Sevgilim var eski sevgilim le konuşuyorum eski sevgilim de EVLİ?

Lütfen önce yaptığım çok kötü biliyorum ama herşey okadar karışık ki 🙄 eski sevgilimi çok seviyodum ilk sevgilimdi öyle böyle biz ayrıldık beni hayatından çıkarır çıkarmaz evlenmis o an öldüm nefesim kesildi ara ara yazdı önce helalik istedi sonra beni izlediğini söyledi defalarca tartıştık sonra baba olmuş bir şekilde yine iletişime geçtik bazen ben bazen o yazdı artık olamayız bunu bizde biliyoruz ama kopamiyoruzda arkadaş kalalım dedik bazen yakın davranıyor beni sevdiğini söylüyor sonra uzaklaşıyor yazmıyor bende onu unutmak için sevgili yaptım aslında hoşlandım çocuktan alıştım da ona henüz yeni görüşmedik neyse ben böyle kaldım eski sevgilimle konuşuyorum bugün de bitanem faln yazmış sabah kendimi karektersiz hissettim ben bu değilim inanın ama sadece çok sevdim 2 yıldır evli unutamadım uzaktan uzağa hep sevdim ara ara iletişime geçtik şu an napicam ölsemde yapmam dediğim herşeyi yaptım 😔 sevgilime haksızlık ediyordum aldatmış mi sayılıyorum işin işinden nasıl çikarim😔😔
Güncellemeler
+1 yıl
Yargılamayın gerçekten ya yapmam deme kınama hiçbirseyi başına gelir bende ölmem yapmam diyordum evet şu an sevgilim var yaptığım hata evli barklı adam onu engelledim atık siz yapabilirsin deyip cesaret vermek yerine gelip kınıyor karektersiz diyorsunuz sanki ben bayılıyorum evli birini sevmeye canım yok acımıyor değil mi sizin sevdiğiniz hiç evlendimi ne kadar can acıtan birşey bilmiyor kimse ama Allah göstermesin size
Sevgilim var eski sevgilim le konuşuyorum eski sevgilim de EVLİ?