Abimin en yakın arkadaşına aşık oldum ne yapmalıyım?

Abimin en yakın arkadaşına aşık oldum habire bana sarılıyor ve bana değer verdiğini belli ama işte oda benden hoşlanıyor mudur abim ne der çok korkuyorum. Yolda beni gördüğünde duruyor muhabbet ediyoruz bana sarılıyor habire geziyoruz bir çok ilgili davranıyor çok tatlısın falan diyor habire sarılıyor birden durduk yere bir dediğimi iki etmiyor habire bana senin evleneceğin kişiyi çok merak ediyorum tarzı sorular soruyor kedim var ona karşı çok güzel davranıyor herşeyi anlatıyor abim şehirde dışında okuyor ama araları çok iyi onu bozmak istemiyorum annem de çok seviyor anneme bahsettim azcık oda çok beğeniyor sizce ne yapmalıyım kafam çok karışık hep karşı karşıyayız habire bir yerlere gittiğimizde koluma falan giriyor (abim yanımızda oluyor) çok eğleniyoruz. Geliyor bize abim yokken annem ben o kahve içiyoruz. 2 senedir böyle hislerim olduğunu anladım tatile falan da gittik. Kafam çok karışık sizce benden hoşlanıyor mu. Amacım gönül eğlendirmek değil. Bir kere mahalleden bir çocuk bana yazmıştı bende bunlara söyledim o kişi baş harfi m abimden daha çok sinirlenmişti. Banada çok ilgisi var çok güzel bakıyor bide sıcacık. ben hep onu görmek için bahaneler uyduruyorum. Ama sanki oda uyduruyor gibi. Ben resim çizmeyi çok seviyorum oda garaj kapısına bana resim yaptırmak istiyor. Hep beraber vakit geçirmek istiyorum ama benden 5 yaş büyük siz ne düşünürdünüz. Karşı gelir miydiniz böyle bir olaya
Güncellemeler
+1 yıl
Dün gece 3 te mesaj attı bana napıyorsun diye sizce amacı ne
Güncellemeler
+1 yıl
Az önce saat 3 buçuk gibi kapıya geldi bişey vermem lazımdı sonra bana manitacılık mı oynuyorsun bu saatte uyanıksın dedi bende yok dedim oda sevgilin olursa haberim olsun dedi gitri
Abimin en yakın arkadaşına aşık oldum ne yapmalıyım?