Nedne kaybeden hep seven taraf nedne hep bizim canımız yanıyo nedne sevdiğimiz herkes teker teker gidiyo hayatımızdan neden bizi yaraliyorlar? Neden değerimiz bilinmiyo neden verdiğimiz emekler hep boşa gidiyo niye nedne sevdiren sevmiyo?🥺
Sevmekle ilgisi yok yaşla ilgisi var. Sen olgunlaştığın zaman birlikte olacağın kişiyi de olgun bir bireyden seciceksin ve o zaman ikiniz de ilişkinin önemini ve değerini kavramis olucaksiniz bu yüzden de üzülme ağlama gibi bir durum olmicak. Ama bu yaşlarda iki taraf da olgunlaşmadigi için ilişkiler uzun sürmüyor maalesef. Sadece tek bir taraf olgunlaşsa bile iliski yürümez tek taraflı olacak birşey değil çünkü. Doğru zamanı beklemek lazım ve insan bakış açısını değiştirmeli kendini geliştirmeli bı düşün hayatına dahil ettiğin insanların ortak özellikleri neler? Eğer çok Fazls ortak özellikleri varsa demekki hep aynı tip insanlarla birlikte oluyorsun ve bu yüzden üzülüyorsun. Bunun birçok sebebi olabilir. Olgun olmayan insan ilişkinin önemini bilmez ve tabiri caizse daldan dala atlar. Neyse zamanını bekle bunlar geçici üzül ağla uykusuz kal ama gecicek olgunlasicaksin karşına da olgun biri cikicak hayatina farklı bir insan alıcaksın o zaman mutlu oluucaksin ve diğerleriyle kaybettigin vakte üzüleceksin.
Geçmiş olsun, çok seven daima koşan taraf oluyor kaçansa boğulan taraf, dengeyi tutturamıyoruz ya az ya çok seviyoruz, kimi zamanda beklentimiz yüksek oluyor kimi zamanda elimizdekinin değerini bilmiyoruz.
Onun değerini cok iyi bildim bi dedigini iki etmedim üzmedim bunaldiginda onu kendi haline biraktim o ne yaptı n**de at yoksa engellerim dedi bitirdi engeleldi
Demek ki Allah kurtarmış, kimin ne çıkacağını bilemiyoruz yani senin değerini bilememişler, sen en doğru olanı yapmışsın hayatında başarılar dilerim inşallah kalbine göre biri denk gelecektir.