Ayrılık mesajıma sadece ne diyim ki ben diyen erkek?

Sevgilim yeni bi işe giriyo ve gerçekten çoook ypgundu bana sadece 10 gün müsade et bunlarin hepsi geleceğimiz için sonra herşey çok güzel olacak dedi fırsat buldukca yanıma geliyodu tabiki çok güzel vakit geçiriyoduk
yeni iş yaptıgı firmadaki sekreter kız sevgilime “ özür dilerim geç oldu...” diye girererk wp dan gece 1 de mesaj atmış sevgilim de bana ekran görüntüsü attı ve üstünde mesaj silindi yazıypsu bana atarken bişey silmiş bende bune dedim bilmiyorum bilerek silsem öyle mi silerim dedi neyse dedim tamam okızın konusu bi kaç kez daha geçti

sevgilim pazar günü yanımdan ayrıldıktan sonra arabasını patronundan almaya gitti ve daha sonra aradıgımda bi işimiz var halletcez dedi tamam dedim 3 saat sonra özür dilerim beklettim ama işin var eve gidince anlatcam dedi trip attım tartıştık bi haber bile vermiyosun nerdesin bilmiyorum diye o gece arkadaşlarıyla oturdu ve benim saçmaladıgımı söyleyip umursamadı
gece seni çok seviyorum günaydın aşkım falan yazmış sabah bi baktım o sekreterle ekleşmişler
kızdım oda ayıp olmasın diye eklediğini söyledi istersen insta şifremi falan veriyim falan dedi işim var diyio kapattı saat 4 de beni arayıp aşkım akşam çözcez ben seni çok seviyorum herşey düzelecek dln dedi

gün boyu cevrimiciydi gece ben aradım eve geçiyorum hayatım dedi sonra bidaha aradım geçmedik dedi iş kınuşuyoruz dedi 1 de saat wp grup konuşmasıda yapıyomış onu da attı
sonra Bi saat sonra aradım çocuklarla oturuyorum arkadaşlarımla dedi bende kavga ettim ya gidersin problemimizi çözeriz ya da ben uyandıgında olmam dedim öyle konuşma gidicem hayatım dedi
yarım saat sonra bidaha aradım açmadı meşgule attı 4 kere ayrılık mesajı attım mesajımı görmedi çevrmici olmasına ragmen son görülmesi gece 5 di gündüz üçde sadece cevap olarak ne diyim ki ben demiş cevap vermedim? Ya insan tek bi hoşcakal bile diyemez mi?
Ayrılık mesajıma sadece ne diyim ki ben diyen erkek?