Sevgilinin telefonunda nudelarını bulmak?

Telefonunda eski flörtünün nudelarını ve ona attığı nude ları gördüm ve bana daha önceden hiç nudelaşmak vs vs yapmadığını söyleyip yemin ediyordu...

hatta sevgilisi hariç biriyle öpüşmediğine bile yemin etmişti ilk onu yakaladım sonra bana en ufak bile olsa yalan söylemiceğine yemin edip yalvardı 1 ay önce, bugün de baktım bırak öpüşmeyi pislik pislik şeyler yapmış ve galerisinde ne işi var? İlk başkasına suç attı anladığımı fark edince kabullendi pişmanım senden önceydi fekan diyo ama biz sarıldığımız günden 2 gün sonra da birine atmış yani flörtken napmalıyım birkaç aydır sevgiliyiz
Güncellemeler
+1 yıl
Beni sevdiğinden eminim birkaç aydır sevgiliyiz karşımda bu olaydan beri her gün ağlayıp yalvarıyo sevdiğine şüphem yok ama artık hiç güvenemiyorum o halinden soğudum ben byöke biriyle bilsem sevgili olmazdım ama seviyorum da böyke gider mi... boşa gitsin istemiyorum onca zamanımız ciddi ilişkiyiz
Güncellemeler
+1 yıl
ARKADAŞLAR AYRILDIM hem de ziya paşanın bir edb sözüyle çok da güzek bişi yazdım size teşekkür ederim ama şu an üzgünüm
Sevgilinin telefonunda nudelarını bulmak?