Telefonunda bir erkekle yazışmalarını buldum. Karşı tarafa nude atmış. 2 yıldır sevgiliyiz düzenli bir ilişkimiz var gay olmasına ihtimal vermiyordum ama bir erkek neden başka bir erkeğe fotoğraf atar ki. Neden böyle bir şey yolladın dedim sen benim telefonumu mu karıştırıyorsun diye azarladı tartıştık Ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Erkek ya da kadın olsun, seninle birlikteyken bile isteye başka birisinin bedenine bakmak seni aldatmaktır. Dediğine göre birisiyle yazışmış ve karşı taraf çıplak fotoğraf atmış. Ben senin yerinde olsam ayrılırdım. Cinsel yönelimi yüzünden değil, beni aldattığı için. Tabii ki senin hayatın ben seni etkilemek istemem ama iyi düşünmeni ve her şeyi tartmanı öneririm.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBöyle bir şey gerçekten senin için üzücü bir durum olmalı yani bu bir cinsel tercihtir ve hiçbir şekilde geri dönüşü yoktur Bunu sonradan fark etmen emin ol ki sana çok büyük bir yıkım yapmıştır seni anlayabiliyorum yani bundan sonra senin yapacak bir şeyin kalmamış yani yapman gereken artık ondan güzel bir yolla Yani birbirimizi kırmadan ayrılmanız Ama şöyle bir şey var tabii ki her şey cinsellik demek değildir cinsel tercih edilmektedir Bence iyi bir arkadaş olabilirsiniz
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok erkeksi tiplerin bu tarz şeylere meyilli olma ihtimali normal erkeklerden daha fazla mesela. Özellikle ağır abi havalarında takılan tipler. Ve sevgilin biseksuel ya da gay. Gay se nasıl benle beraber dersen sen bir paravan olabilirsin onun yaşadıklarını gizleyecek bir paravan bak işte şu kadar sene sevgilim var diyecek. Ama dikkat et sana zarar vermesin ve evet erkekler dikkatini çekiyor.
63 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@_prozax_ tabiki de var bu konu üzerinde bir araştırma okumuştum hatta
+1 yılAklıma başka bir şey geldi, bence seni aldatıryor olabilir, eğer cinsel yönelimleri de bir tuhaflık farketmediysen başka bir kızı erkek ismi ile kaydetmiş olabilir. Ama eğer değilse şu an miğdem bulandı
314 Yorumla- +1 yıl
İki durum da oldukça kötü soru sahibi için, maalesef ama bence sizin dediğinizin olma ihtimali daha büyüktür, 2 yıldır anlaşılırdı hareketlerden falan.
- +1 yıl
ha bir kızla aldatıyorsa sorun yok yani
- +1 yıl
@iremsude31 Ben öyle bir şey demedim, eğer görüş sahibine diyorsanız, lütfen onu etiketleyin.
- +1 yıl
@gecilmezyol size dememiştim zaten :/
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
133Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBirincisi gay olsa seninle sevgili olmaz en fazla bisekstir. Ikincisi aldatma aldatmadir kadinla erkekle yapmis fark etmez. Ayrilman senin icin en dogru karardir. Allah ne güzel göstermis sana ne oldugunu daha fazla israr edip belani arama.
40 Yorumla Biseksueldir benim gibi. Gay olsa seninle niye birlikte olsun... Bilgisizsiniz. Ayrica rahatsiz oluyorsan ayril. Tabi senden habersiz baska bir erkege veya kadina fotograf atmasi cinsellik konusmasi fotograf atmasi hos degil. Biseksuel olarak degerlendirme sadece. Cinsel yoneliminden rahatsizsan ayril.
40 Yorumlasakin ol fakat bunun ciddi bir mesele olduğunun da bilincinde ol. sonuç olarak eğer gerçekten lgbt bireyi ise bu bir şekilde başka yollarla da gözlemlenir içini rahat tutmaya çalış şimdilik. 2 senedir bir beraberliğimiz var diyorsun. onun 2 sene içerisindeki duygu değişimlerinden, sana sarılışından, sana bakışından bile fark edebilirsin aslında. önce birazcık onu anlamaya çalış, hareketlerini gözlemle. baktın yine aynılarını yapmaya devam ediyor o zaman senin tercihin ama bence bu ilişkiyi ikiniz de zarar görmeden bitir. evet, bu onun kendi tercihi fakat değişen bir şey yok her halükarda bu adam seni aldatmış oluyor. böyle bir durumda lgbt bireyi olup olmamasına değil de senden başka bir kişiye çıplak fotoğraf atmasına takılmalısın bence. diğer mesele zamanla ortaya çıkacaktır zaten.
20 YorumlaOlabiliyor evliyim eşim çok erkekle birlikte olmuş ve sürekli erkek ark parti ve tatillere gider çok yakaladım ses kaydı görüntü çok yıprattı beni tartışma ayrı yatma zaten işine geliyordu dışarı gidiyordu benim bir eksigim yok bunu kendinde söylüyor ama erkeklerde de hoşlanıyorum dalga muhabbetini çok seviyorum dünyalar benim oluyor demişti, neyse ben artık başka şehirde çocuklarımı büyütüyorum oda erkek sevgilisiyle benimle evli olduğu evde yaşıyor çocuklarım küçük bisansam çok etkilenirler anlatsam herkes farklı yorum biri duyarsa kötü olur kendi çapimizda ailem çok tanınmış biri kendiside sıradan birisi değil iş ve konum ama sonsuza kadar sustum onu yok sayıyorum çocuklarıyla görüntülü konuşuyor şehir farklılgı var zaten yanyanada gelmek istemiyorum kızlar devir kötü iyice tanıyın anlayın karşınızdakini benim gibi ölmeden mezara girmeyin 🥹
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes iğrenç falan demiş de burda iğrenç diyenlerin çoğunun lez ilişki görünce ağzının suyu akıyor. Ne farkı var? Hetero da gay de lez de seks yapıyor kimsenin yatağı kimseyi ilgilendirmiyor. İğrenç olan tek şey var, eğer kadın ya da erkekle aldatıyorsa onun karaktersiz olması. Sal gitsin..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılGay olma değil de biseks olabilir sen üstüne gitme kavga bazında değilde anlayış bazında yaklaşıp bence daha net bilgi alabilirsin bir kaç sorular sormalısın çünkü her görünen şey gay veya başka bir faktöre çıkmaz bence kendisiyle karşılıklı çay kahve içerek diyalog kurmalısın oda savunma gardını almış mahcubiyet ve tepkinden çekinmiştir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı. Bi sexueldir o, yani hem karşı cinse hem de kendi cinsine ilgi duyuyordur. Benim de bir kız arkadaşım öyleydi, sorun etmemiştim ben.
Ama bu senin için sorunsa ayrıl.
Ayrıca başka bir arkadaşın dediği gibi, erkek ismiyle kaydedilmiş bir kız olabilir.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s +1 yılBenim öyle bir arkadaşım var. Reelde asla erkeklerle işi olmaz ama internet ortamında erkeklerle seksting vs yapıyormuş. Bu gay olduğunu göstermeyebilir, değişiği deneme arzusu çok oluyor bazı insanlarda
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı insanlar gay olmasa da zevkleri vardır yani fantazileri, Gay olması gerekmiyor ama böyle bir olayın içindeolma bence ayrılmalısın. Ben olsam ne bilim öğ içim el vermez di. Yani başında gay dır sen yoksundur hayatında o ayrı saygı duyulur ama sen hayatında iken böyle irenç şeylere el atması yanlış.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızmakta haklısın ya senin yerinde kim olsa kızardı bağırır sorardı büyük bir şok bu sonuçta yani basit bişi değilki cevap vermek yerine bağırdığına göre bir poklar yediği bariz ortada ha gay midir yoksa başka bir kız mıdır o mesajdaki bilmiyorum ama hertürlü seni aldatmış oluyor ki çok kötü bir durum ya Allah yardımcın olsun
10 YorumlaÖncesinde bu durumda gay değil biseksüel oluyor. Soruya dönersek eğer sizi aldatmış olmasına değil de cinsel yönelimine takılmış olmanız çok garip... Ayrılmanız sizin açınızdsn daha iyi olur.
40 YorumlaSelam, size karşı ilgisi olup kendi cinsine de ilgisi olabilir. Sen gizlice hareketlerini takip et rahatsızsan ayrıl.
30 Yorumla
+1 yılBence en kestirme yol düzgün birini bulup evlilik yapmak helalinden yoksa bu işlerin sonu yok
10 YorumlaKurgu mu bu , çünkü gay bi erkek bi kızla sevgili olup 2 yıl boyunca kendine eziyet etmez, daha doğrusu gay erkekler heterolardan bin kat daha iyi kalplidir
Gay erkekler asla bi kızı parmağında oynatıp üzmek istemez, sevgilin biseksüel olabilir, ve bu da onun karaktersizligi eğer soru kurgu değilse31 Yorumla- +1 yıl
vay be bizi amma övdün ama evet ben gy oldugunu dusunmuyorum biseksueldır o
+1 yılhemen ayrıl bu arada çocuk kendini ben gay değilim kız arkadaşım var psikolojisinden kurtulmak için seni yanında tutuyor haberin olsun
10 YorumlaKayıtlı kişi kadın olabilir. Eğer o erkek değil demediyse erkektir ve bu onu gay yapmaz.
Biseksüeldir. Hoş ne olduğuda önemli değil. Aldatma her şekilde aldatmadır. Ne yapacağınızada biz değil siz karar vereceksiniz.00 Yorumla
+1 yılBiseksüel oluyor o. Gay olsa senle olmazdı. Sor bir kendisine niye seni erkekle aldatıyor? Çok pasif ilişki istiyorsa cinselliğinize strapon tarzı şeyler ekleyin
03 Yorumla
Soran+1 yılPasif ilişki isteyecek son kişi olabilir çünkü aşırı erkeksi biri ve ben bunu yapmasına anlam veremiyorum
- +1 yıl
Değilmiş demek ki
+1 yılGay değil bisexdir o
Oturup konuşun bu konuyla ilgili sonrasında ortak bir karara varın ayrılmak veya devam etmek30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 878 cevap paylaştı.
+1 yılBisex olabilir terk et başkasına nude atmış sonuçta
10 Yorumla Belki boyunu olcusturuyirlardr.
Benimki daha uzub diye41 Yorumla- https://www.youtube.com/embed/anU8JXT0KH8
Durum vahim.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılnet olan ortada bir kişilik bozuklugu oldu bozuklugu tamir etmek sana düşer mi düşmez mi sen bunu yapabilirmisin bunların cevabını verdikten sonra bir karar vereceksin
00 Yorumla
+1 yılNe kadar pislik yorumlar gelmiş ya. Biseksüeldir belki ama bunu bile kabul etmek zor. Konuşacaksın eğer kaldırabileceksen duyacaklarını ya da hiç açıklama yapmasına fırsat vermeyip çekip gideceksin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok üzücü durum. Normal sebep göstermek yerine karıştırıyorsun demiş. Atarken ne yazmış belki erkeğe ait bişey soruyomuş ya hastalık ya onu endişelendiren bişey olmuştur karşıdaki doktor belki?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiseksuellik vardır onda, bütün kadınlar da biseksuellik var buna kimse bişey demiyor muhtemelen sende bile biseksuellik var ama erkek biseksuel olunca neden yadırganıyor?
32 Yorumla- +1 yıl
ben de herkesin biseksüel olduğu tezini savunuyorum
ille gay olmayabilir biseksüellik diye bişi var biliyon mu
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel isteğin pek yoksa seviyorsanız sorun etmeye gerek yok. Senden öncede varmışsa seninle birlikte olmuşsa bırakmaz. Bence ayrılmak için nedenler aramak yerine birlikte olmak için nedenler araya bilirsiniz.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😀erkek kendini elletmeyi seviyorsa kıza ne sonuçta bu zamana kadar bir yamuğu olmamış ve belli etmemiş kız kendi kaşınmış sevdiği insanda yamuk aramış bulmuş. Mutsuz olmak için neden arayan insanlar kafayı yemiş😏
Cevap sahibi+1 yılZaten mutluyum, kıskanan çatlasın🙂
+1 yılerkek değildir o seni aldatıyordur sen yakalayama diye onun ismini erkek ismiyle kaydetmiştir :D eğer seni erkekle aldatıyorsa sıkıntı büyük :D
10 Yorumla
+1 yılBelki erkek olarak kaydetmiştir kızdır kıza bide atmıştır
20 Yorumla
+1 yılHalâ ne yapmalıyım diye mi soruyorsun? Ne yapmak istediğini bizden iyi biliyorsun bence ...
20 Yorumla
+1 yılBiseksüel de olabilir ama başka biriyle fingirdediği gerçeğini değiştirmez bu.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiseksüal sevgilin kızlarda olsa erkekler sorun etmez de erkeklerde olunca bilemedim
20 YorumlaTanıdığım evli çocuğu olup erkeklerle gizli ilişkiye giren bilgigim insanlar var. Bu insanlar tabiki gay olabilir ama bisex olma ihtimali de çok fazla
00 Yorumlahemen kötüye yorma bence, bazı arkadaşlar çok samimi olabiliyor aralarında atma nedeni o olabilir beni bir yorumla tarzı diye vs
01 Yorumla
+1 yılSevgilin sapık gibi biraz asiri sexuel male female donkey monkey falan filan farketmeyen bir durumda abaza yani gaylikten değil
00 YorumlaBelki de biseksüeldir. Neden gay olduğunu düşündün ki? Seninle ilgilenmiyor veya birlikte olmuyor mu?
00 YorumlaKarşına alıp konuşmanı tavsiye ederim ya da ne kadar etik olmasa bile o numarayı kendin aramalısın belki de kızdır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTroll soru değilsese eğer sana bir kadın olarak tavsiyem adamdan uzak dur.
Sonradan daha fazla üzüleceğine şimdiden kopar at. Bı de üste çıkmaya çalışıyor "sen benim telefonumu mu karıştırıyorsun diye azarladı".00 Yorumla
+1 yılÖnce konuş araştır ve hala bildiğini mi okuyor kararını kendin ver ayrıl ben hiçbirinizi ve böyle adımlar attığınız için ben çok istemiyorum bye
00 Yorumla
+1 yılÜzerine git aklıma farklı şeyler geliyor de, açıklamasını iste zorla biraz. Ama önce güven ver sana güvenmesini sağla yoksa anlatmaz kolay kolay
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelki oğlan g*tü gibmeyi seviyordur daha sıkı oluyormuş yapanlar öyle diyorlar yaani senin g*tün yumuşak gelmiş olabilir ona ya da belkide sen artık folloş olduğun için seni aldatıyordur yaani her şey olabilir 😁😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. adam doğru söylemiş sen niye adamın telini karıştırıyorsun ki
ayıp ama
neyse madem yakaladın adama niye soruyorsun00 Yorumla
+1 yılBöyle sacma sapan sorular yüzünden vitrin dolup tasiyor adam gibi sorulari göremiyoruz bide hep su gizliden soranlar 🤦🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılSenin sevgili Ayşeyi Ahmet olarak kayıt etmiş olmasın? Birdaha bak bakalım 😁
10 Yorumla
+1 yılGaysa senle ne işi olur. Kuruntu yapmış olabilir misin?
10 YorumlaSende bulamadığını bir erkekte bulmuş olabilir 😅😅😅
10 Yorumladuyduğuma inanamadım onunla olmaz bir ilişki kesinlikle
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Demekki adamcik ikinizede caka biliyor nasıl mide var hem cinsine vururmu insan irenc
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. gay değilse de erkeklerle zevk amaçlı yapıyordur böyle cok var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı.
10 güseni bir erkekle aldatması ne kadar saçma yazık bu erkeklere
00 Yorumla Kızı erkek ismiyle kaydetmiştir belki ama ne farkeder her iki turlude aldatma yani ayrıl bence
00 Yorumla
+1 yılFikir almak için atmış olabilir. ya da erkek diye kaydettiği belkide kadındır😂
00 YorumlaKonusmalar nasıldı ve nudede gotunu mu cekmis pipisini mi
00 Yorumlamerak ettim nasıl ya belki neyse burdan diyeme. degisk şeyler var hayatta ama dikkat et kendinde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı. Tam içeriğini öğren eğer dediğin gibiyse seni asla mutlu edemez
00 YorumlaBunu anlamanin bir yolu var ve ayrica gay olsa zoruna gider
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. bu gidişat threesome doğrumu yazdım ki :D yol yakından dön kızcağız
00 Yorumla
+1 yılBir sinek yakala sen al bunu sik de sinek seven de uzaklaş
00 YorumlaSeni aldatmış olmasına değil de cinsel yönelimine takılman üzücü.
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBiseksüel olmayan birini bulmalısın. Yarın evlenince arkadaşımda gelsin üçümüz grup yapalım diyebilir sana. Tehlikeli bir ilişki artık senin durumun
10 Yorumla- Devamını Gör (147)
Devamını Gör(192)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt