Sevgilim bana namusum diyor?

Arkadaslar yaklasik 3 aydir bir iliskim var. Sevgilim beni bütün arkadaslari ile tanistiriyor, ailesine anlatmis her gün nerdeys etelefonda konusurken anne ve babasinin selamini aliyorum :D. Bunlar cok hosuma gidiyor, sevgilim ben yanlis olsamda, kagvagi ben cikarmis olsamda, trip veya atar gider yapsamda her zman o arayip o soruyor. Sosyal medyada fazla takipci sayisi olan biriydi benden sonra hesabini gizliye aldi ve gelen takipleri onaylamiyor sifresini bana vermis ve her saniye ariyor yani kisacasi cokk üstume dusen biri. Cirkin, bakimsiz veya kötu bir erkek degilki beni elinde tutmak icin böyle yapiyor diyeyim. Kumral mavi gözlu ve uzun boylu allah var yakisikli birisi. Beni herrr gün sevdiigni söyluyor her gece yatmadan önce muttlaka ariyor ben konusamasamda yüzumu görup kapatiyor. 3 aydir hic cinsellik istedigni söylemedi ki biliyor ben asla musade etmem, hic nude veya baska bisi istemedi. Bana kullandigi söz "saf ve temiz" olamni cok seviyorum. Iki gundur bana "Namusum/ Namusumsun" diye söz kullaniyor. Hem hosuma gidiyor hem ilk defa biri bana öyle diyor hemde bilmiyorum cok degisik hissediyorum sadece sevgili oldugumuz icin. Akil verebilirmisiniz ne yapmam gerekiyor hic bilmiyorum, iyi/ güzel hissetmem lazimmi?
Sevgilim bana namusum diyor?