Ben karşılık veremiyorum ya canını yakarsam diye sözlü olarak sadece gülerek kızar gibi bir şeyler söylüyorum sonra yine yapıyor iki elini birleştirip arkadan kafama vurdu arkadaki havadan dolayı de ses çıkıo, bazen tokat attığı da oluyor ne yapmam lazım? Aslında ben de karşılık versem diyecemde yok yani kadınların yanında küfür bile etmeyen biriyim yapamam
Güncellemeler
+1 yıl
Evet arkadaşlar alternatif canını yakma yolları söylerseniniz çok iyi olur gerçekten ama öküz gibi gözükmeyecek cinsten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
KCKCKVKCKCK çok komik lan özür dilerim güldüğüm için ama çok komikti bu arada el şakalarını sende ona yap yanç karşılıklı belki eğlenceniz olur
Ona da komik geliyor işte gülüyor yapınca
Ya iki elini birleştirip vurmak nedir kaç yaşında sevgilin
Ben ne yapabilirim ona canını yakmadan
Aynılarını sende yap aynı şiddetle
17 yaşında erkeklerle samimi olmayan birisi dışarıdan bakıldığında çok hanım hanımcık bir kız ama benim yanımda boyle oluyo
Ha yaşı gereği galiba bence sen hiçbir şey yapma rahatsız olduğunu dile getir anlar herhalde
Demedim ama karşılık da vermem lazım herhalde devam ediyor çünkü
İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum bilemedim şimdi burnunu falan sık hxjckfgk
Ha o olabilir bak bunu yapıcam öküz gibi gözükmeden biraz canını yakmam lazım
Yapma ağır başlı ol biraz olgun ol de el şakası ne ya
17 yaşında bende 18 dkdkdf bir gün elimden bir kaza çıkacak diye korkuyorum dkdkd ama kıyamam ben ona çok masum bı yüzü var
Öp onu ama dedigimide söyle
Sakin olduğu bir zamanda söylerim o zaman dkdf ben karşılık vermiyorum bira Gülerek itiraz edince iyice yapmaya devam ediyor
Yani senin sevgilin yoksa bisey derdimde
Ne derdin söylesene
Yok haddime değil senin sevgilin sonucta :)
Söyle sen sorun değil yaptığı doğru bir şey değil zaten
Yok demem bosver
Peki o zaman
Sevgilinle mutluluklar...
uyar eğer anlamıyorsa bir süre konuşma bunu yaptığında mesajlarına cevap verme arama sorma
Yaptıkdan sonra kızsam da şakaya vuruyo ama uyarucıcam bir daha
tamam şakaya vurduğu an da kalk git bak bakalım şakaya vurabiliyor mu bir daha
Daha kolay bir yolunu bulamazsam öyle yapıcam zaten aslında çok iyi kalpli bir kız ama
ama rahatsız eden bir şey ve söylemene rağmen şakaya vurup tiye almaması seni umursanmadığını gösterir
Böyle dengesiz kızları neden seçiyorsun ki bu kadar mı düştün
Yo birbirimizi seviyoruz erkeklerle de pek konuşmayan biri ama niye böyle yapıuo bilemedim ben yumuşak biriyim dihe hoşuna mı gidiyor acaba
Aptal yerine koyuyor
Yok ya ondan her türlü daha olgumum ben beni aptal yerine koyamaz xd
Ağırlığın yok ama bak
Ya o şakayı yaptığında ciddi olsam ağırlığım kalmaz işte o yüzden bende şakaya karşık uyarıyorum onu
Bence bu yolun sonu yok
Böyle sevgili düşman başına döğxmsoxnosks
Hayır arada okur tabi ama kafama yaptığı şeyde sinirlendim bir de sürekli yani elinde olsa üstümde zıplayacak
Niye karşılık vermiyon
Canını yakarsam diye elim ağır değil aslında ama ne bilm
Bende de aynısı vat
@Tovarisch napcaz ya :/