Ne anlamı kalıyor ki o zaman? Bunun olayı düşünmek karşıdakini mutlu edeceğini bilerek karşıdakinin seveceği bir şey almak değil midir? Niye para vereyim ki? Sevgililer gününde de hediye beklemem almam bence herhangi bir anda görülüp tam senlik diye alınan hediyeler daha güzel ve daha değerli oluyor.
Ne saçma ben şahsen hediyenin maddiyatına değil maneviyatına bakan bir insanım sevdiğim insan çöp bile verse sonuçta o verdi der mutlu olurum herşey maddiyat değil böyle bişeyle karşılaşsam verirdim fakat bir sonraki sevgililer gününde artık başkasından ister
Bunu diyen kadını gözlerimle gördüm, kulaklarımla da duydum ve bu kadın erkekten büyük ve maddi durumu da iyi olan biriydi. Erkek de bir kaç sene evvel 2100 lirayı kadının hesabına gönderdi.
Türkiye'de gerçekten her cinsten insan var.
O erkek sonra, benden istedi yaptım ama benim için çok vahim bir durumdu. Gözümde o kadar küçüldü ki, sadece bitmesi için acele etmiyorum, yanlış yapmamak adına dedi...
Hiç mantıklı değil hediye o günü özelleştirmek için alınır belki çok samimi ilişkilerde doğum gününde vs yapılabilir ama sevgililer gününde para ver yerine demek illa bana paran geçecek illa o para senden çıkacak yoluna çıkıyor. Hediye beğenmeme de ayrı konu da neyse yani sinirlendim bak😂😂😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
bir arkadasim boyle yapmisti iste kiza paket yaptirmis ne zaman istersen ac paketi iste paketlerin ustunde farkli yazilar uzulurken bunu ac film izlerken bunu ac beni ozlediginde bunu ac diye kiz bakmis bakmis hediyeye demis napayim bunu 😂 git kendin ac bana para ver istedigimi alayim adamda yazik saf cogu miktarda para vermis al iste buda sevgililer gunu
Bu teklif ondan değil de benden gelir hep. Hediye almayı beceremiyorum. Ne istersen al, ben odeyeyim derim. Ama ondan gelseydi de önemsemezdim. Çünkü onu çok iyi tanirdim. Şimdiki gençler daha hiç bir şeyini bilmeden, kişiyi tanımadan sevgili olup sonradan huylarını öğrendikçe oha falan oluyorlar. Biz sevgilimle öğrenci iken bile harçlıklarını birkestirir , ortak harcardik zaten. O yüzden asla maddi şeyler sorun olmazdı aramızda. Birimizin ötekine kazık atmayacagini bilirdik.
İyi de karşı taraf kendini ne sanıyor eşim mi bu benim ! Sanki 14 şubatı kutlama mecburiyetim varmış gibi. Hediyeye gerek yok para versen de olur. Tepkim aşırı sert olur buna Kızım sen benle dalga mı geçiyorsun bir git derim.
Şımarıklığına diyorsa takılmam hem hediyesini hem parasını veririm ondan değerli mi. Ama ihtiyaç nedeniyle ise bu onun değil benim ayıbım olurdu. İhtiyacını sıkıntısını derdini görememişim çare olamamışım.
''Aldığım hediye sana özel değerli bir hediye inanmasan da beni sevdiğinden saklardın... Şimdi sana para vereceğim yol parası... Şimdi yol alabilirisn kendi geleceğine...''