Aşk İlişkileri Fenomen Berk keklik Fransız erkeklerine benzemiyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çocuğun yüzü tam Avrupalı erkekler gibi dedem babaannem ölmeden önce Fransa'da yaşıyordum cidden ordaki adamlar gibi yüzü saç sekili filan , Fenomen Berk keklik Fransız erkeklerine benzemiyor mu? Cevapla Babalık Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Miray-Ay Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bende Fransa da yaşıyordum birkaç yıl önce neyse soruya gelicek olursak bence benziyor gibi zaten Fransız erkeklerde bir tip yok her tür erkek var 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Zaten diyorum Fransızların da yüzü öyle olur temiz yüzlü olurlar. Adamlar kendilerine bakmayı seviyorlar berkinde yüzü öyle ,😁 Yorumla Soran +1 yıl Geneli beyaz tenli kumral renkli gözlü olur macron gibi Yorumla Miray-Ay +1 yıl Ayn haklısın var bir benzerlik İngiliz erkeklerine de hafif benziyor sanki Yorumla Soran +1 yıl Ama ben 2011 de gördüm en son onları sonra daha gidemedim ben ordayken oyleylerdi Yorumla Soran +1 yıl Yok kardes İngilizler sarışın mavi gözlü olur ama bu Perk tam Fransız erkekleri gibi😁😁 Yorumla Miray-Ay +1 yıl He Anladım ben 2018 de mi ne dönüş yaptım neyse dediğim gibi hafif öyle Yorumla Miray-Ay +1 yıl Yok ya İngilizler de de var siyah saçlı kahverengi gözlü felan Yorumla Miray-Ay +1 yıl Ne yalan soyleyim erkeklerde o kadar rastlamadım renkli gözlü neyse bu arada benzetme mükkemel Macron jcjxjx Yorumla
amansallaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl ben benzetmiyorum pek ama cok sarıyor videoları seviyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benziyo cocukda Avrupalı erkek tipi var kesinlikle görmüş olarak diyorum Yorumla
wildmoongirl Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl bence benzemiyor. ama aşırı sempatik adam 🤦♀️ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bende Fransa da yaşıyordum birkaç yıl önce neyse soruya gelicek olursak bence benziyor gibi zaten Fransız erkeklerde bir tip yok her tür erkek var
Zaten diyorum Fransızların da yüzü öyle olur temiz yüzlü olurlar. Adamlar kendilerine bakmayı seviyorlar berkinde yüzü öyle ,😁
Geneli beyaz tenli kumral renkli gözlü olur macron gibi
Ayn haklısın var bir benzerlik İngiliz erkeklerine de hafif benziyor sanki
Ama ben 2011 de gördüm en son onları sonra daha gidemedim ben ordayken oyleylerdi
Yok kardes İngilizler sarışın mavi gözlü olur ama bu Perk tam Fransız erkekleri gibi😁😁
He Anladım ben 2018 de mi ne dönüş yaptım neyse dediğim gibi hafif öyle
Yok ya İngilizler de de var siyah saçlı kahverengi gözlü felan
Ne yalan soyleyim erkeklerde o kadar rastlamadım renkli gözlü neyse bu arada benzetme mükkemel Macron jcjxjx
ben benzetmiyorum pek ama cok sarıyor videoları seviyorum
Benziyo cocukda Avrupalı erkek tipi var kesinlikle görmüş olarak diyorum
bence benzemiyor. ama aşırı sempatik adam 🤦♀️
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!