Aşk İlişkileri Dayak yemekten zevk alan tek ben miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sevgilim sürekli bana el şakası yapan biri ve bazen canımı acıtıyor ve zevk alıyorum benim gibi olan var mı Güncellemeler+1 yıl Şakasına dayak diyorum sakin Dayak yemekten zevk alan tek ben miyim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
anlatanlat Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. onun gücünü giisetmek belki goşuna gidiyodur ama ginede şiddet e maruz kalmak iyi bişey deyil canının yandıgı zaman tepkini sertce göster yapmaması gerektigi ni anlamalı alışmasın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet haklısın Yorumla
Ahahhahahhaha Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl Yok be dokundurmam kimseye kendime. Ama sakayla vurrum yumruk 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bende şakayla diyorum gerçek dayak olmaz Yorumla Ahahhahahhaha +1 yıl Olsun vurdurmam kendime 😃 ama vur acima 😃😃 Yorumla Soran +1 yıl Hahahah 😂😂😂 Yorumla
Rüzgar_94 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. sonra kadına şiddet diye ağlarsın. ruh hastası durumları bunlar. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Öyle dayak değil şakasına diyom Yorumla Rüzgar_94 +1 yıl acıtıyo diyosun , zevk olan kısmı ne bunun? Yorumla Soran +1 yıl El şakası ne kadar acıtabilir? Yorumla Rüzgar_94 +1 yıl ne biliyim ben , el şakası yapabilen olmuyor. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok var bence... dayak atmayı seven de var ama bildiğimiz dayak değil :d 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Aynen şakasına bir dayak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şakası yok bu dayağın Yorumla Soran +1 yıl Öyle bir dayak istemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence değişecek gibi bu düşüncen ama bakalım Yorumla Soran +1 yıl Ağzım burnum kanasın istemem şahsen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağız burun kanamalı değil :d Yorumla Soran +1 yıl Nasıl? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaxsana ya burdan konuşmayalm Yorumla Soran +1 yıl Tm Yorumla
semmm92 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Çok acımadığı müddetçe olabilir :):):) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
lKARABEY Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl mazoşistlik ben saygı duyarım olabilir 0 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sen kafayı sıyırmışsın kank. 0 0 Yorumla
Elwinddd Takip Et Bilge Yaş: 25 +1 yıl Kalça şamarlamak gibimışlkl 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok değil Yorumla Elwinddd +1 yıl Denemelisin Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İnsan dayak yemekten hoslanirmi ya 0 0 Yorumla
_kimimbenn Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl hayır bundan neden zevk alıyorsun ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiom pf Yorumla
karamsenyy Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sadist sinde ondan 0 6 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek Yorumla karamsenyy +1 yıl Bosverde fazla alışma bu duruma Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla karamsenyy +1 yıl İleride senin için sorun olur buda sana zarar vermeye başlar Yorumla Soran +1 yıl Şakasına dayaktan bahsediyorık Yorumla karamsenyy +1 yıl Neyse sen devam et Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl tam dayaklıksın desene 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet şımarığım bn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl süper ozaman Yorumla
_Outcastt Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Mazoşist 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek Yorumla _Outcastt +1 yıl Araştır cahil🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
onun gücünü giisetmek belki goşuna gidiyodur ama ginede şiddet e maruz kalmak iyi bişey deyil canının yandıgı zaman tepkini sertce göster yapmaması gerektigi ni anlamalı alışmasın
Evet haklısın
Yok be dokundurmam kimseye kendime. Ama sakayla vurrum yumruk
Bende şakayla diyorum gerçek dayak olmaz
Olsun vurdurmam kendime 😃 ama vur acima 😃😃
Hahahah 😂😂😂
sonra kadına şiddet diye ağlarsın. ruh hastası durumları bunlar.
Öyle dayak değil şakasına diyom
acıtıyo diyosun , zevk olan kısmı ne bunun?
El şakası ne kadar acıtabilir?
ne biliyim ben , el şakası yapabilen olmuyor.
Çok var bence... dayak atmayı seven de var ama bildiğimiz dayak değil :d
Aynen şakasına bir dayak
Şakası yok bu dayağın
Öyle bir dayak istemem
Bence değişecek gibi bu düşüncen ama bakalım
Ağzım burnum kanasın istemem şahsen
Ağız burun kanamalı değil :d
Nasıl?
Yaxsana ya burdan konuşmayalm
Tm
Çok acımadığı müddetçe olabilir :):):)
Aynen