Elite izliyorum polo ve carla çok yakışıyor ama sonraki sezonlar carla herkesle oldu poloyu tamamen unuttu umursamadı falan polo biraz seviyor gibi ama oda artık uzaklaştı en son öldü çocuk :(
Onu geçtim Samuel diye bir karakter var gram sevmiyorum carlayla onu yapmaya çalışıyorlar ama yakıştıramıyorum
Onu geçtim Samuel diye bir karakter var gram sevmiyorum carlayla onu yapmaya çalışıyorlar ama yakıştıramıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Üzülme yeni sezonda çoğu karakter çılıyor zaten carlayla samuyu da göremiycen bir daha
Evet. O daha diziyi tamamen bitiriyor yeni karakterleri sevmeyebilirim ama Samuel çıkmıyor bence en sevmediklerim kaldı Samuel ve omarı hiç sevmiyorum ama 3 sezon sonu birlikte tekrar okuldaydılar yani bu demek oluyor ki onlar 3 sezonda var
Omarı ben de sevmiyorum ya çok saçma bir karakter ben en çok Nadia Guzman shipini seviyordum
Ve cidden şey çok saçmaydı Polo birini öldürünce çocuğa bu kadar yüklenip Lucrencia birini öldürünce kızı kollaması herkesin
Nadia ve Guzman evet iyi gibi
Ama polo ve carla olsun istedim ama Carla sonra kimlere kimlere gitti :/
Aynen polo yapınca herkes dısladı maffeti çocuğu luyu seviyorum ama luyu hep korudular saçma ve adaletsizce buldum poloya üzüldüm :( iyi çocuktu oda isteyerek yapmamıştı
Aynen polo da isteyerek yapmadı ve carla için yapmıştı aslında ama herkes dışladı çocuğu lu yapınca ise böyle direk korumaları çok kötüydü
Bencede
Ve polo bence carlayı hep seviyordu da carla daldan dala konuyordu hep Samuel ile hiç yakışmıyor yine polo veya christianla iyi ama favorim sadece poloyla olması
Aynen poloyla carla iyiydi ama carla biraz kullanıyor gibiydi onu lu ve vaşerio da çok iyi bir çiftti bu arada
Polo kullanmıyorda yanlış hareket ediyordu son sezonda bile carlaya uyuşturucu verildiğini duyunca sinirlendi valerioya sonra carla havuza düşünce baya korktu kurtardı falan bence seviyordu ama grup olayı çok saçmaydı o konuda hep hata yapıyordu
Aynen
En sevdigim dizi
Bende seviyorum ama herkes bir biriyle oluyor 🙈
Aynn en guzel kismida o degilmi😊
İzledinmi hepsini
Evet hepsini bitirdim son iki haftada ama poloya çok üzüldüm nedense :( hatayla yaptı ama herkes üstüne geldi öldü en son ama lira hatayla yaptı herkes destekledi falan
Takip edermisin