Aşk İlişkileri Cardi B Güzel mi? İlişki Yaşanır mı? AslıQuenen Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çok güzel çıkılır Cardi bebiş Çirkin Çıkılmaz Bardi bag Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Cardi aşko götünle ez beni Güncellemeler+1 yıl Çirkin diyenlerin yanaklarında sorun vardır ama g*t yanaklarında Cardi B Güzel mi? İlişki Yaşanır mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. G*tünle ez beni ne a q oksijen yetersizliğinden amel defterin kapanır ama yinede sen bilirsin 😂😂😂😂 0 2 Yorumla AslıQuenen +1 yıl Atın ölümü arpadan olsun buldozer cardi :D Yorumla OnurcanANK +1 yıl Gördüğüm en çılgın lezsin reis yolun açık olsun 😂😂😂 Yorumla
Momenta Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Beğenmiyorum ben. *-*Nicki Minaj bile daha seksi geliyor. Ki öyle :DDDD 0 5 Yorumla AslıQuenen +1 yıl Nicki mi sanmam Yorumla Momenta +1 yıl Suratını sevmiyorum bunun *-* Yorumla AslıQuenen +1 yıl ama ben çok seviyorum karakteristik bence Yorumla Momenta +1 yıl Nedense bakınca ben de sevdim. :DDD Yorumla AslıQuenen +1 yıl Cardi b çok güzel çünkü :) Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Bunu 10 15 cm ler kesmez kimse kusura bakmasın 40 cm lazım 2 0 Yorumla
SessizzGürültü Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayır son derece itici 3 2 Yorumla KoçErkegi3434 +1 yıl Bmce de Yorumla Haassan +1 yıl Beklenmedik bu görüşü Yorumla
MerveTaba Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Terbiyesiz orspu bu kari cingenin teki bu 0 1 Yorumla AslıQuenen +1 yıl Orsapu morsbu kasa sağlam ı said my face bomb ass tight Yorumla
Rüzgar_94 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. o kimki? resimdekiyse bişeye benzemiyor yani. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tam one night standlik kadın:) 0 21 Yorumla AslıQuenen +1 yıl Tek gecelik olmaz Cardi'yle erkeklerin içkisine ilaç atıp paralarını aldığını açıklamıştı bir röportajında :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla bu kadınla sevgili olunmaz yav:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şahsen sevgili olmazdım yani bu kadar dikkat çeken niriyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biriyle* Yorumla AslıQuenen +1 yıl saha ne istersin habibim hem para buldun hem Karı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahhahaha haklısın:) Allah güldürsün akşam akşam yüzümü güldürdün😁 Yorumla AslıQuenen +1 yıl Cardi sağ olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi parasını yemek lazım😎 Yorumla AslıQuenen +1 yıl Cardi gece başı para öder bence çok öyle havası var gibi geleceğin performansa bağlı :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hem zevk hem karı hem para oohhh cennet cennet Yorumla AslıQuenen +1 yıl ne arasan var özel striptiz yapar sana :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapsın canına yandığım❤️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kurban olurum onun varlığına sjsjsjjsjsjsjs Yorumla AslıQuenen +1 yıl Her türlü fanteziye de açıkmış maşşallah Cardi bacım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Grup hastasıdır sever bu şimdi Yorumla AslıQuenen +1 yıl Orasını bilmem ama söz konusu yataksa sınır tanımaz yanie Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla o vücudun o paranın gücü başkalarında olsa başkaları da tanımaz be😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pasta gibi yemelik kadın💕 Yorumla AslıQuenen +1 yıl Cardi b tanımadığı için aldı ama bu paraları fena karı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cidden şirret karı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninle de muhabbet güzel oldu ha teşekkür ederim Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Tecrübelerinden faydalanmak için yaşanır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
G*tünle ez beni ne a q oksijen yetersizliğinden amel defterin kapanır ama yinede sen bilirsin 😂😂😂😂
Atın ölümü arpadan olsun buldozer cardi :D
Gördüğüm en çılgın lezsin reis yolun açık olsun 😂😂😂
Beğenmiyorum ben. *-*
Nicki Minaj bile daha seksi geliyor. Ki öyle :DDDD
Nicki mi sanmam
Suratını sevmiyorum bunun *-*
ama ben çok seviyorum karakteristik bence
Nedense bakınca ben de sevdim. :DDD
Cardi b çok güzel çünkü :)
Bunu 10 15 cm ler kesmez kimse kusura bakmasın 40 cm lazım
Hayır son derece itici
Bmce de
Beklenmedik bu görüşü
Terbiyesiz orspu bu kari cingenin teki bu
Orsapu morsbu kasa sağlam ı said my face bomb ass tight
o kimki? resimdekiyse bişeye benzemiyor yani.
On tane seviim olsa birini sokmam
Tam one night standlik kadın:)
Tek gecelik olmaz Cardi'yle erkeklerin içkisine ilaç atıp paralarını aldığını açıklamıştı bir röportajında :)
Valla bu kadınla sevgili olunmaz yav:)
Şahsen sevgili olmazdım yani bu kadar dikkat çeken niriyle
Biriyle*
saha ne istersin habibim hem para buldun hem Karı
Hahahhahaha haklısın:) Allah güldürsün akşam akşam yüzümü güldürdün😁
Cardi sağ olsun
Tabi parasını yemek lazım😎
Cardi gece başı para öder bence çok öyle havası var gibi geleceğin performansa bağlı :D
Hem zevk hem karı hem para oohhh cennet cennet
ne arasan var özel striptiz yapar sana :D
Yapsın canına yandığım❤️
Kurban olurum onun varlığına sjsjsjjsjsjsjs
Her türlü fanteziye de açıkmış maşşallah Cardi bacım
Grup hastasıdır sever bu şimdi
Orasını bilmem ama söz konusu yataksa sınır tanımaz yanie
Valla o vücudun o paranın gücü başkalarında olsa başkaları da tanımaz be😀
Pasta gibi yemelik kadın💕
Cardi b tanımadığı için aldı ama bu paraları fena karı
Cidden şirret karı
Seninle de muhabbet güzel oldu ha teşekkür ederim
Güzel diyenin gözlerinde problem vardır
Tecrübelerinden faydalanmak için yaşanır.
Ben beğeniyorum
Değil
Yasanir
Yoklukta bile gitmez
Seks yapılır