Sevgilim ısrarla hayatındakı kızın arkadaşı olduğunu artık ilişkimizin ilk başladığı günden söylüyor. Kız arkadaşı dediği kişini benle tanışmadan 1 ay önce tanımış yani bizim 2 yıla aşkın ilişkimiz var ve sevgiliminde aynı kadar o kızla samimiyeti. Düşüncelerimi çok zaman arkadaşlarla paylaşdıkda bana bunu diyorlar " o senle ciddi düşünmeseydi , ailesine tanıtmazdı ve senle evlilik düşünmezdi" ... evet bunlar doğru, ailesi beni çok seviyor ve bazen düşünüyorum sevgilim benimle ailesi sevdiği için hayat sürdürüyor. Sevgilim benimle zaman geçirdiği kadar, o kız arkadaşıyla da samimi olarak zaman geçiriyor. Söyleye de bilirsiz ki, o kızla istese birliktde olurdu.. ama bu mümkün değil çünkü o kızın ailesi katı kuralı ve dindar birisi , kız ailesinin sözünden çıkamaz hiçbirzaman. Yani durum böyle ki, aralarındakı samimiyet beni çok kötü rahatsız ediyor. Bunu sevgilime açıkladım ama o her defasında bu samimiyet arkadaşlık samimiyetidir ötesi yok diyor. Bende tamam diyelim ki sen böyle arkadaşlık samimiyetin varsa neden diğer kız arkadaşınla da böyle samimiyetde arkadaş değilsin. Bana cevap olarak o kız arkadaşım çok meşgul birisi ve onunla çok vakit geçiremiyorum...
Sevgilimi manevi olarak yücelten , onu kötü hiss etdiğinde destek olan, hergün tatlı sözler söyleyip onu şımartan , ona hediyeler alan ve zor durumunda başardığım kadar destek olan birisiyim. Bunları yapmak benimde de hoşuma gidiyor , sevgi paylaşdıkca çoğalır. Ama ne zaman ki o kızla iletişimde olduğunu gördükde bu yaptıklarımın üzerine kendime küfür ediyorum çok zaman ki ve gerçektden çok acıtıyor beni..
( sevgilimin arkadaş dediği kızla yatak ilişkisi olmadı beni rahatsız eden şey onların aşırı çok samimiyeti ) ( benimde erkek arkadaşlarım var çok yakın ama böyle samimiyetim yok onlarla)
Sevgilimi manevi olarak yücelten , onu kötü hiss etdiğinde destek olan, hergün tatlı sözler söyleyip onu şımartan , ona hediyeler alan ve zor durumunda başardığım kadar destek olan birisiyim. Bunları yapmak benimde de hoşuma gidiyor , sevgi paylaşdıkca çoğalır. Ama ne zaman ki o kızla iletişimde olduğunu gördükde bu yaptıklarımın üzerine kendime küfür ediyorum çok zaman ki ve gerçektden çok acıtıyor beni..
( sevgilimin arkadaş dediği kızla yatak ilişkisi olmadı beni rahatsız eden şey onların aşırı çok samimiyeti ) ( benimde erkek arkadaşlarım var çok yakın ama böyle samimiyetim yok onlarla)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer