evet 😀 bir kere hiç unutmuyorum en samimi kız arkadaşım kuzenim ben oturuyorduk sonra kuzenimin nişanlısı geldi yanımıza onun samimi arkadaşıda diğer samimi kız arkadaşımın sevgilisi idi bunlar ayrılmışlardı küslerdi yani neyse yanımızdan kuzenim ve nişanlısı bi süreliğine gittiler döneceklerdi ama biz kız arkadaşım küs olduğu sevgilisi ve ben kaldık ikisi de suratlarına bakmıyorlar ama birbirlerinin ikisi de benimle konuşuyo birbirleri ile muhattap bile değiller kafam bi o yana bi bu yana çevirmekten guguklu saate döndüm ben o sırada 😂 bi ona cevap veriyorum bi diğerine ortada kaldım resmen ateş hattı gibi bi ara bi sessizlik oldu ben bombayı patlattım tabii barıştırıcam ya 😀 ee sahi siz neden ayrılmıştınız dedim bombayı ortaya bıraktım 😀 kız arkadaşım bana o sırada kaş göz yapıyo sus gibisinden ama susmuyorum tabii neyse başladılar bunlar o diyo işte bana şunu bunu yaptı diğeri diyo ne alakası var sen asıl böyle yaptın bilmem ne 😀 ben dinledim bunları hmm ee falan gibisinden en sonunda bence çok saçma ayrılma sebebiniz barışın bence siz incir çekirdeği doldurmaz dedim 👹 oğlandan ses yok belli ki istiyo bizim kızla barışmayı ikisinde de bıyık altı sırıtma 😃 arkadaşım dedi gülümsememek için kendini zor tutarak yok ya olmaz artık falan ben dedim olur olur yazık etmeyin bence kaç senelik ilişki vs sonra kuzenim ve eniştem geldi konu kapandı orda eniştemler gidince arkadaşım diyo napıyosun ya niye dedin öyle falan dedim iyi işte sevaba girdim 😬 bi baktım bi süre sonra bunlar barışmış 😀
Denedim , denemez olaydım her seferinde barıştırıyodum onları yine ayrılıyorlar dı. sonradan anladım ki meğerse kızın bana ilgisi varmış kendini bi şekilde bana sevdirdi sonra ayrıldılar onlar ve benimle sevgili oldu 8 ay boyunca her seferinde kafama her estiğinde ayrılıyordum o yine bir şekilde baristiriyodu bizi arkadaşım da biliyordu küfür ediyodu ona kendi gururuna yediremediği için sevmiyorum diyordu istiyorsan devam et onunla beni ilgilendirmez diyordu ama ben biliyodum o çocuk hala o kızı seviyordu neyse işte ikisinide kullandım doğrusunu da burda itiraf edeyim..
çok kez barıştırdım evli bir arkadaşımı ve eşini boşanma davalarından vazgeçirdim çünkü 4 yaşında dünyalar tatlısı bir çocukları vardı ve evlilikleri boktan bir sebep yüzünden bitecekti buna izin veremezdim evler ayrılmış avukatlar tutulmuş davalar açılmıştı eşimle beraber her ikisinide karşımıza oturtup saatlerce konuşmuştuk ertesi gün ikiside davadan vazgeçti tam 3 yıl geçti aradan çok mutlular onları böyle görmek benide mutlu ediyor çünkü hayat çok kısa bu kısacık zaman diliminin endişelerle acılarla üzüntülerle geçmesini istemiyorum hem kendi adıma hemde diğer insanlar adına
Kanya ilk defa kokularla alakası olmayan düzgün dürüst bir şey sormuşsun. Eğer böyle bir durum varsa, sen sen ol sakın bulaşma. Sen ayrılanları birleştirirsin. Ondan sonra suçu sana yüklerler. Bunun yüzünden aramız bozulmuştu deyip senden bilirler. Hiç bulaşma.
Hadi hadi, bırak şimdi mütevazılığı. Ne zaman görsem yok bu yılın parfümü ne olsun yok bu sezon ne kokmak istersiniz yok filan koku hakkında bilginiz var mı yok en sevdiğiniz koku ne :D
Evet barıştırmaya çalıştım ve başardım. En yakın arkadaşım ve nişanlısı çok kötü kavga edip ayrılma kararı aldılar ama küçük bir olayı aşırı abarttılar sinirleri geçince kendilerini suçlayıp saçma olduğunu anlayacaklarına o kadar emindim ki. İkisiyle de ayrı ayrı konuşup sinirlerini yatıştırdım birkaç gün kedinlerine izin vermelerini ve kimseye söylememelerini anlattım biraz zor oldu ama sonunda bir araya getirip barıştırdım
Uzun yıllar önce bir ardasimi sevgilisiyle baristirmistim. Bir süre sonra evlendiler ama arkadaşım mutlu olamadı. Arkadaşımın annesi senin suçun değil, daha önce de 2 kez ayrılıp barıştılar, sen olmasaydın da elbet bir gün yine barışıp evleneceklerdi dese de üzülüyorum arkadaşıma.
Tartışmadan sonra karşı tarafın içinde bulunabileceği durumu anlatıyorum. Sevgilisinin farklı bir bakış açısıyla olaya yaklaşmış olabileceğinden bahsediyorum. Kısacası biraz empati yapmasını sağlıyorum ve abartılacak bir durum olmadığını, küsmeye değmeyeceğini söylüyorum. Tabi ufak tefek tartışmalardan bahsediyorum. Ciddi bir durumda zaten ben karışamam. Genellikle işe yarıyor.
Bir kere ikisinin konuşmasına baktım yanlış anlaşılma varmış ikisine de anlattım durumu. Buluşma zamanı ikisinin de ayrı yaşadığı durumlar vardı, tam konu çözüldü barıştılar derken erkek olan karakter siz olduğu için annesi o kızı bırak ben seni bi kızla nişanlıyorum dedi diye kızdan ayrıldı
O hatayı maalesef yaptım arkadaşımla sevgilisi ayrılmıştı çocuk tekrardan aramızı yapar mısın dedi seviyorum dedi bende inandım ona aralarını yaptım arkadaşımı da inandırdım oda barışmaya dünden razıydı zaten 1 ay kadar sonra çocuk yine terk etti ayrıldı arkadaşım her defasında yüzüme vurur tövbeliyim bidaha da yapmam
Ahh şu konu yakın bir zamanda rn yakın arkadasim ve sevgilisi bir konu yüzünden baya kavga ettiler şu an uğraşıyorum (10 yıldır sevgililer ya yazık ediyolar o kadar yıla)
Maalesef kendi ilişkilerimden daha çok milletin ilişkisiyle uğraştım. Pişman mıyım hayır. Daha çok insan tipi, daha farklı ilişki tipi görmüş oldum. Artık aşağı yukarı konuşma başlatabildiğim bütün kadınları etkileyebiliyorum. :)
Yani arkadaşım bana rica ettiği olmuştu. Ama ben pek ilişkilere 3. kişi olarak dahil olmayı sevmiyorum. Her biri yetişkin sonuçta çocuk değiller. Barışmak istiyorlarsa birinden biri adım atmalı. Orta yolu bulsunlar. 😄🤷🏻♀️
Sadece bir kere denedim bir daha da denemem ne yaparlarsa yapsınlar Başarılı oldum ama sonra da kurtulamadım her dertlerinde bana geldi ikisi de ayrı ayrı arkadaşın olunca kıramıyorsun da boş yere kendime dert uğraşmam bir daha 😂😂
Hayır kimsenin çöpçatanlığını yapamam böyle konularda ara bulucu olmak isyeniyoy sonra ileride üstüme kalır sen barıştırdın bizi senin yüzünden o oldu bu oldu diye dertsiz başıma dert açamam kimseyle uğraşamam :D
Barıştırdım ama sevgili değil evlilerdi. Kız benim en yakın arkadaşımdı kocası da eşimin en yakın arkadaşı. Sonuç ; biz kötü olduk. O gün bugündür kimsenin işine karışmam.
birbiri hakkında iyi şeyler anlatmak lazım ikisine de yakından tanıyorsan neye yumuşarlar önem verirler bilirsin. Ama hiç karışmamak daha iyi de olabilir ikisi de delidir şimdi birbirlerini boğazlarlarsa filan gece uykular kaçmasın
Evli çiftleri bile barıştırmaya çalıştım ahahah Ya zaten biri dargın biri gönül alma çabasında olduğu için kolay oluyor. Yani sevgi olduktan sonra basit iş.
Hiç denemedim. Çünkü gözlemlerime göre, barıştırmaya çalışan sonradan kötü insan oluyor, onlarsa hayatlarına devam ediyor. Barışacakları varsa barışırlar zaten.
Bence karşıma olacağı varsa kendi barışır zaten ama kalkıp barıştırırsan bunlar kavga edip tekrar küserse seni suçlarla insan oğlu çiğ süt emmiş bunu unutma bırak kendi hallerine sen bulaşma