Diziler & Filmler 1 ay Dizilerde öpüşen kişiler? kullanıcıadıyohhh Xper 1 Takip Et FacebookTwitter 10 Dizi ya da filmlerde öpüşen başroller sevgilileri ile o sahneyi izliyorlarmıdır çok garibime gidiyor. Güncellemeler: Takip Et 10 Paylaş FacebookTwitter Dizilerde öpüşen kişiler? 53 Görüşünü yaz
istlife321 Guru 1 ay Kişiden kişiye değişir mesela Kenan doğulu eşi beren saat, mehmet gunsurle bol uatak sahnesi olan dizi için iyi partner oldular demişti.https://www.google.com/amp/s/www.sacitaslan.com/amp/kenan-dogulu-beren-ile-mehmet-harika-partner-oldu-haberi-509362Haber Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
birsuskuncicek Master 1 ay Prensip meselesiBen kaldıramazdm Insan hic mı kıskanmaz ya Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Sensizolmass Xper 5 1 ay Yani çekim hileleri de var ama sonuçta iş bu duygu olmiyir ki Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Beyyza66 Xper 5 1 ay Neden oyle cekimler yapiyorlar anlamiyom insanin izleyesi gelmiyor hele ailecek olursa Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Gizli Üye 1 ay Bu yüzden oyuncu sevgilimden ayrılmıştım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Mapustayım 1 ay Oooo KS de ünlüü Görüş sahibi 1 ay Yok ya tanınmış degil ara rollerde oynuyordu ama cok istiyordu basrol ben istemiyordum saygı duyarak ayrldm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53Kişiden kişiye değişir mesela Kenan doğulu eşi beren saat, mehmet gunsurle bol uatak sahnesi olan dizi için iyi partner oldular demişti.
https://www.google.com/amp/s/www.sacitaslan.com/amp/kenan-dogulu-beren-ile-mehmet-harika-partner-oldu-haberi-509362Haber
Prensip meselesi
Ben kaldıramazdm
Insan hic mı kıskanmaz ya
Yani çekim hileleri de var ama sonuçta iş bu duygu olmiyir ki
Neden oyle cekimler yapiyorlar anlamiyom insanin izleyesi gelmiyor hele ailecek olursa
Bu yüzden oyuncu sevgilimden ayrılmıştım
Oooo KS de ünlüü
Yok ya tanınmış degil ara rollerde oynuyordu ama cok istiyordu basrol ben istemiyordum saygı duyarak ayrldm
İzliyorlardır
İşin ucunda para var
Saçma opusmeleri