Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Görücüye gelen kişi muhafazar bir düşünce yapısına sahipse alıştıra alıştıra söyle. Yok değilse zaten bu durum onun için pek de önemli olmayacağı kanaatindeyim. Onun başkalarıyla cinsel birlikteliği olmuş mu? Cevaba göre buradan da konuşmaya başlayabilirsin. Zaten günümüz erkeklerinde bakir olan kimse kaldı mı inan hiç bilmiyorum. :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu onun nasıl biri olduğuna bağlı, gönlüm istiyor ki sana bunun hiç bir önemi yok, hiç birşeyi değiştirmiyor, açıkça söyle diyeyim ama işler gerçek hayatta en azından buralarda öyle yürümüyor biliyorum.
Sakin biri mi bu önemli.
Sakin biri olsa da namus bilmemnesine karşı hassasa yine de sinirlenebilir, önemli kısım sinirleniyorsa ne kadar sinirleneceği -ki bence sana daha yolun başında kendini kötü hissettiriyorsa arkana bakmadan topukla-
Açıkçası ben hiç böye bir şey yaşamadım, senin durumunu da tam olarak bilmiyorum, emin olamıyorum yani.
Ama şunu söylemek istiyorum, kendine zarar gelmeyeceğinden emin ol hem fiziksel hem psikolojik. Şimdi zarar görmesen de uzun vadede görür müsün bunu düşün.
Nasıl söylemen gerektiğini bilemiyorum.
Sana şans diliyorum🍀🍀01 Yorumla
+1 yılMadem dürüstçe söylemeyi düşünüyorsun o halde açık ol. Gelecek tepkileri ve tavırları da göz önüne almanı tavsiye ederim. Hayatın sonu değil. Herkesin kendi sınırları vardır. Sorun da etmeyebilir, kabul de etmeyebilir bilemezsin. Sen bunu söylemeyi düşünüyorsan yalnız kaldığınız bir anda konuşmak açıklamak istediğinden bahset. Dürüstlük artı bir özellik. Sonrası tamamen onun düşüncelerine bağlı. Dediğim gibi böyle şeyler bilinmeli en baştan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire değilim desen , büyük ihtimal senden çok şüphelenecek. bu kararı biz veremeyiz. çok ciddi bir konu. o erkeğin ilk evliliğiyse biraz sıkıntılı olur. seni çok seviyorsa kabul de edebilir. yaş kaç. iş durumu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
+1 yılOna karsi tamamen durust ol. Bastan yalanla başlayan iliskiden hayir gelmez. Adam bunu evlenince anlasa bilse sana bakire olmadigin icin değil neden bunu paylasmadin diyebilir. evlenmeden once onun fikrini al. Eger yobaz biriyse seni anlamaz. Sana direk damgayi yapistirir (maalesef Türk erkekleri boyledir genel ama hepsi degil). Bende bakire degilim. Sevgilime doğruyu anlattim. O da bana ben yaşadım daha once sende yasamis olabilirsin sorun yok dedi. 1 yıldır birlikteyiz ve daha s.. KS yapmadık. farkli şehirlerdeyiz gelir oturur eğleniriz ama yapmadik. Her bakire olmayan onune gelenle yapacak diye birsey yok. tamamen erkegin kafa yapısıyla alakalı. Ve gidip ailesine bunu soylemesin anne olmadi anlasamadik desin
11 Yorumla- +1 yıl
valla cok sevindim. yorumu tam olarak ne oldu? ve ileride basina kakmasin...
+1 yılİmkânın varsa yüzyüze söylemeye çalış. Telefon edip bir kafede buluşma ayarla, biraz konuşalım mı de. Sonra konuyu ilişkiler üzerinden açarsın, sonra da eğer sevgili olsaydık belki bu konuları açmak için biraz daha beklememiz gerekirdi ama görücü usulü evlenme aşamasında olduğumuz için bunları konuşmak erken de olsa bilmeye hakkın olduğu ve buna göre kararını vermen için şimdi dürüstçe söylemeliyim bunu deyip söyle. Bence en uygunu bu şekilde olur.
11 Yorumla- +1 yıl
Senin adına sevindim, hayırlı olsun. Mutluluklar:))
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sorular yönelt kabul etmeyecegin kadın varmış ne olursa kabul etmezsin gibi dereseki bakire olmalı hadi bana eyvallah dersin
22 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi sorular sormaliyim
neden açıklamak zorundasın? ben de değilim. pişman da değilim. geçmişte ilişkim olmuş ortada taciz tecavüz yok. mutlu olduğum güzel bir anı olarak kaldı geçmişte. ona ne senin geçmişinden? bahsetme boşver.
51 YorumlaŞöyle düşün o daha önce bi kızla yattım diyormu istemeye gelmeden? Ne bu kendini suçlu hissetme halleri? Kendine gel.
66 Yorumla
Soran+1 yılBahsetmedi ve hiç bu konudan konuşmadık o yüzden tedirginim biraz
Soran+1 yılUmarım bu konuda anlayislidir
Gizli Üye(30-35)+1 yıltelefnuna gizli mesaj at başka bi yerden internetten falan ya da başkası arasın ya da sen ara sesini filtrele bu kız bakire değil ben en yakın arkadaşıyım bilgin olsun de. sen açıklamış olmicaksın böylece haberi de olacak. en azından şüphelenir sorar inanmasa da.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCok basit aslinda. Bu sekilde diyebilirsin;
ara onu ve de; seninle bir konu hakkinda konusmamiz gerek bunu bilmen gerek, tamam falan deyince artik yuz yuze mi konusursunuz telefon uzerimi onu siz bilirsiniz, neyse konuya gelince dersin ki, bu benim icin onemli degil, bi onemi yok bana ama senin icin olabilir ve bilmene hakkin var o yuzden cagirdin seni, benim daha once iliskim oldu yani bakir degilim... Yani bu sekilde girdikten sonra zaten gerisi sende...01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılvaaaay, iyimis👏👏😇🤗
Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Ayrilmak istedigini soyle daha fazla oyalama o insanlari. Sebebini sorarsa soylersin.
Madem kendin bulabiliyon neden gorucu kabul ediyorsun onuda anlamis degilim.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. yeterince tanımıyosunuz sanırım birbirinizi. bu durumda muhtemelen ayrılır senden. tabi bu konuya bakısı nasıl bilmiyoruz. daha iyi tanısa kabullenebilirdi. bide ailesine söyleyip adını cıkarma durumu da olabilir. nasıl insanlar sen biliyosun
00 YorumlaTelefonda ya da mesajla deme. Arayarak buluşmak ıstedigini söyle önce. Kesinlikle Nisan falan olmadan söylemelisin. Buna karşı olan birisiyse ailenin haberi olur.
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe şekilde kaybettiğin önemli Eğer istemeden olduysa anlayış göstermesi gerek
Ama bilerekse ona bilemem31 Yorumla
Soran+1 yılKendim bozdum birkaç sene sonrasında da ilişkim oldu
Bekaretin önemini sor. Çok önem veriyorsa başka bi sebep uydurup uzak dur. Bekarete önem vermiyorsa bskire olduğunu bilip bilmenesinde bi mahsur yok.
10 Yorumla
+1 yılOhh ne ala memleket başkasıyla ilşkiye gir bilmesi hakkı de ondan sonra adamın hiç ilişkiye girmemiş biriyle evlenmesi hakkı değilmiş gibi yaşa vay be
00 YorumlaHerşeye hazırlıklı olmalısın bunu açıkladığında seni terk edebilir. Yanı istemeye gelecekleri gün açıklaman hep bir facia bence erkenden acikla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence bunu açıklama başına iş alırsın. Adamı redet evlenmek istemediğini söyle. Çünkü oğlan da ailesine söylerse adın çıkar.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam kabul ederim seni yani açık sözlü insanlara değer veririm insan evleneceği birinin dürüst davranmasına saygı duymalı ona sahip olmalı bence.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce ilişkin olduğunu söyle o zaten merak eder kurcalar konu bi şekilde oraya gelir sen de söylemiş olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce ilişkin oldu mu diye sor. Tecrübe istiyorum felan diye havaya sok. Direkt söyler bence varsa tecrübesi. Dediği anda sende açıkla işte bende yaşadım ama şunlara çok önem veriyorum felan diye. Ondan sonra kafasını anlarsın.
00 Yorumla
+1 yılDürüst ve net olmak her zaman iyidir de tek sorun o delikanlı çenesini kapalı tutabilecek mi? en iyisi bekaretzari. com bir göz atın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSor bakalım cinsellik yaşamış mı yaşamışsa ve senin bakire olmanı bekliyorsa defolsun gitsin
33 Yorumla
Soran+1 yılBunu fark ettirmeden nasıl sorabilirim. Sorunca suphelenmesi istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılFark ettir ne var bunda tanıman lazım onu direkt soracaksın daha önce bir şeyler yaşadın mı diye
Cevap sahibi+1 yılDikkatli ol sen yinede güvenme hemen evlenmeden onunla ilişkiye girme derim
+1 yılKonuşmamız gerek diye ara bence söyle en kısa zamanda.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl kaybettiğin önemli , görüştüğün kişinin düşüncesi ve yaşantısı hayat görüşü önemli bunu açıklamak için.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Direkt söyle... Kaybedeceğin kadar kaybetmişsin zaten...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörücü usulüyle bu işleri yapan birinin bunu çok olumlu karşılayacağını sanmam. bence işler birbirine dolanmadan söyle. başın ağrımasın sonra
20 Yorumla
+1 yılGüncellemeni okudum çok sevindim senin adına Allah mesut etsin💕
00 YorumlaAciklarsan anlayissiz bakirelige onem veren biriyse senin hayatin rezi olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılDürüstce anlat
Sen dürüst ol kabul etmeyen baştan etmesin00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. yani istemeye gelmelerini istemiyorsun,
nasip değilmiş demekki.00 YorumlaBunun için görücüleri unut. Seni gerçekten seven birini bulman gerek.
10 Yorumla
+1 yılÇok aşıktım, evlenecez sanıyordum, verdim deme sakın 😀
bisiklet sürerken sele girdi de01 Yorumla- +1 yıl
Yakında terk eder seni
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Ailesi size gelmeden adama açıklamalısın kesinlikle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılKarşına al söyle açık açık uzatmanın gevelemenin anlamı yok daha önce birlikteliğinin olduğunu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olani oldugu gibi aciklarsin insansin sonuçta ha evliliği sevgiyi oraya bağlayıp kabul etmiyorsa boşkoy gitsin
01 Yorumla
+1 yılEğer saklamak istersen kadın doğum uzmanları hymen dikebiliyor.
Söylemek istiyorsan da karşındaki kişinin karakterine göre söyleyebilirsin.
Ama önce bütün gerçekleri mi söyleyeceksin yoksa saklayacak mısın ona karar vermen lazım.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDinen
Peygamberimize böyle bir kız geliyor peygamberimiz ona söylememesi gerektiğini diyor eğer pişman olduysa söyleme010 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 peygamber söylediyse demek ki adamın hakkına girmiş olursun o nasıl bir mantık
Cevap sahibi+1 yılKadın pişman etmiş tövbe etmiş git iyice bak araştır
- +1 yıl
Son pişmanlık neye yarar her şeyin bedeli var buraya kadar deniş müslüm baba
Cevap sahibi+1 yılGit araştır dinen böyle o senin düşüncen beni bağlamaz insanın kalbi bakire olsun her haltı yiyip bir zarla bakireyim diye dolaşan insanlar tanıdım
- +1 yıl
İşte ben de her haltı yemeyen kadının eline erkek eli değmemiş bir akla gelen her türlü bakire olarak diyorum madem bu kadar dinine bağlıysa bir insan
Cevap sahibi+1 yılHata etmiştir pişman olmuştur Mevlana ne diyor ne olursan ol yine gel İslam dini bağışlayıcı bir dindir
- +1 yıl
Ohhh ne ala memleket hata yaptı diye bir bahane bulmuşsunuz bu gün yap yarın tövbe o işi bir sefer yaparsa devamı gelir aman benim gibi o tecrübeyi eline kız eli değmemiş insanlara bulaşmayın sizin gibi tecrübesi olanlar ile evlenin 5 10 kişiyle zevkinizi yaşayın ondan sonra hiç tecrübesi olmayan birinin yüzüne baka baka evlenin madem dine bu kadar çok bağlısınız ona göre sevgili seçin
Cevap sahibi+1 yılGönülden gerçek tövbe diyorum Allah aşkına açın Kur'an'ın Türkçe mealini okuyun bilmiyorsunuz yorum yapıyorsunuz biraz mantık ya
- +1 yıl
Biliyorum yok susuz köpeğe su veren bir zina yapmış kanının bütün günahları silinmiş mişte yav istersen gözlerinden yaş olup sel olsun aksın işinize gelince tövbe edip yaşananlar bitti yani bir başka konu yolda bakana sapık dersiniz burda başka konuşursunuz
- +1 yıl
Hee peygamber söyleme demiş öyle mi yani herhalde esin öğrenmesin kızlık zarı ameliyatı olursun yapay kan falan kullanırsın demiş 😃 ulan mevzuu hadistir o bir de üstüne bilerek isteyerek yapılan şey hata mi olur yazım yanlışı mi bu? Cekici bulmuş istemiş seks yapmayı. Hem de geleceğini umursamayacak kadar istemiş ne kılıf uyduruyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdamı evlenmeden önce yatağa atarsan öyle bi sorunun kalmaz:))
06 Yorumla
Soran+1 yılAdam şu an il dışında çalışıyor 1 ay sonra tekrar gelicek
Cevap sahibi+1 yılTamam geldiğinde at.. Ev boş olduğu bi zaman. Zaten yasaklar var ya, bi ikimiz konuşalım tek başımıza de. Sonuçta ilk çağda yaşamıyoruz ya birbirimizi tanıyalım de. Ya da evlendiğinizde kan gelmezse rolünü iyi oynarsın esnekmiş dersin. Bunlar yapabileceklerin. Zaten seni istiyorsa sana inanacaktır. Ama benim asıl tavsiye ettiğim şey açık açık söylemen, ben zamanında sevdiğim biriyle birlikte oldum diye.
- +1 yıl
Şeytan şeytan...
Cevap sahibi+1 yıl@__Rosenrot__ dediğim gibi ben söylemesi taraftarıyım.. onunla evlenecek adam onu her haliyle kabullenmesi.
Cevap sahibi+1 yıl@__Rosenrot__ kabullenmeli
- +1 yıl
Aklına nereden geldi bu ona vurgu yapıyorum. Cin gibi zehir gibi kafan var.
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dogrusu bu söyle dallandırıp budaklandırmayacaksa evlenırsın
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirek söyle eğer kabul etmezse de en başta etmesin. Seninle birşey konuşmak istiyorum diyerek bakire olmadığını söyleyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılKötü yorum yapanın ya
Neyse bence önemsiz ki belli ki kır bir yerde yaşıyorsun açık açık de ben bakire değilim sorun mu sorun derse fizana kadar yoluvar00 Yorumlaacikca soyle... benim daha once iliskilerim oldu de anlar
00 Yorumla
+1 yıl21. yüzyılda yaşıyoruz ne önemi var. haberin olsun bakire değilim de beğenmiyosa gitsin temiz birini (!) bulsun:D
12 Yorumla- +1 yıl
Çok önemi var iyi o zaman istediğin kişiyle ilişkiye gir ondan sonra belkide en temiz insana denk geldin onun yüzüne baka baka evlen
o zaman görücü niye geliyo bakire değilsen seni öyle kabul edeceğinimi zannediyosun?
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhelal olsun ya.. bu devirde bakire olmayanlari anlayışla karşılayan erkek sayısı arttı. . bak seninkide anlayışla karşılamış helal. ilk ne tepki verdi peki merak ettim ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılIsteyerekmi oldu başka biseymi bakirelik neden bitti
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan geçmiş değil gelecek kabul ederse böyle
00 YorumlaDürüst bir şekilde açık açık söyleyebilirsin sonuçta işin ucunda ölüm yoktur ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlığını diktir söyleme çok farklı düşünürler senin hakkında
20 Yorumla
+1 yılÇocukken kendim yaptım dersin
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oldu zaten ama sonrasında ilişkim de oldu
- +1 yıl
Bunu o çocuğa biraz ilerleyince solersin ya da hastaneye gittim işte patlatmak zorunda kalındı bı operasyon felan bulursun bişey sıkma canini
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılo konulara gir tavrını ogren oyle acıkla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence diktire bilirsin cok azbi para gerekli size hic belli bile olmüyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İleride inşallah sorun çıkmaz
00 Yorumla
+1 yılZaten söylemişsin ama direk de diyecektim
00 Yorumla
+1 yılSormadan söyleme bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıldirek söylemelisin , uzatma daha fazla
01 Yorumla- +1 yıl
en doğrusunu yaptin👍
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Direk söyle kaldıramıyorsa evlenmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire değilsen görücü usulü evlenmen zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöylersen adamın gözünde sıradan biri olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu çok takmamalısın bence
00 Yorumla
+1 yılYediğin hurmalar gün gelir tırmalar shajdjd
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 44,2b cevap paylaştı. Normal olarak söyle cesaretini toparlayıp
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne