Ben değil ama çoğu kız cool tavırlı soğuk gözüken erkeklerden hoşlanır 😂 peki erkekler cool tavırlı soğuk gözüken kızlardan hoşlanır mı?
( Soğuk biri değilim fakat uzaktan soğuk ve cool duruyorum :( yani öyle ki genelde lara gibi isimlere yakıştırılıyorum. Hani sınıfın havalı ve g*tü kalkık kızı :( böyle kızlardan hoşlanır mı peki erkekler?)
( Soğuk biri değilim fakat uzaktan soğuk ve cool duruyorum :( yani öyle ki genelde lara gibi isimlere yakıştırılıyorum. Hani sınıfın havalı ve g*tü kalkık kızı :( böyle kızlardan hoşlanır mı peki erkekler?)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mesafeli görürler bence. Pek sevmezler
Ne yapayım? Yılışayım mı diğer kızlar gibi?🙄 O da bana ters geliyor işte :(
Bence her zaman için kendin ol boşver. Takılma. Ben umursamam bile. Sende öyle yap. Kıymetini bilen çıkar elbet
Ya üniye başlayacağım bu yıl. O yüzden lise üzerinden konuşacağım... Güzellik iyi kalplilik bilmem ne hepsi yalan. Çok çirkin bile olsa yılışık kızların sevgilileri olur. Ne kadar sağlıklı bir ilişki tartışılır tabi😂
Tek ümidim üniye geçince insanların değişmesi... Yoksa evde kalıcam😂
Bende tama olarak olmasada senin gibiyim mesafeliyim. Sevmem öyle karşı cinsle laubali olmayı. Çünkü yapım böyle. Bence çok şey kaçırmadık. Yanlış insanlar kaçırdik. Bu da önemli mı sence? Neyse hakkında hayırlısı olsunn
Peki ya dogru insan kalmadıysa? :(
Ya da karşılaşma olasılığımız 1 milyonda 1 falansa?
Ben öyleyim, ne düşündükleri açıkcası umrumda değil.
Evde de kalmayalım yani😂
Buluruz cool, soğuk birini merak etme
E bende cool soğuk birini istemem yani. Normal olsun 😁 aşırı sıcakkanlı ya da soğukkanlı değilim. Ama dışardan soğuk durmam baya bir negatiflik getiriyor... Arkadaşlık ilişkilerinde de bu böyle
Ee senden hoşlanan normal biri çıkar mutlaka
hoşlanır fakat hoşlandıklarında soğuk davranıyorsan hala sen de yani kaşınıyorsun derler
Yani bana vahiyle gelmiyor onların hoşlanıp hoşlanmadıkları😂 eğer bunu cok bariz belli ederse değişir muhtemelen. Ama içinden yaşarsa nasıl bir değişim bekliyor ki davranışlarımda?
soğuk davranırsan yaşanmaz zaten bu hayat
Ya aslında ben soğuk davranmıyorum da günümüz kızları çok yılışık davranıyor😂😂😂
Onlarla karşılaştırınca ben soğuk kategorisindeyim yani😂
seni merak ettim nasıl birisin diye neysee
Çok çekici oluyorlar 😂
Böyle düşünen tek sensin sanırım😂
Zevkler ve renkler tartışılmıyor 😂
Hiç.
:(