Benim bu durumum nedir böyle?
Kendime dönse gelse naparsın diyorum dönmesin gelmesin diyorum ama onu da seviyorum içimde var sevgisi.
Kendime dönse gelse naparsın diyorum dönmesin gelmesin diyorum ama onu da seviyorum içimde var sevgisi.
Bence kalbin kırık. Hala seviyorsun ve aslında gelmesini senin için her şeyi yapsın istiyorsun. Ama gelmedigi ve kalbinin kırık oldugu için böyle söylüyorsun. Ve aslında kendini kandırıyorsun gelmesini istemedigini söylüyerek.
kendimi kandırmıyorum. gelse de artık kabul etmem bırak kabul etmeyi cevap vermem. çünkü gözümden düştü, gözümde çok küçüldü. Bu halli napsa ne etse affetmem. geçmiş silinemez. zaten bir şeyler yapsa bile inanmam ki çünkü gerçekte ne kadar kötü bir insan olduğunu cigerini biliyorum. tanımasam etmesem tekrarı olurdu ama tanıyorum bir geçmişimiz var. diyeceksin çok seviyorsun kabul edersin zaten gitmesini ben istedim o da gitmek zorunda kaldı. onarabilirdik ya da onaramazdık. ama sonuçta kötü bir insan buna çözüm yok. onsuzkenki şuanki mutluluğumla iyiyim ben. hiçbir şekilde ne affeder ne de kabul ederim.
Cevap
3Cevap
Bitmiö bu sevgi. Onsuz yapabilirsin ama onunla yapamazsın artık. Genelde bu hissin aonu hep böyle oluyor. Zorlamanın anlamı olduğunu hiç düşünmüyorum. Herkes bazen böyle şeyler yaşıyor. Ve sonuç ayrılık boşuna harcadığımız vakite üzülüyoruz.
Bu kızlar niye böyle bende beni seven kıza yürüdüm yok dedi sonra yine benimle ilgilendi kafa attım kıza net olun biraz
Hem onunla olmuyorsa hem onsuz olmuyorsa onsuz ol daha iyi. Zamanla unutsun zaten belli ki toksik bir ilişkin var arınman gerekiyor.
gelmesin istiyorum. gelmesiyle bile uğraşmak istemiyorum. ama seviyorum.
:( düzelmem dileğiyle amin inş.
İkizler burcu problems
yok yay burcuyum :D
kararsızlık değil ki. bilmediğim bir adamla yola çıktım sonra onunla mutlu olamadığımı fark ettim. para pul olrk değil insan olrk mutlu değildim.
bu koca dünyada bu kara sevda bula bula beni buluyor :( zaten mecnunun leylayı gelınce reddetmesınıde anlamamıstım hıcbır zaman. şimdi mecnun misali kafa yasıyrm
öyle de insan gibi insan yok. nasıl bulunur ki bu.
inş amin :( bende bu kader yokta napalım.
olumlu ne düşünür ne hayal eder ne istersem imkansıza dönüşüyor :( çekim yasamla bile problemli.
ağlıcam ya. herkes çekim yasası yapsın ben Murphy kanunlarına mahkum kalayım. :(
Murphy kanunlarına inanıyormusun
çekim yasasında olumlu düşün iste deniyor. Murphy kanunlarıyla çelişmiyormu
nasıl çok istediğim şeylerden vazgeçecim ben ozaman :( var mı bunun yolu.
içimde ukte olarak kalırsa ne olur.
alsın başına çalsın hayat :(
Karamsarlıktan kurtulman lazım senin ilk olarak :( bunu yapmayı bırakmanın vakti gelmiş yarına uyandığında aynaya bakıp kendine sarılacak ve önce kendinle barışacaksın, kendini seveceksin sonra aklını bulandıran şeylerden uzak durarak seni mutlu eden ve gülümsemene sebep olan şeylere odaklanacaksın. Eminim başaracaksın 🙂
çok çok tşkr ederimmm iyi gelen sohbetinn için.
Gootun kaşınıyor
Allah ım sen yaratıyorsun bu erkekler neden böyle :D neden normal değilsiniz neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?