilmiyorum tam olarak söylentilere bakarsan herhangi bir çıkar için yapılan evlilik sevgisiz duygusuz Yorumla cankall +1 yıl Peki böyle bir evliliği neden merak ettin? Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Evlilik çok gereksiz bence 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Bencede Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,7b cevap paylaştı. Hepimiz mutluyuz sadece açız. 1 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Keşke olsam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evli mi değilsin yoksa evli mi olsam keske olacakti? Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Evli olsam Yorumla
zaferrsancak Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır dı 0 1 Yorumla zaferrsancak +1 yıl Ohhooo Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Mutlu değilim 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi sürü şey var sen evlimisin Yorumla Soran +1 yıl Degılım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlenme boş ver sevgilin var mı Yorumla Soran +1 yıl Hayir ben ömürlük doydum desem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O nasıl oluyor Yorumla Soran +1 yıl Vardi benimde ilişkim yaşadıklarım bana ömürlük kazık olarak yetti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım çok haklısın hayat berbat evlenme zaten boş ver Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Her evli olan mutlu olmuyor yüzünü güldüren huzur veren biri olduktan sonra evliliğe gerek yok bence
Evlilik herşeye rağmen güzel aşk meşk değilde. uyumlu olabilcegin insanı ara.. mantık derken böyle. mantik.. bir tek işi gücü olsun parasinolsjn demek değildir mantık..
Bekar olanlari nine kimse sormuyor? Hep evliler mutlu mutsuz olacsk:)
Bekar olanlar bence çoğu evli olandan daha mutlu
Şu devirde kimse mutlu değil
Çünkü insanların mutluluk tatmin sınırı yok. Herkes uçuk yaşıyor
4 sey varsa evlilikte mutludurlar
Sevgi saygi sadakat seks
4S kuralı yani
Günümüz koşullarında evli olmak ve mutlu olmak.
İmkansız bile değil, olasılıksız.
Merak ettim cevapları ama çok kişi yok olanlar da mutsuz 🤔 mantık evliliği nasıl oluyor?
İnan benden bilmiyorum tam olarak söylentilere bakarsan herhangi bir çıkar için yapılan evlilik sevgisiz duygusuz
Peki böyle bir evliliği neden merak ettin?
Evlilik çok gereksiz bence
Bencede
Hepimiz mutluyuz sadece açız.
Bekarım ama bazen bekarlık zorluyor
Mutluluğun evlilik ile bağlantısı ne
bazı konularda mutlu bazılarında değiliz
Tstmin kolay
Nasıl bir cevap istiyorsun sor bakalkm
Keşke olsam
Evli mi değilsin yoksa evli mi olsam keske olacakti?
Evli olsam
Sen evlimisin
Hayır dı
Ohhooo
Mutlu değilim
Neden?
Bi sürü şey var sen evlimisin
Degılım
Evlenme boş ver sevgilin var mı
Hayir ben ömürlük doydum desem
O nasıl oluyor
Vardi benimde ilişkim yaşadıklarım bana ömürlük kazık olarak yetti