ANNEM SEVGİLİM OLDUĞUNU ÖĞRENDİ VE İSTEMİYOR NE YAPMALIYIM?

Ben şu an lise son sınıftayım ve sevgilim de aynı şekilde o da lise son sınıf. 6 aydır sevgiliyiz. Abim sevgilim olduğunu öğrenince istemedi ve ayrıl dedi ama birsüre sonra mecbur kabullendi ve annemler öğrenirse ben bilmiyorum ona göre dedi. Annem de rüyasında görmüş iki kere birde ben sık sık telefonu elime alınca şüphelenmiş. İki gün önce de ben mr a girdiğim sırada annem telefonumu kurcalamış ve fotoğrafımızı görmüş mesajalrımıaz bakmış öok az. Hastaneden çıktığımızda da bana çok kızdı istemediğini söyledi ve eğer devam edersen ben babandan saklayamam babana ve abine gider kendin söylersin benim bildiğimi söylemeden dedi. Eğer babama söylersem asla kabul etmicek biliyorum geçen sene sevgilim değil ama konustuğum birisi vardı istemediler erken diye zaten o beni üzmedi çok kısa bir süre konusmuştuk ama sevgilimle 6 aydır beraberiz ve değil kavga etmek daha birkonude anlaşmazlık yaşadığımız bile olmamıştır. Birbirimizi de çok seviyoruz benden asla ayrılmak istemiyor bende ondan gerekirse ailenle de tanışırım dedi aam babam duyduğu anda hayır dicek beni gezmeleere de daha az göndercek ve evde yüzüme bile bakmicak annem de babamın bunları yapacağını yani söylesem de kabul etmeyeceğini söylüyor. Bende mecburen anneme konuşmuyoruz biz artık dedim. Sizce ne yapmalıyım gizli olarak devam ettirip şöyle üniversite 2-3 gibi mi söylesem çünkü sevgilim olmasını uygun buldukları yaş o zamanlar hep ayrıca sevgilimiz ailesi ve çoğu akrabası da biliyor bizi sadece biri görse veya babam duysa annem ayrılmadığımızı öğrense diye korkuyorum çünkü annem baban benim bildiğimi de öğrenirse ondan sakladığımı falan çok kızar kızım bak konuşmaz dedi ayrılmamı istedi ama ayrılamayacağımız için bende hayır artık konuşmuyoruz diye bir yola başvurdum sizce doğru mu yapıyorum bir iki seneliğine saklayarak?
ANNEM SEVGİLİM OLDUĞUNU ÖĞRENDİ VE İSTEMİYOR NE YAPMALIYIM?