düzgün ciddi düşünülebilecek kız nasıl bulurum şu an çalışıyorum çalıştığım yerde kız bile yok
çevremde hiç yok ben nasıl yapıcam bu işleri
çevremde hiç yok ben nasıl yapıcam bu işleri
Boşver tek takıl sıkma tatlı canını okşa patlıcanını
Cevap
5Cevap
Düzgün kızı boş ver bro. Boz kendini. 35 e kadar eğlen. 35 te bir saf kızı bul evlen. Yeni Dünya düzeni böyle maalesef
Ne kadar da iğrenç bir düşünce kendi denginde biriyle olman dileğiyle...
@Diğerkâm1i öyle mi? Bir düşünce size göre değil diye iğrenç mi oluyor? Bir erkek 25 inde 30 unda borç yatağında yüzüp istediği hayatı yaşayamıyor diye hayattan nefret ederek mi yaşamalı? Bu mu doğru olan?
Peki doğru olan başkasını günaha çekmek mi? Sanki ben atıyorum borç yatağına
@Diğerkâm1i şu an evlenmek için bir gencin yapması gereken o. Eğer ki babadan zengin değilse. Ne gerek var bu kadar zorluğu çekmeye? Hem bizim Müslüman olduğumuzu nereden çıkardın? Neyin günahı? Benle birlikte olmak isteyen kişileri ilgilendirir bunlar. Zaten o kadından daha iyisini bulamayacağımı biliyorsam onu başkasına kaptırmam. Ama öyle birisi değilse onun suçu. Pişman olucaksa, beklentiyle yaklaşıcaksa hiç benle olmasaymış. Sanki insanları evlilik için kandırıyoruz. Kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar bizde günahını alıyormuşuz
Senin ne olduğun beni ilgilendirmiyor. Başkasını yanlışa çekemezsin. Şu kadını obje gibi kullanıp kendini karakteriyle övenler de baydı..
@Diğerkâm1i obje olarak kullanan sizsiniz
Ve yanlış olduğu diye bir şey yok. Herkesin kendi doğrusu yanlışı
Ya he he
@Diğerkâm1i eh
Gorucu usulu bisey istiyorsan anne ne soyle o arar bulur.. sevgilim olsun diyorsan arkadaslarinin sevgililerinin arkadaslarina yuru
Çevreni değiştir ve mutlaka istediğin biri olur yani
onu nasıl değiştiriyoruz
Yanlış yerdesin izdivaç programına gitmeliydin ama geç kaldın
Yakışıklı kardeşimize bir sevgili bulamayacaksak batsın bu site
eyw :D
benımde yok kral benımde ortam yok dedıgın gıbı profılde resmım var sankı cokmu cırkınım cogu kızın yanındakı erkekten ıyıyımdır yalana gerek yok.
Nasip kısmet karşına çıkar kanka
inşallah
Daha küçüksün erken değil mi
5 yıl sevgililik falan hesaba katınca normal bence (yaş 21)
2 kişiyi bende reddettim ve sevgilimden ayrıldım bende yalnız kaldım
inşallah bizde az mutlu olalım be
burdan bulucan
:D
Bulunmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar