Tekrar ediyorum insanların kendi hayatı ama bu kadar deşifre edip yatak odasına kadar paylaşmak ayıp geliyor. Samimiyetten uzak sadece şov yapmaktır.

Buna yeni gelin terörü derler hacı 😂😂
Ben kustum bile😂😂😂
Normaldir. İlk dönemin heyecanıyla hep bi beğenilme çabasına giriyoruz. Benim de başımdan geçti. Çeşit çeşit yiyecekler falan hazırlardım, eski eşim de öyle her şeyi yiyen biri değildi, bir de düz biri idi ‘neden o kadar uğraşıyorsun ki’ derdi ve beni deli ederdi...çok sonradan anladım, bir şey yapıp karşılık beklentisine girmişim boşu boşuna ama o bir psikoloji sanırım; Kendini ispatlama çabası mı desem, evcilik oynama mı desem, ne desem bilemeyeceğim, vardır öyle bir gerçek işte..)) herkeste kalıcı değildir.. ilk defa yaşadığın olayın verdiği heyecan da olabilir.
Kocişim geliyor diye video çekmek mi ahahahsjdjdjdjfj Görmemişin kocası olmuş diyeceğim olmayacak. Vallahi komik ya bu durum biz Türklere özgü galiba yine nirvanayız kahretsin🤒
Akşama kadar yediği, içtiği, yaptığı herşeyi hikayede paylaşanlar var yeni gelin değiller ama bu yaşam biçimleri oluyor. Hayatları şov gerçekten aşırı yapmacıklar.
Amin ecmain :))))
Gösteriş merakı. Kendi yaptıkları ve karakteriyle fark yaratamayan insanlar bunu farklı yollardan ararlar.
😂😂
Cevap
3Cevap
👌 kesinlikle.
Onlara öğk aman aman tövbestafirullah diyor halime hamd ediyorum.
Allah muhafaza ×_× kınamaktan korkuyorum.
Görgüsüzlük mü bilemeyeceğim.. bugün tam da başka bir mevzuyu düşünmüştüm. Sanırım kapıyı camı kırarcasına kapatanlaraydı bu düşüncem. Görgüsüzlük bu tiplerin yanında kaliteli insan davranışı olarak kalır.
Paylaşmak güzeldir de sı çtığını paylaşmaya ne lüzum var $_$
Ayyy aynen yiaağ
Bakmıyorum ben kimsenin durumuna bilmem neyine. Çok bayıcıı. Yeni gelinler daha çok ama onlara özel değill. Herkes ne yapsa ne yese atıyor. Uyhh bunaldım yaağ.😅
Wiyy😂😂
ben bakmıyorum artık😅 kim napıyorsa yapsın garii😬😬
O kadar haklısın ki her şeyi çok abartıyorlar. yok sözde bir ton organizasyon parası, gösterişli pahalı kıyafetler, çekimler.. gold işlemeli lux eşyalar. Nişan da kınada düğünde aynı masraflar. Kuaföre bir ton para. Eşyam en güzeli olsun gösteriş yapayım herkes kıskansın. Bazılarının tek derdi bu. Adamlara yazık valla o kadar masraf yapıp evleniyorlar.. Birde bunu sosyal medyada paylaşıp herkesi özendirme herkese gösterme çabaları.
Aslinda bu bilincaltindaki baskiyi disariya yansitmadir. Hani bir insani 30 yil hapiste tutarsin sonra birden birakirsin nereye gidecegini ne yapacagini sasirir buda oyle. Aile evinde ozguvensiz baski altinda yetistirilmis kizlar cogu. Sevgilisi olmasina izin verilmemis ya da surekli kontrol altinda tutulmus. Sosyal medyada hep baskalarinin ozgurlugune imrenmis tiplerdir. Evlenince birden aile evinden ayriliyor ne yapacagini sasiriyor her saniyesini paylasiyor bakin artik istedgim gbi yasiyorum ben buyudum diyor. Aslinda acinasi bi durum ama bunun tek suclusu o kizlar degil malesef. Kökte bozukluk var. Aile evinde mutlu olan bi kiz evliligi sadece asik oldugu icin yapar ve bunu paylasma geregi duymaz dk basi. Ama hangimiz buyuklere suclu oldugunu kabul ettirebildik? Bu tur durumlar 50 sene sonra cok degisir. İnsanlar bakis acilarini degistirdikce bunlarda degisecektir.
İnsan eksik olduğu yönü göz önünde yaşamayı insanların gozune sokmayı sever.Kocadan görme değil babadan görme olacaksın ki gözün gönlün tok olsun.
Birde bu instagram sunumcu tayfası yuzunden oluyor bunlar herkes bir yarış halinde
Hahah bence de öyle ama sebebini bilmiyorum. Detayı okuyunca aklıma Eltilerin Savaşı filmi geldi kfdjvknfjf
Yeni gelinler görgüsüz değilde sosyal medya şeysinden oluyor bunlar. Herkes adeta bi yarış halinde sanki.
Mutluluğunu paylaşmak bana hiç garip gelmiyor 😃
Lakin nazar olanların yüzü bir türlü gülmüyor 😬
Bazıları buldumcuk oluyor evlendim barklandim diye böbürleniyorlar.
saçma
Kıyaslanma, özenti düşkünlüğünün geldiği son asır.
Ayıplanmanın getirisiyle oluşan tutumlar..
Bir anlasam dünyanın görememişlerini.
Mide bulandırıcı hepsi.
Bizim milletin kadınları bu konuda büyük sorunlu başka yerde göremeyiz bu tarz görgüsüzlükleri.
yıllarca o günü bekliyorlar..
vasıfsız olanlar..
Kimin kocası buğğğ benim kocam evimin direği🤣
😂😂Kıskandın mı sen yoksa ahahah😄
Görmemişin kocası olmuş utanmasalar kocişkoloşkom yazacaklar asdf 🤣🤣
Buldumcuk oluyor bazıları..
Kocamsu da yazıyorlar mı jskskskensk
Engelle saygı duy başka çare yok
Yeni gelin değilim bilmiyorum fvjvf
Hevesleri taze daha bırak geçsin
Kimin parasıyla kime sofra hazırlıyorsa...
Çok haklısın
Katılıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?