Eski sevgilim ayrildiktan sonra hemen baskasini buldu, ne yapmaliyim?

Devam okumadan önce, bu olay biraz uzun. Lütfen hepsini okuyun öyle yorum yapin. Tessekürler.

Olaya nasil baslasam gercekten bilmiyorum. Bir kiz vardi. O kizi cocuklugumdan beri taniyorum. Aramizda ama 3 bin kilometre uzaklik var. Ben almanya o türkiyede. Bu kiz benden cocuklugumuzdan beri hoslaniyordu, cocukluk askiydim ben onun iste. Ailerler taniyor birbini. O kiz benim kuzenim olur.

Sene 2018, o kiz sevgilisinden ayrildi ve ben ona yardimci oldum, telefonda cok moral verdim destekledim sonucta ask acisi cekiyordu bu da benim görevimdi iyi bir dost ve kuzen olarak. O yazdan sonra onun bana ilgisi anladigima kadar daha cok büyüdü.
Ben tabi o zamanlar pek kuzen evlilige felan hos bakmiyordum. Sürekli biz kuzeniz, olmaz böyle bir sey düsüncesindeydim. Aradan 6 ay gecti ben kuzen olarak kaldim onunla, bu kizin sevgilisi oldu, yeni birisi. O oglan da baska ülkeden, uzaktan iliski yasadi yani. Bunlar 1,5 sene beraber kaldi, benim tabi hala ona karsi duygum yoktu ama o bana seninle ciddi düsünüyorum, evlenmek istiyorum felan diyordu ben ciddiye almiyordum sonucta sevgilisi var ve kuzen kuzene öyle takiliyor diye.

Gelelim simdi asil olaya. Sene 2020. Bana 2 senedir evlenmek düsüncesi ciddi oldugunu söyleye söyleye ben artik anladim. dedim tamam bu kiz ciddi. Ben almanyadan geldim türkiyeye 2020 yazin ve kuzenim beni dört gözle bekledi.
Neyse geldim türkiyeye kizin evine. Beraber takildik gezdik felan ve bende inanlimaz derecede hoslanmaya basladim. Ama kuzenimin daha erkek arkadasi vardi, yani bir sevgilisi varken benim elimi tuttu hatta öptük birbirimizi. Aradan bir kac gün sonra kuzenim sevgilisinden ayrildi ve benimle beraber oldu. Yasimiz 20 bu arada.
Iki hafta sonra ben geriye almanyaya döndüm. 1,5 ay cok iyi gecti aramiz ben geri döndükten sonra. Sonra sikinti yasamaya basladik, bende ona karsi güvensizlik olustu ama ben ona hic diyemedim daha dogrusu duygumdan korkumdan ona aciklayamadim. Korkum söyle: Bu kiz bir erkekten benim icin vazgecti, simdi zamani gelir benden de vazgecer baskasi icin. Diye bir korku, ona karsi güvensizlik olustu ve ben artik kizin her attigi adimda rahatsiz oluyordum. Acaba görüstügü birisi mi var, instagram da takip ettigi kisi kim felan diye. O da tabi fark ediyordu ve rahatsiz oluyordu bu durumdan.
Bide benim o dönem bazi sikintilarim vardi, aileden dostlardan felan. Kiz dedi iste sen bana niye güvenmiyorsun, her yaptigim birseyde birseyler ariyorsun felan. Bu arada kiz narzisst birsi bu cok önemli. Benim bazi rahatsiz oldugum durumda bana sürekli bunu dedi: Ben böyleyim, beni böyle seversin ya da sevmessin."

Devami yorumda !!!
Güncellemeler
+1 yıl
Böyle bana daha cok baski oldu, cok strese girdim, gercekten ne yapicagimi sasirdim. Sonra bir olay oldu, ben sinirlendim kendime hakim olamadim ve senden ayriliyorum dedim, hep sikintilar cok üsütüme geldi ve ondan da bir mücadele gayreti almayinca bitti. Ilisikimiz 3 ay sürdü sadece. Aradan bir hafta gecince ben pisman oldum, hatalarimi anladim, bazi olaylari büyüttüm gereksiz yere. Biraz iliski tecrübem zayifti. Buda tabi iliskide belli oldu, hala kizi sevdigim halde ayrildim salak gibi duyg
Güncellemeler
+1 yıl
Buda tabi iliskide belli oldu, hala kizi sevdigim halde ayrildim salak gibi duygularim yendi beni. O öfeki beni 3 ay ayrildiktan sonra mahvetti.
Ayrildiktan 4 hafta sonra baktim bu kiz, eski sevgilisi ile geriye görüsüyor, yani benim icin vazgectigi eski sevilgiden bahsediyorum. Icim paramparca oldu. Sanki icimdeki bütün umutlar kaybolmus gibi oldu. Ben cünkü acikcasi hala seviyordum ve kendime biraz bakim yapip onun karsisina daha düzgün bir insan olarak cikmak istedim.
Eski sevgilim ayrildiktan sonra hemen baskasini buldu, ne yapmaliyim?