İlişki düşünmüyorum demişti bana. Ama sarılmak gibi yakınlıklar kuruyordu. Bu sefer de ben sarıldım ona. opusme iması yaptım hani niye benle opusmedı uyurken diye sordum. alnımdan optu, bende sevgili olmak istemediğini bildiğim için anladım tamam dedim güldüm. Zaten öpemezsin dedim. Derken opustu. Gunler sonra bır mesaj, senınle opustukten bu yana hiç ereksiy*n yaşayamadım sttr git hayatımdan dedi ve her yerden engelledi. Aradım ulaşamadım. B*k gibi hissettim. Ertesi gün bende bunun tipine hakaret ettim. Dedi ki, ben senin tipine laf etmedim, kadınlık gururuna laf etmedim sadece seni o gözle görmediğim için opusmemız canımı sıktı ve psikolojik olarak erekt* olamıyorum dedim sadece dedi. Sen çok çirkinleştin bana hakaret ederek dedi. İyi de sen beni engelledin dedim. Anlatamadım. Bu adam haklı mı? Çünkü o igrenc laftan sonra bu adam beni engelledi. Bu lafı bana söylüyorsa bana değer vermiyor mudur yoksa anlık bir sinir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senin beynin var mı? Senle oyuncak gibi oynayan bir gerizzekalıyı sevip onla ilgilendiğin için ben senin beyninide sorun olduğunu düşünmekteyim. Sen halaa "bana değer vermiyormudur" diyebiliyorsun? sen zeki bi kıza benzemiyorsun.. yanlış yoldasın.
Frene bas ve acilen ters yönde gitmeye başla ve bir dahada ardına bakma. Benden sana tavsiye, yoksa sen bu süzme saflıkla ÇOK AĞLARSIN.117 Yorumla
Soran+1 yılDostum şöyle ki, o bana o lafı dediğinde bende bunun tipine sövdüm hakaret ettim. Diyor ki sen çirkinleştin ben senin tipine bir şey demedim kadınlığına bir şey demedim diyor. O yüzden sorıyorum insani anlamda hani ben o lafı duyunca onun tipine saydırdım ya o diyor ki, erekte olmamanın sebebi senden tiksinmedim o anlamda değil, bu benimle ilgili bir şey dedi
Soran+1 yılBen hakkımı aldım. Ailesine bana gönderdiği mesajı attım ve benden özür dileyecek dedim, ailesi bunun ağzına scmış benden aradı özür diledi. Aileme niye söyledin dedi. Ben pabuc bırakır mıyım bırakmadım rezil ettim. Kapısına gidip tokadı bastım bağırdım çıktım
Soran+1 yılYo hayır bunları yapıp da ona dönmek gibi bir isteğim yok. Sadece bir kıza bu söylenince kızın bu çirkin lafa sinirlenip adamı ailesine rezil etme davranışını yapmakta haklı mı diye fikir sormak istedim
Soran+1 yılBen onu 2 yıldır tanıyorum 2 yıldır aşığım ona. O da ben kimseye karşı şu an bir ilişki düşünmüyorum bunun seninle alakası yok dedi. Tamam dedim biz arkadaş kaldık. Bir gün bende kaldı. Arkadaşlarla ev tuttum işte o gün kızlar evde değildi. Bende kaldı. Dedi ki hadi birlikte uyuyalım. Bende tamam dedim uyuduk ve yanlış hiç bir şey yaşanmadı. Sonra yine buluştu benimle, görsen nasıl sevindim beni seviyor sandım. Sonra yine konuşma olmadı hatta işlerim çıktı dedi o arada işten kovuldu sıkıntılar yaşadı. Yanında olmak istedim ama yalnız kalmak istiyorum dedi. Ne zaman mesaj atmasa ya da ben mesaj attığımda az yazsa, bunun seninle alakası yok derdi ama ben hep alınırdım. Konuşmak mı istemiyorsun derdim. Yine öyle oldu çıktı bana geldi konuştuk. Bak dedi ben uzun ya da kısa bir ilişki düşünmüyorum dedi sen ne istiyorsun dedi bende bilmiyorum dedim sustum. İşte sarıldım sen beni öpmek istemiyorsun zaten dedim, öpemezsin dedim dedim öpüştü. Yarım saat hani sürdü rahat dokundu bide hani. Sonra dedi ki been seninle öpüştüğüm günden bu yana hiç ereksiyon yaşayamadım siktrrgit hayatımdan dedi. Nasıl alındım nasıl kahroldum. Adam her yerden engelledi. Bende onun pis mesajını aldım tüm ailesine gönderdim bu pislik benden özür dileyecek dedim. Ben ona tecavüz mü ettim dedim. O da aradı tabi. Bana diyor ki aileme karşı yüzümü yere eğdin diyor. Halbuki yani telefonu açmadı engelledi beni
Soran+1 yılKapıma gelseydin dedi. Açmazdın dedim. Yumruklasaydın dedi. Aileme yine söylemeseydin dedi
- +1 yıl
Yaaaa bu nasıl bir ilişki? bu nasıl bir saçmalık? bu nasıl davranışlar? bu nasıl laf = "seninle öpüştüğüm günden bu yana hiç ereksiyon yaşayamadım siktrrgit hayatımdan" veeee SEN BU O.. Ç'nu seviyorsun ! Sorun sende gerçekten ! sen böyle bir O.. Ç'nu seviyorsan sende sorun var EVET. Etrafta yalnız ve düzgün erkeklerde var , fakat kızlar bakmıyor ilgilenmiyor tanışmak için 1adım atıp onları kendine çekmiyorlar ! Oturup bekliyorsunuz, size bakan sizle ilgilenenlerle tanışmak için hiçbir çaba harcamıyorsunuz, aşkta hazıra konmak istiyorsunuz , aşk pizza gibi kapınıza hazır gelecek sanıyorsunuz ve hep YANLIŞ insanları buluyorsunuz.. Bu itt herifi seviyorum diyorsun :-) ben sana nediyim bilemiyorum gerçekten? sen kendi mezarını kazıp huzurlu bir yatak diye içine yatmışsın ve insanlardan yorum bekliyorsun. Çok yanlış ve çok hatalı bir seçim yapıp o insanı seçmişsin. Aynaya bak ve ayana küfret, düzgün erkekler varken o itt'i bulduğun için kendine kız..
Soran+1 yılYo valla sevmiyorum sevsem böyle öç alır mıyım. Sadece olanlarda ki tepkim doğru mu yanlış mı onu sormak istedim size. Ona ben senden bir şey beklemiyorum demiştim. Evlenmeyi düşünmüyorum demiştim ta ne zaman. O da diyor ki ben sana o zaman sormuştum sende evlenmeyi düşünmüyorum demiştin. Evlenmeyi düşünmeyen insanlar böyle şeylere takmaz dedi. Benim öyle bir kız olmadığımı biliyor hatta sana orsp demedim dedi. Sizce bana öyle mi demiş. Ben valla kendi şerefim için yanlış anlaşılmaktan korktuğum için tepkilerim doğrı mu yanlış mı dedim. Yoksa ondan nefret ediyorum
- +1 yıl
Valla ben ne desem bilemedim? senin iş hem çıkmaz sokak hemde tam bir labirente dönmüş.. ben bi yorum yapmayayım! ben gerçekten bu türşeyleri sevmem ve kendi açımdan ben kendim uzak dururum. Sen bu kaos ve sis içinde yolunu bulmaya çalışıyorsun. Ben susuyorum bir yorum yapmak istemiyorum.. nasıl istiyorsan öyle yap. Selamlar
Soran+1 yılYanlış anladınız, sadece ona evlenmeyi düşünmüyorum diyerek ben basitim mi dedim? Elbette olayı bıraktım orada kaldı. Sadece bana sen basit kız mı demiş aleni yoksa, ben sana sevgili düşünmüyorum sende beklentiye girdin mi demek istiyor
Soran+1 yılEvet ama bana dedi ki, sen beklentim yok demiştin bana dedi.
Bende o lafı kurdum ona evet ve taa ne zaman evlenmeyi düşünmüyorum demiştim. Evlenmeyi düşünmeyen insanlar böyle şeylere takmaz dedi. Şimdi sen beklenti kuracaktın o yüzden benim o gün canım sıkıldı dedi ama beklenti kurmuyorum senden demiştim ben ona. Bu laf ben yollu muyum demek- +1 yıl
Ben sana kendi görüşümü söyliyim.. O seni sevmiyor sana aşıkta değil ama sen zorlamışsın.. hiçbirşey zorla olmaz. Bu konunun peşini bırak öyleydi böyleydi vs vs bunlar boş şeyler. Yanlış yoldasın, frene bas ve ters yöne doğru devam et başka birini bul ve bu konuyuda bir daha açma. Bırak sana şunu demiş bunu demiş vs vs.. kendi yoluna git , boşa zaman kaybı bu işler.
Soran+1 yılHayır ona ulaşmaya çalışmıyorum sadece olanı objektif bakan birisine sormak istedim. Söyleyebilirsiniz bana öyle basit kız değerleri olmayan kız olarak mı bakmış
- +1 yıl
boşver bunu sana nasıl bakmış yan bakmış düz bakmış nelerin peşindesin sen? Seni seven birini bulmak yerine bu çocuğa kafayı takmışsın vaktini BOŞ yere harcıyorsun ve stress yapıyorsun.. Bence çok yanlışsın, kendini düzelt.. Onun sana birşey dediği yok , zaten sana söyleyeceğini söylemiş sen anlamamakta ısrar etmişsin ! psikolojiyi bozmuşsun.. Bu konuyu uzatma bence yanlış yoldasın.
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Hareketlerim basit ve değerleri olmayan bir kız olarak mı gözükmüş, adam bana düpedüz, ya sen yollusun mu demiş diye size sordum. Öyle demiş ya da dememiş elbette önemi yok ama kendimi nasıl göstermişim bunu merak ettim. O yüzden sordum gerçekten. Yani sizce tüm bu olana bakınca ben aptal aşık mı oldum yoksa hani, senden beklentim yok diyerek ben herkesle herşeyi yaşayan kız olarak mı gözüktüm ki
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ya ne haklısı, adam ruh hastası.. ne biçim laf o "seni öptüğümden beri... olamıyorum" .. dengesiz tiplerin pesinden gitmeyin siz de.. biraz aklınızı kullanin..
137 Yorumla
Soran+1 yılYa bana diyor ki aslında ben seni öpmeyecektim hatta seni alnından öptüm, kalkıcaktım oradan gitme dedin, sen öpemezsin diyince öpüştüm dedi. Seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı ve ereksiyon olamadım dedi. psikolojik bir şey bu durum dedi
Soran+1 yılYa çok teşekkür ederim. Ben o mesajdan sonra sabaha kadar aradım engelledi. Bende ertesi güne kadar bekledim. Sonra baktım ki özür dileniyor bu attığı mesajı ailesine gönderdim herkese kız kardeşleri dahil rezil ettim. Dedim ki beni arayacak özür dileyecek. Bana diyor ki, sen bana evlenmeyi düşünmediğini söylemiştin evlenmeyi düşünmeyen insanlar böyle şeylere takmaz dedi. Aileme niye söyledin dedi kapıma gelseydin yumruklasaydın dedi
Soran+1 yılMuhatap değilim onunla. Sadece size şu konuda fikir sormak istiyorum. Ben bu lafı baktım ki beni engelliyor, ailesine mesaj atıp öc almakla iyi yaptım mı diye sormak istedim
- +1 yıl
ailesiyle yakınlığınızı bilmiyorum, yani onlar aranızdaki ilişikiye ne kadar hakimdi vs.. yapmasan olurdu, yalnız adam da ağır konuşmuş.. bir kıza bunu demeye ne gerek var? bunu ailesinin bilmesinde bir zarar yok bence... yalnız sakin geri gelir de özür diler ben yanlış anladım vs derse bir ilişki içine girmemen lazım, o zaman bu attığın mesaj bir gün karşına çıkar.. onun dışında çok ta dert değil, ailesi de ayıplamıştır bence.. kafana takma bu kısmı, için rahatlamıştır..
Soran+1 yılYa çok teşekkür ediyorum gerçekten. Haklısınız. Bana diyor ki sen benim kız kardeşime karşı yüzümü yere eğdin dedi. Bna çok hakaret ettin dedi
Soran+1 yılBen sana söyledim bu lafı sen gittin kız kardeşime gönderdin dedi. Benimle niye uyudun dedim. Bedensel bir çekim yaşandı o yüzden uyudum dedi. Sen bana beklentin olmadığını söyledin dedi. Ya ben ona bekledim yok senden dedim. Ama uyuduk beraber. Yine beklenti kurdum sonra da öpüştük yine beklenti kurdum. Bide ben ona ta ne zaman, evlenmeyi düşünmüyorum demiştim. Sen bana evlenmeyi düşünmediğini söylemiştin evlenmeyi düşünmeyen insanlar böyle şeylere takmaz dedi. Ne demek ki bu laf
Soran+1 yılYa içimi rahatlattın yemin ediyorum. Ben zaten ona mesaj attım. Evlenmeyi şu an için düşünmüyorum dedim. Evlenmiycem erkeklerle sürtcem demedim yazdım ona. Gerçekten evlenmeyi düşünmüyorum diyince erkekler aa bu kız demek ki şey yaşıyor mu diyorlar. Yani evlenmeyi düşünmüyorum derken ben evlenmek zor olarak dedim hiç öyle anlar diye düşünmedim. Hatta bana son geldiğinde şey demişti, sen aslında evlenmeyi düşünüyorsun demişti. Hatta ben sana evlen benimle desem evlenirsin demişti bende evet demiştim
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum. Benim öyle bir kız olmadığımı biliyor ama bana orspu mu diyorsun dediğimde ben sana öyle demedim dedi. Yani bana basit kız mı demiş diyorsunuz.
Soran+1 yılYa gerçekten mi bana sen yollu musun demiş yani?
Soran+1 yılEvet evlenmeyi düşünmüyorum dedim. Yani senden beklentim yok dedim. O olay olduğunda bende sen bana orsp mu demek istedin dedim hayır aptal hayır sana orsp demedim dedi.
Soran+1 yılYo hani söyleyebilirsiniz. Bir kız erkeğe ben evlenmeyi düşünmüyorum diyince sanki ben herkesle düşer kalkarım mı demiş oluyor. Ya da şöyle söyleyim o beni sevmediği halde ben öpüşmek istedim.
Soran+1 yılBana direk, ben orsp değilim dediğimde, ben sana orsp demedim dedi çünkü.
Soran+1 yılÖyle düşünseydi sence orsp muyum diye bağırıp aradığımda evet diyip kapatmaz mıydı? O hayır dedi çünkü öyle demedim dedi. Bide şeyi soracağım size, hani ben böyle ailesine yazdım ettim ya, tüm bunları basit kız olsam yapmam sonuçta hani. Bu davranışım onu göstermez mi
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum gerçekten. Yani siz, sana yollu mu demiş demek istiyorsunjz
Soran+1 yılYani bana sen basit kızsın mı diyor demek istediniz
- +1 yıl
Bence seni istediğin zaman istedigin kişiyle olursun, birileri ile uyumak vs senin için onemli degildir, anlami yoktur demek istemis.. artik basit mi, yollu mu, bilmiyorum.. benden tam sözcük sorma, cunku ben o kisi degilim... bu kadar da kesin konuşamam baskasi adina.. gördüğüm kadarını aktardim sana.. yoksa sana onu mu demek istedi bunu mu demek istedi, sadece kendisi söyleyebilir..
Soran+1 yılAma sordum ben orsp muyum dedim ya dedim hayır dedi öyle demedim dedi
Soran+1 yılBen objektif bakan biri olarak size sormak istemiştim. Çünkü bana orsp demedim sana dedi
- +1 yıl
ben de aynı soruya herhalde beş defa filan cevap verdim , yalnız sana yetmiyor cevabım.. uapabileceğim bir şey yok artık.. adamın aklını oku diyorsun bana.. bildiğim kadarını söyledim.. sen ona bana orosp mu dedin diye sorduğunda onun sana hayır öyle demedim demesinin bana göre hiç bir anlamı yok.. anlatabildim mi? oradan ne çıkarmaya çalıştığını da anlamıyorum..
Soran+1 yılDiyorum ki öyle dediğiniz gibi görse evet orsp dedim derdi. İnatla ben sana öyle ima yapmadım dedi.
Soran+1 yılHayır yahu yanlış anlıyorsunuz aklını onu falan demedim ki. Ben sadece o bana hiç basit kız her boku yapar diye rahat davranmadığını sadece ben senden beklentim yok dediğimde bana onu ön sürüyor
Soran+1 yılBen ailesine de mesaj attığımda ben hayat kadını değilim dedim özür dilesin dedim zaten öyle bir düşüncesi varsa da bu tepkilerimle doğruyu gösterdim
Soran+1 yılSevgili de değildik onu yazmıştım sanırım
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani özet aranızdaki arkadaşlık fuckbody'liğe döndü, sen sevgililik yolunda gitme taraftarıydın belli ettin o anlık anladı ama belli etmedi telefonda tamamen ilişkinizin bittiğini açıkladı çünkü sevgili olmak istemiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBen o mesajdan sonra sabaha kadar aradım engelledi. Bende ertesi güne kadar bekledim. Sonra baktım ki özür dileniyor bu attığı mesajı ailesine gönderdim herkese kız kardeşleri dahil rezil ettim. Dedim ki beni arayacak özür dileyecek. Bana diyor ki, sen bana evlenmeyi düşünmediğini söylemiştin evlenmeyi düşünmeyen insanlar böyle şeylere takmaz dedi. Aileme niye söyledin dedi kapıma gelseydin yumruklasaydın dedi
Soran+1 yılBen orsp muyum dedim. Ben sana orsp demedim dedi. Ben ona senden beklentim yok demiştim. Onu hatırlattı. Sen evlenmeyi düşünmüyorum demiştin evlenmeyi düşünmeyen insanlar böyle şeylere takmaz dedi. Yani bana sen yollusun mu diyor ben mi çarpıtıyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana tabiki de değer vermiyor asla inanma. s*git demiş daha ne diyecek. seni cinsel obje olarak görmüş. asla yazma engeli bas.
00 Yorumla
+1 yılAllah düşmanımın başına vermesin
14 Yorumla
Soran+1 yılYa bana diyor ki aslında ben seni öpmeyecektim hatta seni alnından öptüm, kalkıcaktım oradan gitme dedin, sen öpemezsin diyince öpüştüm dedi. Seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı ve ereksiyon olamadım dedi. psikolojik bir şey bu durum dedi
Soran+1 yılO bana ereksiyon lafını söyleyince bende tipine hakaret ettim. Çirkinleştin diyor bana
- +1 yıl
Zorla tutup öpmemişsin o an içinde gelmiş ereksiyon olamaması onun abartısı
Soran+1 yılBen o mesajdan sonra sabaha kadar aradım engelledi. Bende ertesi güne kadar bekledim. Sonra baktım ki özür dileniyor bu attığı mesajı ailesine gönderdim herkese kız kardeşleri dahil rezil ettim. Dedim ki beni arayacak özür dileyecek. Bana diyor ki, sen bana evlenmeyi düşünmediğini söylemiştin evlenmeyi düşünmeyen insanlar böyle şeylere takmaz dedi. Aileme niye söyledin dedi kapıma gelseydin yumruklasaydın dedi. Ben öc almak için basit kız değilim sonuçta, ailesine söylemekle haklı değil miyim
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Deger vermiyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki o bu lafı diyince ben onun tipine laf edince çirlinleştim mi?
Aşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. ilginç
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt