Sevgilim mi haklı ben mi haklıyım yardım edin?

Üniversite yıllarında bir sevgilim vardı çok uzun bir ilişkimiz olmadı, kendisi evde yalnız kalıyordu bir gün biz barda alkol aldık beraber ve ben sarhoş oldum ardından beni eve götürdü ve ben istemediğim halde benimle birlikte oldu. Ben daha önce kimseyle birlikte olmamıştım ve kesinlikle istemiyordum da ancak oldu işte. Bu olaydan sonra dehşete kapıldım ondan hemen ayrıldım ama kimseye anlatamadım durumu kimse bana inanmaz diye düşündüm çok korktum ve hep kendimi suçladım. Uzun bir süre kapattım kendimi dış dünyaya herkesten kaçar oldum kendi kendimi aşağılıyordum. Sonra bir gün birisiyle konuşmaya başladık ben kaçamadım ondan sevdim onu ve sevgili olduk. Ancak bir süre sonra o şerefsiz eski sevgilim bana tekrardan yazıp musallat olmaya başladı beni takip ediyordu bana sürekli mesajlar yazıp arıyordu bu durumu saklayamazdım sevgilimdem ve olan biten her şeyi karşısına geçip dürüstçe anlattım. Onun karşısında güçlü durmaya çalıştım ama çok korktum tek başıma hep ağladım hep üzüldüm. Sonuç olarak bu olayların hepsi artık geride kaldı. Sevgilim bu olanlarda benim bir suçum olmadığını söyledi sorun değil dedi hiç beklemiyordum ama inandı bana beni hiç yargılamadı. Bizim yıllardır ciddi bir ilişkimiz var evlilik düşünüyoruz. Sevgilim geçen gün bu birliktelik konusunu açtı ve beraber benim kızlığımı evlenmemize yakın bir zamanda diktirmemiz gerektiğini söyledi. Ona göre ilk birliktelik çok özel çok güzel bir an ve bir şerefsiz yüzünden bu an bizden çalınmış. O, ben buna boyun eğmek istemiyorum o anı evlendiğimizde yaşamak bizim hakkımızdı diyor. Bense kızlık zarımı diktirip bir daha o birlikteliği yaşamaktan çok korkuyorum. Bir daha o kanı görürsem psikolojik olarak yıkılırım gibime geliyor. Ben istiyorum ki bu konunun üzerinde durmayalım bitsin gitsin birlikteliğin özel olması ordan gelecek kana bağlı olmamalı diye düşünüyorum. Sevgilim daha önce kimseyle birlikte olmamış bu konuda ona inanıyorum da zaten. Biz de birlikte olmadık hiç. O yüzden ona da hak veriyorum ama ben de kendi içimde korkuyorum. Ben böyleyim işte böyle bir yaşanmışlığım var beni seviyorsa böyle sevsin istiyorum. Kafam çok karışık o da haklı ben de kendimce haklıyım. Sizce ne yapmak daha doğru olur lütfen dalga geçmeden fikrinizi söyler misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Uzun biliyorum ama lütfen okuyun kafam çok karışık
Sevgilim mi haklı ben mi haklıyım yardım edin?