Oyuncular tv de eşlerinin başka biri ile öpüşmesini nasıl kıskanmıyor?

Ben eşimi başka bir kadının yanında görsem bile kıskanırım birde çok seviyoruz birbirimizi ayağı yapıyorlar aşırı ayar oluyorum neslihan atagülün eşinin adını unuttum mesala o herif demişti ki eşimi kendimden bile kıskanıyorum awk galiba herif tv bakmıyor hepsinin mezhebi geniş pavyonda başka herifle ya da kadınla öpüşmesi ile tv de öpüşmesi arasında ne gibi fark var ki? Birde mesala akşam dünürler buluşmuşlar ailecek toplanmışlar beraber tv izliycekler açıyorlar Ailelerinin yanında televizyonda karısı/kocası başka bir adam ile öpüşüyor KSKSJEJDJSJSJJEJS hiçbir ünlü de ahlak yok aga. Ahlak bekçiliği falan da yapmıyorum şimdi gelip boş yapmayın sadece onların mezhebi nasıl bu kadar geniş merak ediyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Valla benim eğer kocişim olursa bir kızla arasında iki metre mesafe olması lazım yoksa kıskançlık krizine girerim hatta iki de çok yakın on metre iyi
Güncellemeler
+1 yıl
Abi bu cedi osman ge-vşek galiba herif sevgilisinin oynadığı dizileri izlemiyor. Bu oyuncular harbiğiiiiiiiii ooo... Neyseeee. Valla ben ünlü biri ile ilişki yapamam kıskançlık krizine girer net katil olurum. Bu oyuncuların bennn ka*lbına tüküreyim tipsiz ahlaksız maymunlar iki üç kuruş için biribirilerine... akşam akşam töbe estağfurullah yawwww
Oyuncular tv de eşlerinin başka biri ile öpüşmesini nasıl kıskanmıyor?