Erkekler, Sanaldan tanıştığım İkizler erkeği vardı, konuşmayı kestim yazarsam beni sıradan mı görür?

Beğenmiştim çocuğu sanaldan yazdım. Konuşmaya başladık. Fake hesaplara da arada cevap veriyorum demişti. Dışardan bakınca entelektüel duruyor fakat pek öyle değildi. Fake olmadığımı kanıtladım, görüntülü aradım yani, bu esnada sigara içiyordum, söylemiştim arada içiyorum diye hem de öyleydi. Makyajıma laf attı falan böyle ertesi gün konuşmayı kesmek istedim biraz egoist geldi, bunları söylediklerini söyledim ben öyle bişi demedim dedi. Sal gitsin yazmıştı hatta hüsrana uğradım bu tarz konuşmaları sevmiyorum. Hep ben yazıyordum cevap veriyordu. Ben de bu durumdan ve üslubundan bana göre değil diye düşündüm ama bir yandan da hoşlanıyorum sanırım yazsam geri ne düşünür? Hatta konuştuğumuz esnada hayatında bir ilişki düşünüyor musun diye sordum, yani düşünüyorum desem belki olmaz, düşünmüyorum desem belki bir hafta sonra sevgilim olur beklentiye girmemek daha iyi demişti. Sanırım İkizler erkeği ilişki sevmiyor sürekli flört etmek istiyor ne derseniz yardımcı olun lütfen?
Erkekler, Sanaldan tanıştığım İkizler erkeği vardı, konuşmayı kestim yazarsam beni sıradan mı görür?