Bozmadigi icin zina zinadan sayilmiyor demeyin ahhshs
Zina yapiyorum sevgilimle kendimden tiksinmeye basladim?
Bozmadigi icin zina zinadan sayilmiyor demeyin ahhshs
Rüyalarınızı görüyorsanız yatmadan önce dua okuyun kötülükler sizden uzaklaşır Diğer konuyu evlilikler artık maddiyata bakıyor evlendim ya her şey paraya bakıyor para olmayınca huzursuzluk başlıyor ve sonra boşanmalar oluyor evlilik yaparken seçiminizi yapmanız lazım.
Kardeşim bak sana bi dost tavsiyesi. Biz zaten evlencez deyip zina yapan adamdan uzak dur. Bizzati benim arkadaşlarım kızları evlencem vaatleryle kandırıp kullaniyor sonra yarı yolda bırakıyor. Senin üzülmeni istemem. Özel anlar özel insanlar içindir. kendini paylaştığin yeter bence artık. Kendini eşine saklamanı ve derhal aranıza mesafe koymanizi öneririm. sevgi ve esenlikle kal. Allah affedicidir ve tövbekar insanları pek sever. Allah ysr ve yardımcın olsun kardeşim
Haklisin tesekkur ederim gercekten ama evlencez yakinda imam nikahi kiycaz gerekirse o benden daha cok hevesli
Bana kalırsa önce imam nikahına razı olma. Sizin ki biraz muta nikahı gibi olur yoksa allah katında. Çok temiz kalplisin. Bence gözlerini aç kardeşim. Ne edersen kendine edersin. yine de sen bilirsin.
Hayir degilim oyle olsaydim bukdr gunahi islemezdim..
Sen bilirsin kardeşim. Ama pisman olma hic yaptığin bir şeyden. Eger pişman hissediyorsan hic yapma. yani nefis bu. Canın istiyor arzuluyorsun farkindayim. insaniz hepimiz yani sonucta ama gel lakin atesle barut pek masum durmuyor yan yana
Bu kotu ruyalar muhtemelen senin endiselerin ve korkularindan dolayi oluşuyor, ruya ya da kabus görmek istemiyorsan kendini dizginlemen ve vicdanını rahatlatman gerekiyor. Peki bu nasıl olacak?
1-) sevgilinle konusacaksin arana belirli bir mesafe koyacaksın (niyeti ciddi ise seni anlayacaktir)
2-) 1. Maddeye uy 😄
Bilinçaltının yansıması o rüyalar. Iliskiyi suç olarak gördüğün ve bunun cezası olacağı bilinçaltında fazlasıyla var. Bu düşüncelerinden kurtulursan kabusların kesilir
Nasil yapcam onu
Cevap
44Cevap
bukadar psikolojinin bozulmasi dini inancinin yuksek olmasi ve yasadiginin yanlis oldugunu bilmen. sen istemesen o da bunu kabul etmese seni haketmiyodur bitir gitsin. evlenicem diye her halti yiyebilirim dusuncen yok belliki takmissin kafana
Evet gercekten bozuldu kafma cok takiyorum surekli kotu ruyalar gorup ona bagliyorum, cunku uzaklastim asiri dinimden bitirmek kolay degil iste keske anlayisli davranabilse🥺
Illa evlilik yolundaysa yine sonucunda zina yapmış olmazsın ama evlilik yoksa şu an yasadigin herşey yasak aslin da.. ki sanırım arkadan da yapıyorsun
Bence al karşına konuş uygun bir dille rahat edemediğini şöyle. Anlayisliysa zaten senin uzukmemen için elinden geleni yapar.
iliskiye girmek icin evlenmeyi sart koş..
o zmn ne oldugu oryaya cikar o adamin...
Valla onu ikna et evlen. En azından gidin aranızda bir dini nikah kıyın.
Zararın neresinden dönersen kardır tövbe edip tekrarını yapmazsan herşey eskisi gibi olabilir.
Yaşlar kaç ve sadece sürtünme mi yaşıyorsunuz içine girmedi mi
Düşüncende haklısın çocuk sana hak vermezse bil ki evlilik düşünmüyor
Ben birdaha yapmak istemiyorum rahatsız oluyorum bunu anlayışla karşılıyacagini düşünüyorum diyebilirsiniz eğer sorun çıkarırsa ozaman ayrılmayi düşünün çünkü yaşanmışlıklar var.
Denicem bu konusmayi
Bencede en mantıklısı bu
Yazık sana ya valla tertemiz kızdın noldu yani 3-5 dakkalık zevk için değdimi?
Okurken biraz garip oldum senle konuşmak istedim burdan ayrı 🙈 ama önce soruna cevap vereyim sevgilin anlayışsız olsa şimdiye bekaretğnş alırdı, sadece konuş onla
Bekaretimide almak istiyor zaten
Burda rahat konuşamıyoruz senin için de uygunsa 🙄
Rahat konusma zaten kal burda
Tamam ☺️
Sen kapalı mısın
Hayir
İlişkiye girmdiysen oral mı yaptın
Seninle evlenmek için aldığını sanmıyorum. Bence seni terk edecektir.
Hayir etmicek adim gibi eminim buna
Evlenince haber ederim💋
yapıyonuz yapıyonuz tiksiniyorsunuz abi o zaman yapmayın yapıyorsanız da tiksinmeyin
6 aylık ilişki için cinsellik çok erken. Biz 3 yıldır sevgiliyiz daha yeni yaşamaya başladık. Tabiki zina ama ben dini nikah yapmayı düşünüyorum.
Erkek bakir olur bakire olmaz. Zina yapıyorsunuz bakiresin?
Abi soruma cevp verin soruma
Arkadan mı yapıyor seni zina nedir arkadaşım? El ele tutuşursunuz sana zina gelir ne yaptığınızı anlamıyorum ki
Yapma o zaman evlenince yap napcaksan nikah kıyın ya da
sevgilinle konus yapmayı bırak madem rahatsızsın olmadı ayrıl
Guzelce anlat anlamiyorsa bütün isi odur birak gitsin
Allah bağışlayıcıdır bir daha yapmamak üzere Tövbe Et Allah affedicidir.
Sorun değil. Biz de kız arkadaşımla aynısını yapıyoruz. Kızlığını bozmuyorum ama.
Bir dk. Ne yani, analdan mı verdin
Hayir
Ne verdin
En çok korkulan kız tipi
Nerden biliyosun ilk kez bukadar ileri gidip gitmedigmi? Bi bk Bilmeden yargilama
Aynen 😉
Sg
Kendine engel olamiyormusun
Hayir ama onuda tatmin etmek istiyorum
Nickinden dolayi yazcagimi dusunmuyorum bye
Tovbe kapıları 7 24 acık ugra ıstersen
Tövbe et yapma ozaman herşeyin bir sonu vardır.
Alışırsın zamanla bu kötü bişey değil
Konuş evliliği bekleyin
Alın beyler size bakire kız bakireler ama tokmağın girip çıkmadığı yer kalmadı insanlar ne pislik oldular ya kusacam
Bos yapma fazla bana bakiremisun diye sorana ben bakireyim bile demiyorum
Bir yandan mutlu oluyorum cunku cok pis gunahimi aliyosun devamm edebilirsinnn☺️
Got vermedim
Kendi hayal dunyandan gotten verdigmi kim soyledi
Evet aldim agzima sen aldirmadin herhalde namus bekcisi
Iki saaattir saydiriyon once adam gibi konus sonra bu konusmayi yap bana
Bos yapma gercekten istemesen yapmazsn
Naptın kız 1 yıl olmuş 😂
evlendik😂
Ne yapiyosun zina olarak bakireyim demissin
Sonucta el el tutusmak bile zina, sevisiyoruz bakireligmi bozmadan her boku yiyoruz
Bu mu yani
Merak ettim 🙈😃😃bende ayni haltti yiyom
Yaparken süper bitince oluyo dimi 😉
Sanane abi sanane
Git kendini yargila burda bana bos yapmayi kes enazindan farkindayim biseylerin senin gibi milleti yargilamiyorum sen nesin hatasiz kulmu
Sensin mal.
Anlayış göstermezse ayrıl kendine gel
En kısa sürede imam nikahı kıyın
Oda oylz soyledi ama aileden izinsiz zor
Neden zor kim bilicek
Yapma konuş sadece seviş
Yanacaksınız cayir cayir
Ağa beee
Dinler uydurma
Evlenin bence
yapmayın
Bizde isteriz
evlen
Evlenicez birikim yapiyor🥺
Birikim yapmıyorsa evlendiğinizde geçinmek zor olur hayat şartları zor Sevgi güzel ama sevgi bir yerden sonra bitiyor çünkü para bitti mi aşk da bitiyor her şey Maddi manevi paraya bakıyor
@Mehmetjnk07 aynen
Garip evlensen de böyle düşünürsün bir süre
Hayir evlenince dusunmem umrumda olmaz zina dehil ver gitsinnn
Peki ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım
Ne sorcaksin neler yapiyosunuzmu diceksin sanane
Hayır canım ne alaka buradan söylenmez her şey
Bakire olarak nasıl zina yapıyorsun
Bunami takiliyorsunuz, bakirzligni bozmadigin surece zina zinadan sayilmiyormu ahjs
Bozdurdun mu
Yapma o zaman
Tiksinçsin
Evlenin
Evet ikinci el sin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?