Konunun ne olduğuna bağlı.. Öyle hemen bir ilişkiyi bitirmem, Rahatsızlık verdiği şey nedir ona göre değişir... Örneğin: Kumarbaz eve Para getirmez kiramı ödeyemem çocuklar aç kalır.. Şu çorabı şuraya koyma gıcık oluyorum ama koyuyor boşanmam arada kafasına atarım kaldır len diye 🤣🤣🤣🤣 Uşağnmı var.
Rahatsız olduğumu sert bir şekilde ifade ederim. Ne yazık ki kendimi kontrol edemiyorum yapma denilen bir şeyin sürekli yapılmasına. Belki sinirle söyleyince yapmayı keser.
Benim rahat etmediğim yerde kimse istirahat edemez... O yüzden kendisi pes edene kadar daha çok rahatsız olacaktır. Ayrılmam , ilişkiyi de bitirmem pişman ederim. :)
Beni rahatsız edebilmek için bir daha beni bulamaz. Yapma diye uyardığım şeyi tekrarlayan kişi beni değersiz görüyor demektir. O kişiyle vakit geçiremem.
Tabi ki herkesin bir hayatı var. Sevgili olmak bireyin karakterini yok etmemeli. Ancak aşk bunların makul ölçüde önüne geçebilir. Geçmeli de. Yaptığı şey benden daha mı değerli? Beni üzmesi rahatsız etmesi hiç mi umrunda değil? O zaman rahatsız olmayacak biriyle olabilir kendisi..
Önce uyarırım onu sevdiğimden 1 sans veririm 2 ncide yoluma giderim. Ama önce ağzınin payını verdikten sonra.. yoluma giderim. Tekrardan yazdım. Çünkü eksik yazdıydım.
ne boyutta olduğuna bağlı. baktım dalga amaçlı yapıyor, gülüp geçerim. ama ciddi ciddi yapıyorsa konuşurum yani. eğer ayrılmak istiyorsa bundan daha farklı şekillerde de belirtebilir.