Alayım cevapları... ben dermatoloji doktoruyum dermatologum hem zeki hem bakımlıyım yaniiii 🤣🤣
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen evlenmem..çok çalışan bir kadın bana çocuğuma yeterince vakit ayıramaz.. bana ne eşimin iyi statülü bir iş yapmasindan.. bende evde eşine ve çocuğuna dört dörtlük hatun isterim.. kariyer mesleğinden birini asla hiç bir eekege tavsiye etmiyorum... ksuura bakmayın.. ama herkes kendi penceresinden bakıyor madem benim. pencerem de bu
010 Yorumla
Soran+1 yılEvleniceğin kadının statüsü yüksek olmasın diyosun ama senin bi evi geçindirebilecem, karının isteklerini yapabilecek kadar statün yüksek mi?
- +1 yıl
Siz ordan bakmaya devam edin.. maaşla mutluluk olsaydı. mutluluğun. Formülü çok basit olurdu?
Soran+1 yılPara eve girmeyince aşk uçuş gidermiş, siz kendinizi peri masalında ya da 80’ler türkiyesinde sanmaya devam edin...
- +1 yıl
Sizin eve de aşk girmemiş gibi?
Soran+1 yılEvli değilim, ama sevgilimle 6 yıl aynı evde yaşamışlığımız oldu evlenmeden. Kendisinin statüsü benimle aynıydı. Benden düşük biriyle yapamam. Gayette aşk vardı bu arara siz hiç merak etmeyin. Davul bile dengi dengine ;))
- +1 yıl
Bu kadar denktiniz de niye ayrıldınız. Allah yolunuzu açık etsin.. yaş 36 tabinsiz yaşlarda olmasinlazim.. şimdi siz illa doktor ararsınız... aaa unuttum ee sizin de canınız var hadi olmuşken yakışıklı da olsun... himm düşüneyim.. tamam Türkiye'de bunkritelrde 7 -8 erkek var bekar olan... bunlarında 5 i iki kere bosnamis.. uff işiniz amma zormuş beee
Soran+1 yılAnlaşmazlıklardan dolayı ayrıldık, en azından okumamış, okumuş olsa da 3000tl maaş alan biriyle olmadım hiç olmam da, varsın olsun ikinci evliliği oslun ama toz pembe hayallerde yaşayan, yeşilçam dizisi gibi konuşan birş olmasın. Yaşım da evet 36. Gururrrr duyuyorummm. Çok güzek bir yaş, sen de bu yaş gelince inşallah kompleksini yenersinnn 😘😘😘
- +1 yıl
Hahhaa kompleks kokan bir yazı.. size hayatınızın geri kalanında yalnız kariyerinizin bekçisi kariyerinizi kölesi... neyse uzatmayayım kalp kırmak bana göre değil. iyi geceler
Soran+1 yılUmarım çocuğunuz doktor olur ve bu gururu onuru yaşar. Anca o zaman ne kadar zor yollardan geçerek bu günlere gelindiğini anlarsınız.
Soran+1 yılSize de hiç bir zaman artmıyacak maaşınızla iyi geçinmeler ve mutlu ömürler diliyorum inşallah çocuğunu güzel okullarda büyütecek kadar kazanırsın canım 🙏🏻😘
En İyi Cevaplar
Evleneceğin insanla aranda sosyal, kültürel, mental uyum olmalı. Saygı, sevgi, bağlılık, sadakat olmalı. Bunlar yoksa evlilik yürümez. Ancak Türkiye'nin bazı gerçeklerini de göz ardı edemeyiz. Eğitim seviyeleri eşdeğer olmalı, hatta gelir seviyeleri eşdeğer olmalı ya da erkek kadından bu konularda 1-2 tık önde olmalı.
Doğduğun ev kaderindir dizisindeki gibi oto tamircisiyle ultra zengin ailenin kızı gibi bir aşk mümkün değildir. Sana evlenirim diyenlerin eğitim ve gelir düzeylerine bi bak bakalım. Acaba sen evlenir misin?13 Yorumla
Soran+1 yılSoru benden bağımsız, ben kendime eş bakmıyorum aramıyorum burada. Sadece nabız yoklamak istedim. Bir kadına göre gerçekten ağır bir iş yaptığımız için. Bende senin gibi düşünüyorum, tek tek saymaya gerek yok; davul bile dengi dengine demişler. Bu söz her şeyi açıklıyor zaten. Yoksulluk eve girdiği zaman aşk bacadan uçarmış demişler. Ya erkek ve kadın meslek, maaş konusunda eşit olmalı, ya da erkek biraz daha üstün olmalı. Erkeklerin üstün olması gerektiğini savunma sebebim ise; kadınların isteklerinin, ihtiyaçlarının erkeklere göre fazla olması.
+1 yılEvleneceğim kadının..
mesleğinden ziyade..
başka özelliklere sahip olmasını bekliyorum ben mesela
Hem zekiyim hem bakımlıyım hem doktorum diyerek kendisini övmesi bende bir etki yaratmaz üzgünüm..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltuttum bu soruyu ben de bir pediatrist olarak şöyle kenara ilişip takip edeyim :D
21 Yorumla
Soran+1 yılGel meslektaşım gel 😊
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
76Cevap
+1 yılSenin trol olduğunu düşünüyorum. Hiçbir doktor böyle g*erizekalıca bir hareket yapmaz. Kendini böyle rezil etmez. Ayrıca vakti de yoktur böyle saçmalıklara. Doktor değilsin. Kadın da değilsin sen.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam kuaför kızz
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılDoktor olması eksi veya artı değil benim için yani herhangi sorun yaratmaz.
Zeki kısmına yorum yapacak olursakta sınavdan alınan puan kimseyi zeki veya diğer deyişle dahi yapmıyor yani zekasını tanıdıkça görebiliriz.00 Yorumla
+1 yılSeninle evlenmek için, mesleğin bir kriter değildir açıkçası
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. evlenilebilir, ancak sırf mesleği için de biriyle evlenmem, çünkü mutlu olacağımın garantisi yok.
10 Yorumla
+1 yılEvlilik bize göre değil aga, ben çok yakışıklıyım hem baksana şu tipe.
10 Yorumla
+1 yılSenin kafada biriyle evlenmem. Yaptığın yorumları görünce kendini zerre geliştirmemiş bir varlık olduğun ortaya çıkıyor
02 Yorumla
Soran+1 yıl26 yaşındaki bi “çocuğun” bunu bana söylemesi çok ironik
- +1 yıl
36 yaşına gelmiş birisin fakat liseli ergenler gibi takılıyorsun. Sorduğun sorudan zekanın ne düzeyde olduğu anlaşılıyor.
+1 yılValla benim eğitim seviyem 8 yıla kadar tabı beni yanına yakıştıracakca her türlü şekilde kabul edip ilişkide sorun olmazsa bu tabi kabul ederim
02 Yorumla
Soran+1 yılSen 8 sene liseye kadar okumuşsun, tıp nerdeyse 8 yıl. Kadın da mesleğini kazanmak için 8 yıl okusun bi de kendinden çokça düşük seviyede sadece okuma yazma bilen biriyle evlensin. Yok canım. Sen istesende doktor kadınlar senle evlenmez. Kadının işi gücü yok sana mı bakıcak bi de. Git işine allahasen
- +1 yıl
😂😂 farkındaysan ben de işi davul bile dengi dengi dengine demek istedim ama maddi durum el verse balıklama atlar demi
Kişinin mesleği ya da başka tipik özellikleri önemli değildir benim için karakteri kişiliği daha önemlidir sizinde fake oldugunuzu düşünüyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılDüşünmeye devam et o zaman akıllı bıdık
Soran+1 yılAferin böyle devam alkııışş
Soran+1 yılŞaşır diye demedim
Soran+1 yılKeyfimin kahyası öyle istedi 💁🏼♀️
Yedim ben de, ben de İstanbul'un emlak kralıyım, akıllı ve yakışıklıyım.
Gece gece, trollük de neyin nesi?06 Yorumla
Soran+1 yılDoktor olmak neden bu kadar ütopik geliyo hahahhaha teşekkür ederim yazdığını okuyunca kendimi baya zeki hissettim 😘
Soran+1 yılBenimle evlenen olur mu diye değil genel olarak “doktor kadınlarla” olur mu diye, çünkü malum doktor erkek dışında beğenmiyoruz kimseyi 💁🏼♀️
Soran+1 yılOlduğum yere gelebilmek için bir çok şeyden fazlaca fedakarlık ettim, mütevazi olup olmamak bana kalsa ya?
Soran+1 yılEdebiyatını yaptıysan çekilebilirsin
Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı. Eglenebildigim birinin mesleğini cok ta umursamadan evlenirim. Eğlenceli birisi degilse isterse saglik bakanı olsun evlenme riskine girmem.
00 YorumlaKS canların hepsi evlenir emin ol hocam. 36 yaşındasın 23 bile evet der emin ol.🤣🤣
02 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Takva sahibi olması tek dikkat ettiğim husustur.
Ama olmuş, engelli olmuş hiç fark etmez.
.00 Yorumla
+1 yılEvlenirsem. kendime konusuyorum
Doktordur bim de kasierer dir bu bence hiç bir zaman bi önemi yok bi insani seviyorsan anlaşiyorsan hic bisey engel olamaz olmamasi lazim bence🤷♂️00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇalışma saatleri hayallerimde olan gelecek ile çok bağdaşmıyor, büyük konuşmak istemem ama çok olumlu bakamam bu duruma, yaş olarak da beklentimde olmaz zaten 7-8+ yıl okuyan biri.
00 Yorumla
+1 yılerkek de titiz bi tipse, temizliğe ve sağlığa çok önem veriyorsa ideal çift olursunuz; tam uyum
00 YorumlaKarakteri onemli insanin , meslek guzel iyi de bir insanla sirf meslegi yuzunden sen evlenirmisin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen doktor bir kadınla evlenmek isterdim ama doktor benimle evlenmek ister mi? Bilmiyorum hastaneye gidince hemşire ve doktor kızları kesiyorum hep jsjsjdjdjd
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla hastanede çalıştım tek tıpla alakası olmayan bendim arkadaş bayan dr erkek doktor hiç çekinmeden o kadar bel altı konuşuyorlar ki tövbe ben utanıyordum onlara gore her sey güzel
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılSevdikten sonra farkeder mi doktor hemşire ev hanımı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Okgun ve kulturlu bir kadin ile her zaman deneyebiliriz
00 Yorumlazekilik ölçütün matematik fizik kimya çözmek mi? ali ağaoğlu da zeki lise mezunu
05 Yorumla
Soran+1 yılSorumun zekilikle ne alakası var 🙄
Ama sorduğum soruyu anlamak için senin zekaya ihtiyacın var 💁🏼♀️
Soran+1 yılKaybolll
Soran+1 yıl0 sıkıntı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılRadevu almk iatiyorum ama neden se bütün dermatoloji uzmani kadinlar paspal ve çirkin
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen kesin oyledir 👍👍👍
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılisterim tabii ama evliyim, ne olacak şimdi söyle bakayım, seninle evlenecektim ama olmayacak işte
01 Yorumla- +1 yıl
Tam da istediğim yaştaymışsın
+1 yılİstemem, napıyım doktor kadını ahaha.
20 Yorumla
+1 yılEvt, zeki insanları severim hem benle evlenince 1 doktor hayatı boyunca anlayışlı bir kocaya sahip olur.
00 YorumlaCildim pürüzsüz olur kanka kaçar mı beeeee
10 Yorumlaseboreik dermatite çare bulursan neden olmasın
10 YorumlaDoktor bir kadınla bende evlene bilirim. Taliplerimi bekliyorum
10 Yorumla
+1 yılOlabilir ne kadar güzel olsan da beğenmeyen olabilir sana bişey sormak istiyorum
00 Yorumlasırf doktor oldugu ıcın kımseyle evlenmem once tanımam gerek aramızdakı uyum ve etkılesım onemlı
00 YorumlaŞehir ve hastane ismi ver geliyorum muayene olmak için 😉
00 YorumlaYine de böyle grizekalıca bir soru sorabiliyorsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılSaat 23:10 uyku vaktin çoktan geçmiş ablacım 😘
- Aşk İlişkileri konusunda 27,9b cevap paylaştı.
+1 yılMutfakta nasılsın onu de bakem
06 Yorumla
Soran+1 yılYardımcı abla var ben ilgilenmiyorum o işlerle bilmiyorum o yüzden nasılım 🤷🏼♀️ kendime aramıyorum bu arada
- +1 yıl
Kime arıyorsun madem
Soran+1 yılGenel bi soruydu bu herhangi bi doktor kadınla evlenir misiniz diye hani mesleği ağır falan 🤦🏼♀️...
- +1 yıl
Senin meslek ne
Soran+1 yılDoktorum... soru benim doktor olmamdan bağımsız...
- +1 yıl
Bak şimdi gece nöbeti de geçmez sende
İnanamadım doktor olduğuna
06 Yorumla
Soran+1 yılSoyun muayene edicem
Soran+1 yılDoktor olduğuna inamamdım demişsin dermacı olduğuna inanmadım dememissin... bilmiyosan öğreteyim; klasik bir doktor lafıdır... 🤦🏼♀️
Soran+1 yılKendime birini aramıyorum genel anlamda doktor kadınla evlenir misiniz diyorum 🤦🏼♀️...
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Seviyorsam neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılÇalışkan basarili kadınlar candır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Meslek önemli değil doktorlukta havalı yane
00 Yorumla
+1 yıltabi neden evlenmeyelim ki?
00 Yorumlaşimdi tüp kuyruğu yaparlar burada :D
00 Yorumla
+1 yılEvlenirim yani neden olmasın
00 YorumlaSenin mesleğin ile mi evlenecekler senle mi
00 Yorumla
+1 yıl8-5 çalışıyorsa, uyumluysa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKapat hesabini bentalibim yorma kendini 🙂
00 Yorumla
+1 yılEvet, doktorlar ateşli oluyor
00 Yorumla
+1 yılOlabilir neden olmasın fiziğin iyiyse 😀
00 Yorumla
+1 yılOoo neden evlenmeyelim doktor evimde olur işte 😂
03 Yorumla- +1 yıl
Eğer bu yaşa kadar evlenmediysen sıkıntı büyük
Soran+1 yılTercih meselesi desek, evlenmek istemiyorum desek, soru benden bağımsız desek, sevgilimle aynı evde evlenmeden yaşamayı tercih ediyorum desek...
- +1 yıl
Tabiki sana kalmış birşey benim ki sadece yorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ünvanınla değil yüreğinle gel.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKim neden evlenmesin, ama herkes cesaret edemez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenirim. sen zabit katibi ile evlenirmisin.
00 YorumlaAllah nasip etseydi yok demezdim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. sevdiğim kadınla evlenirim gerisi teferruat
00 Yorumla
+1 yılVarsa alırım bir dal 😂😂😂
00 Yorumlaevlenmem. bisürü kusur bulur. titizdirler:)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. hayır.
01 Yorumla
Soran+1 yılOk
Hayir
00 Yorumla
+1 yılEn büyük hayalim
00 Yorumla
+1 yılTabikide
00 YorumlaHemşire isterim ben
00 Yorumla
+1 yılUzman misin
00 Yorumla
+1 yılEvlenirim tabi